دارو

قهوه: رشد، فرآوری، تولید پایدار: کتاب راهنمای تولیدکنندگان، پردازشگران، تاجران و محققان

Coffee: Growing, Processing, Sustainable Production: A Guidebook for Growers, Processors, Traders, and Researchers

دانلود کتاب Coffee: Growing, Processing, Sustainable Production: A Guidebook for Growers, Processors, Traders, and Researchers (به فارسی: قهوه: رشد، فرآوری، تولید پایدار: کتاب راهنمای تولیدکنندگان، پردازشگران، تاجران و محققان) نوشته شده توسط «Jean Nicolas Wintgens»


اطلاعات کتاب قهوه: رشد، فرآوری، تولید پایدار: کتاب راهنمای تولیدکنندگان، پردازشگران، تاجران و محققان

موضوع اصلی: دارو

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-VCH

نویسنده: Jean Nicolas Wintgens

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 1021

حجم فایل: 61.42 مگابایت

کد کتاب: 3527307311 , 9783527307319

توضیحات کتاب قهوه: رشد، فرآوری، تولید پایدار: کتاب راهنمای تولیدکنندگان، پردازشگران، تاجران و محققان

برداشت سریع یا نوشیدنی لطیف با رایحه ای که تصاویری از لحظات خاص به اشتراک گذاشته شده با افراد خاص را تداعی می کند؟ قهوه چیزهای بیشتری از این دارد. قهوه جدا از اینکه درختی زیبا با گل‌های معطر است، یک فرهنگ است، عملاً دینی برای نخبگان خاص و مطمئناً منبع درآمد میلیون‌ها نفر، اعم از ثروتمند و فقیر است. متخصصان قهوه در سراسر جهان اطلاعات خاص مورد نیاز خود را در این کار بسیار مصور و عملی که برای پاسخ به تمام سوالات آنها در مورد گیاه قهوه و نحوه رشد، برداشت، پردازش و تصفیه آن طراحی شده است، پیدا خواهند کرد. با متخصصان و متخصصان باتجربه مشورت شد و حدود 40 کارشناس مشهور بین المللی دانش و تخصص خاص خود را در این کتابچه جامع ارائه کرده اند که موضوعاتی مانند: * رشد * آفات، بیماری ها و کنترل آنها * برداشت و فرآوری * ذخیره سازی، حمل و نقل، کیفیت * آخرین جنبه های اقتصادی و تکنولوژیکی. علاوه بر این، شاخص‌های ویژه داده‌های گیج‌کننده مانند منابع اطلاعاتی، جداول تبدیل و سایر موارد فنی را ابهام می‌کنند. با 40 فصل، بیش از 1000 صفحه و 900 تصویر عالی، این کتابچه راهنمای قابل اعتماد جهانی است که دستورالعمل ها و توصیه های اساسی را ارائه می دهد که در همه جا قابل اجرا هستند و برای هیچ کشور خاصی تنظیم نشده اند.


A quick pick-me-up or a subtle beverage with an aroma that conjures up images of special moments shared with special people? There’s more to coffee than that. Apart from being a beautiful tree with fragrant flowers, coffee is also a culture, practically a religion to a certain elite and certainly a source of income to millions of people, rich and poor alike. Coffee professionals around the world will find the specific information they need in this lavishly illustrated and practical work designed to answer all their questions about the coffee plant and how it is grown, harvested, processed and refined. Specialists and experienced professionals were consulted and some 40 renowned international experts have contributed their specific knowledge and expertise to this comprehensive handbook, covering such topics as: * Growing * Pests, diseases, and their control * Harvesting and processing * Storage, shipment, quality * The latest economical and technological aspects. In addition, special indexes demystify such confusing data as information sources, conversion tables and other technicalities. With its 40 chapters, over 1000 pages and 900 superb illustrations, this is a universally reliable manual, providing basic guidelines and recommendations applicable everywhere, and not geared to any specific country.

دانلود کتاب «قهوه: رشد، فرآوری، تولید پایدار: کتاب راهنمای تولیدکنندگان، پردازشگران، تاجران و محققان»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید