دانلود کتاب Encyclopedia of Food Safety (به فارسی: دایره المعارف ایمنی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Yasmine Motarjemi»
اطلاعات کتاب دایره المعارف ایمنی مواد غذایی
موضوع اصلی: دارو
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Yasmine Motarjemi
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2014
تعداد صفحه: 2304 / 2356
حجم فایل: 74.18 مگابایت
کد کتاب: 0123786126 , 9780123786128
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب دایره المعارف ایمنی مواد غذایی
با رشد روزافزون جمعیت جهان، تامین مواد غذایی ایمن، مغذی و سالم برای همه به یک چالش بزرگ تبدیل شده است. برای دستیابی به این هدف، مدیریت ریسک موثر بر اساس علم صحیح و اطلاعات بی طرفانه مورد نیاز همه ذینفعان از جمله صنایع غذایی، دولت ها و خود مصرف کنندگان است. علاوه بر این، جهانی شدن عرضه غذا مستلزم هماهنگی سیاست ها و استانداردها بر اساس درک مشترک از ایمنی مواد غذایی در میان مقامات کشورهای سراسر جهان است. دایره المعارف ایمنی مواد غذایی با حدود 280 فصل، مروری بی طرفانه و مختصر ارائه می دهد که در مجموع پوشش جامعی از طیف گسترده ای از موضوعات ایمنی مواد غذایی را تشکیل می دهد که ممکن است تحت دسته های کلی زیر دسته بندی شوند: تاریخچه و علوم پایه که از ایمنی مواد غذایی حمایت می کنند مواد غذایی بیماری ها، از جمله نظارت و بررسی خطرات ناشی از غذا، از جمله عوامل میکروبیولوژیکی و شیمیایی مواد افزوده شده به غذا، چه به طور مستقیم و چه غیرمستقیم فناوری های غذایی، از جمله آخرین پیشرفت ها مواد غذایی، از جمله خطرات بالقوه آنها و کنترل سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی، از جمله عناصر و نقش آنها از ذینفعان دایره المعارف بستری را برای کارشناسان حوزه ایمنی مواد غذایی و زمینه های مرتبط مانند تغذیه، علوم غذایی و فناوری و محیط زیست فراهم می کند تا بتوانند از تخصص های پیشرفته با بقیه جامعه ایمنی مواد غذایی به اشتراک بگذارند و یاد بگیرند.
دانلود کتاب «دایره المعارف ایمنی مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.