خانه داری، اوقات فراغت

کمپوست بوکاشی: ضایعات خاک در هفته

Bokashi Composting: Scraps to Soil in Weeks

دانلود کتاب Bokashi Composting: Scraps to Soil in Weeks (به فارسی: کمپوست بوکاشی: ضایعات خاک در هفته) نوشته شده توسط «Adam Footer»


اطلاعات کتاب کمپوست بوکاشی: ضایعات خاک در هفته

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – باغبانی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: New Society Publishers

نویسنده: Adam Footer

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2013

تعداد صفحه: 176

حجم فایل: 3.49 مگابایت

کد کتاب: 0865717524 , 9780865717527

توضیحات کتاب کمپوست بوکاشی: ضایعات خاک در هفته

بوکاشی ژاپنی به معنای “مواد آلی تخمیر شده” است. کمپوست بوکاشی روشی ایمن، سریع و راحت برای کمپوست کردن در آشپزخانه، گاراژ یا آپارتمان شما است که از گروه خاصی از میکروارگانیسم ها برای تخمیر بی هوازی تمام ضایعات غذایی (از جمله گوشت و لبنیات) استفاده می کند. از آنجایی که این فرآیند در یک سیستم بسته انجام می‌شود، حشرات و بو کنترل می‌شوند و آن را برای محیط‌های شهری یا تجاری ایده‌آل می‌کند. این فرآیند بسیار سریع است، کمپوست معمولاً ظرف دو هفته آماده است تا در خاک یا باغ شما ادغام شود.

در حالی که بوکاشی در بسیاری از نقاط جهان از محبوبیت زیادی برخوردار است، هنوز در شمال نسبتاً ناشناخته است. آمریکا. از ضایعات تا خاک، کمپوست بوکاشی راهنمای کامل، گام به گام و خودتان برای این فرآیند شگفت انگیز است که اطلاعات جامعی را در بر می گیرد:

  • پیشینه—تاریخچه، توسعه و مبنای علمی این تکنیک
  • شروع به کار—کمپوست سازی با محصولات تجاری یا سیستم های خانگی موجود
  • ساخت خود—طرح های سیستمی و دستور العمل های سبوس بوکاشی با استفاده از روش های رایج مواد و مواد تشکیل دهنده محلی
  • رشد – بهبود خاک خود با کمپوست تخمیر شده و “آب بوکاشی”

این راهنمای ضروری برای باغبانان، صاحبان خانه ها، آپارتمان ها باید مطالعه شود. ساکنان، کمپوست‌های سنتی، و هر کسی که می‌خواهد راهی ایمن، ساده و راحت برای دور نگه داشتن زباله‌های آشپزخانه از محل دفن زباله داشته باشد.

آدام فوتر یک طراح پرماکالچر با تمرکز بر روی خاک سازی، جنگلداری مواد غذایی، محصولات پوششی، حفظ آب و برداشت، و کشاورزی طبیعی. او یک مروج خستگی ناپذیر بوکاشی برای به حداکثر رساندن بازیافت زباله های غذایی است و وب سایت bokashicomposting.com را راه اندازی می کند.


Bokashi is Japanese for “fermented organic matter.” Bokashi composting is a safe, quick, and convenient way to compost in your kitchen, garage, or apartment, using a specific group of microorganisms to anaerobically ferment all food waste (including meat and dairy). Since the process takes place in a closed system, insects and smell are controlled, making it ideal for urban or business settings. The process is very fast, with compost usually ready to be integrated into your soil or garden in around two weeks.

While bokashi has enjoyed great popularity in many parts of the world, it is still relatively unknown in North America. From scraps to soil, Bokashi Composting is the complete, step-by-step, do-it-yourself guide to this amazing process, with comprehensive information covering:

  • Background—the history, development, and scientific basis of the technique
  • Getting started—composting with commercially available products or homemade systems
  • Making your own—system plans and bokashi bran recipes using common materials and locally sourced ingredients
  • Growing—improving your soil with fermented compost and bokashi “juice”

This essential guide is a must-read for gardeners, homeowners, apartment dwellers, traditional composters, and anyone who wants a safe, simple, and convenient way to keep kitchen waste out of the landfill.

Adam Footer is a permaculture designer with a focus on soil building, food forestry, cover crops, water conservation and harvesting, and natural farming. He is a tireless promoter of bokashi to maximize the recycling of food waste and runs the website bokashicomposting.com.

دانلود کتاب «کمپوست بوکاشی: ضایعات خاک در هفته»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید