آشپزی

وگان کارائیب: بدون گوشت، بدون تخم مرغ، غذاهای اصیل جزیره ای بدون لبنیات برای هر مناسبت

Caribbean Vegan: Meat-Free, Egg-Free, Dairy-Free Authentic Island Cuisine for Every Occasion

دانلود کتاب Caribbean Vegan: Meat-Free, Egg-Free, Dairy-Free Authentic Island Cuisine for Every Occasion (به فارسی: وگان کارائیب: بدون گوشت، بدون تخم مرغ، غذاهای اصیل جزیره ای بدون لبنیات برای هر مناسبت) نوشته شده توسط «Taymer Mason»


اطلاعات کتاب وگان کارائیب: بدون گوشت، بدون تخم مرغ، غذاهای اصیل جزیره ای بدون لبنیات برای هر مناسبت

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: The Experiment

نویسنده: Taymer Mason

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 272

حجم فایل: 19.29 مگابایت

کد کتاب: 1615190252 , 9781615190256

توضیحات کتاب وگان کارائیب: بدون گوشت، بدون تخم مرغ، غذاهای اصیل جزیره ای بدون لبنیات برای هر مناسبت

در اینجا پاسپورت شما به دنیایی از غذاهای متمایز و فراموش نشدنی است—125 دستور غذای گیاهی خوشمزه و اصیل که طعم ها و مواد اولیه را از سراسر جزایر کارائیب به نمایش می گذارد
اگر «آشپزی کارائیب» باعث شود به آناناس و نارگیل فکر کنید، از دست داده اید. . جزایر کارائیب خانه یک سنت غنی آشپزی است که تأثیرات آفریقایی، فرانسوی، اسپانیایی، بریتانیایی، آسیایی و هندی را با هم ترکیب می‌کند و یک ذوق محلی بی‌گمان می‌افزاید. . . و طعم بهشت ​​می دهد یک راز واقعی در گیاهان و ادویه جات است—با سس نپخته مناسب، سس پخته شده، یا ترکیب «ادویه های مرطوب»، می توانید مواد غذایی روزمره را به لذت های کارائیب تبدیل کنید.
وگان کارائیب مانند هیچ کتاب آشپزی دیگری، رژیم غذایی وگان شما را ادویه می کند. . تایمر میسون، وبلاگ نویس محبوب، 125 دستور غذای کاملاً وگان را برای غذاهای صبحانه، پیش غذا، پیش غذا، سوپ، دسر و نوشیدنی هایی که هر چیزی جز ملایم هستند، سرو می کند. طعم‌های محلی باربادوس، سنت لوسیا، ترینیداد و توباگو، جامائیکا، گرانادا، و هند غربی فرانسه را با این موارد امتحان کنید:
سنت لوسین کیک
آکرا بادمجان و جلبک دریایی
سوپ باجان با کوفته‌ها
رامی رامی و بستنی کشمشی . . . و خیلی بیشتر!
عکس‌های رنگی جذاب و نکات جزیره، مواد اولیه، تجهیزات و تکنیک‌های اصلی غذاهای کارائیب را توضیح می‌دهند—بنابراین آشنایی قبلی شما با غذاهای کارائیب هرچه باشد، در کمترین زمان مانند یک جزیره‌نشین آشپزی خواهید کرد.


Here is your passport to a world of distinctive, unforgettable food—125 delicious, authentic vegan recipes that showcase flavors and ingredients from across the Caribbean islands
If “Caribbean cuisine” makes you think of pineapples and coconuts, you’re missing out. The Caribbean islands are home to a rich cooking tradition that combines African, French, Spanish, British, Asian, and Indian influences, adds an unmistakable local flair . . . and tastes like paradise. A real secret is in the herbs and spices—with the right uncooked sauce, cooked sauce, or “wet seasoning” blend, you can transform everyday ingredients into Caribbean delights.
Caribbean Vegan will spice up your vegan diet like no other cookbook. Popular blogger Taymer Mason serves up 125 completely vegan recipes—for breakfast dishes, appetizers, entrées, sides, soups, desserts, and drinks that are anything but bland. Sample the local flavors of Barbados, Saint Lucia, Trinidad and Tobago, Jamaica, Grenada, and the French West Indies with:
Saint Lucian Bakes
Eggplant and Seaweed Accras
Bajan Soup with Dumplings
Rummy Rum and Raisin Ice Cream . . . and much more!
Enticing color photos and Island Tips explain the key ingredients, equipment, and techniques of Caribbean cuisine—so whatever your previous familiarity with Caribbean food, you’ll be cooking like an islander in no time.

دانلود کتاب «وگان کارائیب: بدون گوشت، بدون تخم مرغ، غذاهای اصیل جزیره ای بدون لبنیات برای هر مناسبت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید