دانلود کتاب Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology (به فارسی: شکلات، کاکائو و شیرینی: علم و فناوری) نوشته شده توسط «Minifie – B.W.»
اطلاعات کتاب شکلات، کاکائو و شیرینی: علم و فناوری
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer
نویسنده: Minifie – B.W.
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1989
تعداد صفحه: 904 / 899
حجم فایل: 82.77 مگابایت
کد کتاب: 083421301X , 9780834213012
نوبت چاپ: 3, reprint, revised
توضیحات کتاب شکلات، کاکائو و شیرینی: علم و فناوری
این راهنمای قطعی که به عنوان استاندارد صنعتی شناخته شده است، بررسی جامعی از عملیات تولید و فرآوری شکلات و شیرینی ارائه می دهد. بر جنبههای فنی و علمی روشهای مختلف تولید تأکید میشود: از فرمولها و دستور العملها در صورت نیاز برای تکمیل توضیحات و برای پیشبرد درک یک فرآیند خاص استفاده میشود. سایر زمینه ها شامل مواد اولیه، امولسیفایرها، جایگزین ها و ترکیبات، مواد تشکیل دهنده، شیرین کننده ها، نشاسته ها و رنگ ها، روش های کاربردی، ارزش غذایی، بسته بندی و حشره شناسی است.
دانلود کتاب «شکلات، کاکائو و شیرینی: علم و فناوری»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.