مهندسی

شکلات، کاکائو و شیرینی: علم و فناوری

Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology

دانلود کتاب Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology (به فارسی: شکلات، کاکائو و شیرینی: علم و فناوری) نوشته شده توسط «Minifie – B.W.»


اطلاعات کتاب شکلات، کاکائو و شیرینی: علم و فناوری

موضوع اصلی: مهندسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Minifie – B.W.

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1989

تعداد صفحه: 904 / 899

حجم فایل: 82.77 مگابایت

کد کتاب: 083421301X , 9780834213012

نوبت چاپ: 3, reprint, revised

توضیحات کتاب شکلات، کاکائو و شیرینی: علم و فناوری

این راهنمای قطعی که به عنوان استاندارد صنعتی شناخته شده است، بررسی جامعی از عملیات تولید و فرآوری شکلات و شیرینی ارائه می دهد. بر جنبه‌های فنی و علمی روش‌های مختلف تولید تأکید می‌شود: از فرمول‌ها و دستور العمل‌ها در صورت نیاز برای تکمیل توضیحات و برای پیشبرد درک یک فرآیند خاص استفاده می‌شود. سایر زمینه ها شامل مواد اولیه، امولسیفایرها، جایگزین ها و ترکیبات، مواد تشکیل دهنده، شیرین کننده ها، نشاسته ها و رنگ ها، روش های کاربردی، ارزش غذایی، بسته بندی و حشره شناسی است.


Recognised as the industry standard, this definitive guide provides a comprehensive review of chocolate and confectionary production and processing operations. The technical and scientific aspects of the various manufacturing procedures are emphasized: formulations and recipes are used as needed to supplement explanations and to advance understanding of a particular process. Other areas include raw materials, emulsifiers, replacers and compounds, ingredients, sweeteners, starches and colors, applied methods, food value, packaging and entomology.

دانلود کتاب «شکلات، کاکائو و شیرینی: علم و فناوری»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید