دارو

دایره المعارف ایمنی مواد غذایی

Encyclopedia of Food Safety

دانلود کتاب Encyclopedia of Food Safety (به فارسی: دایره المعارف ایمنی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Yasmine Motarjemi»


اطلاعات کتاب دایره المعارف ایمنی مواد غذایی

موضوع اصلی: دارو

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: Yasmine Motarjemi

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 2304 / 2356

حجم فایل: 74.18 مگابایت

کد کتاب: 0123786126 , 9780123786128

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب دایره المعارف ایمنی مواد غذایی

با رشد روزافزون جمعیت جهان، تامین مواد غذایی ایمن، مغذی و سالم برای همه به یک چالش بزرگ تبدیل شده است. برای دستیابی به این هدف، مدیریت ریسک موثر بر اساس علم صحیح و اطلاعات بی طرفانه مورد نیاز همه ذینفعان از جمله صنایع غذایی، دولت ها و خود مصرف کنندگان است. علاوه بر این، جهانی شدن عرضه غذا مستلزم هماهنگی سیاست ها و استانداردها بر اساس درک مشترک از ایمنی مواد غذایی در میان مقامات کشورهای سراسر جهان است. دایره المعارف ایمنی مواد غذایی با حدود 280 فصل، مروری بی طرفانه و مختصر ارائه می دهد که در مجموع پوشش جامعی از طیف گسترده ای از موضوعات ایمنی مواد غذایی را تشکیل می دهد که ممکن است تحت دسته های کلی زیر دسته بندی شوند: تاریخچه و علوم پایه که از ایمنی مواد غذایی حمایت می کنند مواد غذایی بیماری ها، از جمله نظارت و بررسی خطرات ناشی از غذا، از جمله عوامل میکروبیولوژیکی و شیمیایی مواد افزوده شده به غذا، چه به طور مستقیم و چه غیرمستقیم فناوری های غذایی، از جمله آخرین پیشرفت ها مواد غذایی، از جمله خطرات بالقوه آنها و کنترل سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی، از جمله عناصر و نقش آنها از ذینفعان دایره المعارف بستری را برای کارشناسان حوزه ایمنی مواد غذایی و زمینه های مرتبط مانند تغذیه، علوم غذایی و فناوری و محیط زیست فراهم می کند تا بتوانند از تخصص های پیشرفته با بقیه جامعه ایمنی مواد غذایی به اشتراک بگذارند و یاد بگیرند.


With the worlds growing population, the provision of a safe, nutritious and wholesome food supply for all has become a major challenge. To achieve this, effective risk management based on sound science and unbiased information is required by all stakeholders, including the food industry, governments and consumers themselves. In addition, the globalization of the food supply requires the harmonization of policies and standards based on a common understanding of food safety among authorities in countries around the world. With some 280 chapters, the Encyclopedia of Food Safety provides unbiased and concise overviews which form in total a comprehensive coverage of a broad range of food safety topics, which may be grouped under the following general categories: History and basic sciences that support food safety Foodborne diseases, including surveillance and investigation Foodborne hazards, including microbiological and chemical agents Substances added to food, both directly and indirectly Food technologies, including the latest developments Food commodities, including their potential hazards and controls Food safety management systems, including their elements and the roles of stakeholders. The Encyclopedia provides a platform for experts from the field of food safety and related fields, such as nutrition, food science and technology and environment to share and learn from state-of-the art expertise with the rest of the food safety community.

دانلود کتاب «دایره المعارف ایمنی مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید