دانلود کتاب Edible Mushrooms: A Forager’s Guide to the Wild Fungi of Britain and Europe (به فارسی: قارچ های خوراکی: راهنمای علوفه گیر برای قارچ های وحشی بریتانیا و اروپا) نوشته شده توسط «Geoff Dann»
اطلاعات کتاب قارچ های خوراکی: راهنمای علوفه گیر برای قارچ های وحشی بریتانیا و اروپا
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: گیاه شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Green Books
نویسنده: Geoff Dann
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2016
حجم فایل: 143.34 مگابایت
کد کتاب: 0857843982 , 9780857843982
توضیحات کتاب قارچ های خوراکی: راهنمای علوفه گیر برای قارچ های وحشی بریتانیا و اروپا
این کتاب سرشار از عکسهای باکیفیت و اطلاعات عالی، دستیابی به «تعادل بین احتیاط و ماجراجویی است که یک جوینده به آن نیاز دارد»، این کتاب یک ضرورت مطلق برای جستجوگران است. کتاب را در کوله پشتی خود بگذارید، به بیرون بروید، و اجازه دهید تا شما را در ماجراجویی های قارچی ایمن، سرگرم کننده، ذهن، قلب و معده راهنمایی کند.- Fergus Drennan با نام مستعار Fergus the Forager این جامع ترین راهنما برای جستجوی غذا برای حیوانات وحشی است. قارچ در انگلستان و شمال اروپا. با یک نمایه تصویری خاص، هم برای علوفه جویان مبتدی و هم برای علوفه جویان با تجربه عالی است. این قارچها را توصیف میکند که در کجا میتوان آنها را پیدا کرد و چه زمانی در بهترین حالت خود هستند. چگونه می توان گونه های خوراکی را از گونه های سمی تشخیص داد. چه زمانی یک قارچ خوراکی را به حال خود رها کنید تا گونه بتواند زنده بماند.
**
بررسی
یک همراه عاقل و جذاب در سفر به دنیای خارق العاده و خوشمزه قارچ ها. پاییز بیا، با هر یورش من به جنگل همراه خواهد شد، و زندگی من و ماهیتابه من به خاطر آن بسیار غنی تر خواهد شد. – راب هاپکینز، بنیانگذار جنبش انتقال. پر از عکسهای با کیفیت و اطلاعات عالی، دستیابی به “تعادل بین احتیاط و ماجراجویی که یک جوینده به آن نیاز دارد”، این کتاب یک الزام مطلق برای جستجوگران است. کتاب را در کوله پشتی خود قرار دهید، به بیرون بروید و اجازه دهید شما را در ماجراجویی های قارچی ایمن، سرگرم کننده، ذهن، قلب و شکم راهنمایی کند. -Fergus Drennan با نام مستعار Fergus The Forager نوشته یک استاد قارچ شناسی که عمیقاً قارچ، زیستگاه و ویژگی های آن را دوست دارد. -تیم مدامز، سرآشپز، مجری تلویزیون، جف نویسنده آشپزی، چیزهای خود را میداند و آنها را به شیوهای به راحتی در دسترس قرار میدهد. این در تمام علوفه های قارچ من خواهد آمد! -گری جانستون، یکی از بنیانگذاران و مربیان جک ریون بوش کرافت یک راهنمای ضروری برای هر کسی که دوست دارد قارچ های خوراکی را امتحان کند و می خواهد دانش خود را گسترش دهد. همه چیزهایی که برای تهیه غذای مناسب با یک شاخص عکاسی با کیفیت بالا نیاز دارید بدانید، که شامل توضیحات “گیاه شناسی”، بو، طعم، زیستگاه، نوع آبشش، توزیع و فصل و اینکه آیا خوراکی است یا نه. این کتاب ایمنی و تجهیزات، فرهنگ، علم و اخلاق علوفهجویی، قانون و آییننامه رفتار جمعآوران قارچ و همچنین روشهای نگهداری، تهیه و پخت قارچها را پوشش میدهد. – Penny Jones، Propagator، Westonbirt، The National Arboretum
درباره نویسنده
جف دان تنها متخصص تمام وقت علوفهجوی قارچ در انگلستان، یک مهندس نرمافزار سابق است که با افزایش علاقه به جستجوی قارچ در بریتانیا، علاقهمندی طولانیمدت را به شغلی تبدیل کرد. او علاوه بر راه رفتن قارچهای محبوبش، آموزش دادن به مردم در مورد قارچهای خوراکی و سمی که در طبیعت با آنها برخورد میکنند، در تلویزیون جایگاه مهمان ارائه میدهد و مقاله مینویسد.
منبع: سایر
Bursting with quality photos and great information, achieving the “balance between caution and adventure that a forager needs”, this book is an absolute must for foragers. Put the book in your rucksack, head outside, and let it guide you on safe, fun, mind-, heart-, and stomach-expanding fungal adventures.- Fergus Drennan aka Fergus the Forager This is the most comprehensive guide to foraging for wild mushrooms in UK and Northern Europe. With a special pictorial index, it is perfect for both beginners and experienced foragers. It describes the best tasting fungi, where to find them and when they are at their best; how to distinguish the edible species from the poisonous lookalikes; when to leave an edible mushroom alone so the species can survive.
**
Review
A fascinating, wise companion on the journey into the extraordinary and delicious world of fungi. Come Autumn, it will accompany every foray I make into the woods, and my life, and my frying pan, will be vastly richer because of it. -Rob Hopkins, founder of the Transition movement. Bursting with quality photos and great information, achieving the “balance between caution and adventure that a forager needs”, this book is an absolute must for foragers. Put the book in your rucksack, head outside, and let it guide you on safe, fun, mind-, heart-, and stomach-expanding fungal adventures. -Fergus Drennan aka Fergus The Forager Written by a master of mycology who deeply loves fungus, its habitats and its quirks. -Tim Maddams, Chef, TV presenter, Cookery writer Geoff knows his stuff and puts it across in an easily accessible manner. This will be coming on all my fungi forages! -Gary Johnston, Co-founder and Instructor at Jack Raven Bushcraft A must-have guide for anyone who likes to try edible fungi and wants to extend their knowledge. Everything you need to know in preparation for foraging proper with a high quality photographic index, which covers `botanical’ description, smell, taste, habitat, gill type, distribution and season and whether edible or not. The book covers safety and equipment, culture, science and ethics of foraging, the law and a code of conduct for mushroom collectors as well as methods of preserving, preparing and cooking fungi. – Penny Jones, Propagator, Westonbirt, The National Arboretum
About the Author
Geoff Dann is the only full-time fungi-foraging professional in England, an ex-software engineer, who rode the upsurge in interest in mushroom foraging in the UK to turn a long-term passion into a career. In addition to his popular mushroom walks, teaching people about edible and toxic fungi as they come across them in the wild, he also presents guest slots on television and writes articles.
Source : other
دانلود کتاب «قارچ های خوراکی: راهنمای علوفه گیر برای قارچ های وحشی بریتانیا و اروپا»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.