دانلود کتاب Coffee: Growing, Processing, Sustainable Production: A Guidebook for Growers, Processors, Traders, and Researchers (به فارسی: قهوه: رشد، فرآوری، تولید پایدار: کتاب راهنمای تولیدکنندگان، پردازشگران، تاجران و محققان) نوشته شده توسط «Jean Nicolas Wintgens»
اطلاعات کتاب قهوه: رشد، فرآوری، تولید پایدار: کتاب راهنمای تولیدکنندگان، پردازشگران، تاجران و محققان
موضوع اصلی: دارو
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-VCH
نویسنده: Jean Nicolas Wintgens
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 1021
حجم فایل: 61.42 مگابایت
کد کتاب: 3527307311 , 9783527307319
توضیحات کتاب قهوه: رشد، فرآوری، تولید پایدار: کتاب راهنمای تولیدکنندگان، پردازشگران، تاجران و محققان
برداشت سریع یا نوشیدنی لطیف با رایحه ای که تصاویری از لحظات خاص به اشتراک گذاشته شده با افراد خاص را تداعی می کند؟ قهوه چیزهای بیشتری از این دارد. قهوه جدا از اینکه درختی زیبا با گلهای معطر است، یک فرهنگ است، عملاً دینی برای نخبگان خاص و مطمئناً منبع درآمد میلیونها نفر، اعم از ثروتمند و فقیر است. متخصصان قهوه در سراسر جهان اطلاعات خاص مورد نیاز خود را در این کار بسیار مصور و عملی که برای پاسخ به تمام سوالات آنها در مورد گیاه قهوه و نحوه رشد، برداشت، پردازش و تصفیه آن طراحی شده است، پیدا خواهند کرد. با متخصصان و متخصصان باتجربه مشورت شد و حدود 40 کارشناس مشهور بین المللی دانش و تخصص خاص خود را در این کتابچه جامع ارائه کرده اند که موضوعاتی مانند: * رشد * آفات، بیماری ها و کنترل آنها * برداشت و فرآوری * ذخیره سازی، حمل و نقل، کیفیت * آخرین جنبه های اقتصادی و تکنولوژیکی. علاوه بر این، شاخصهای ویژه دادههای گیجکننده مانند منابع اطلاعاتی، جداول تبدیل و سایر موارد فنی را ابهام میکنند. با 40 فصل، بیش از 1000 صفحه و 900 تصویر عالی، این کتابچه راهنمای قابل اعتماد جهانی است که دستورالعمل ها و توصیه های اساسی را ارائه می دهد که در همه جا قابل اجرا هستند و برای هیچ کشور خاصی تنظیم نشده اند.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.