آشپزی

کنسرو روبان آبی: دستور العمل های برنده جایزه

Blue Ribbon Canning: Award-Winning Recipes

دانلود کتاب Blue Ribbon Canning: Award-Winning Recipes (به فارسی: کنسرو روبان آبی: دستور العمل های برنده جایزه) نوشته شده توسط «Linda J. Amendt»


اطلاعات کتاب کنسرو روبان آبی: دستور العمل های برنده جایزه

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: The Taunton Press

نویسنده: Linda J. Amendt

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2015

تعداد صفحه: 268 / 274

حجم فایل: 21.91 مگابایت

کد کتاب: 162710769X , 9781627107693

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کنسرو روبان آبی: دستور العمل های برنده جایزه

یک سنت تماما آمریکایی از اوایل دهه 1800، نمایشگاه‌های ایالتی آمریکا اجتماع را جشن گرفته‌اند. اکنون، 200 سال بعد، مسابقات غذا و داوری دستور پخت بیش از هر زمان دیگری محبوب شده است و یک روبان آبی از یک رقابت منصفانه ایالتی هنوز نشان می دهد که برنده واقعاً برجسته است. کنسرو روبان آبی بهترین ها را با نزدیک به 139 دستور غذای کنسرو خانگی که برنده جوایز برتر در نمایشگاه های سراسر کشور شده اند و نکاتی را به اشتراک می گذارند که به شما نشان می دهد چگونه این موفقیت را دنبال کنید.

شما می توانید آن را انجام دهید. کنسرو روبان آبی به شما تکنیک های کنسرو قدیمی مانند:
را آموزش می دهد
• مبانی – مواد و تجهیزات
• روش‌ها – پردازش حمام آب، کنسرو کردن تحت فشار، ایمنی و ذخیره‌سازی
• دستور پخت – 139 دستور غذا برنده جایزه اول که در عکس های لذت بخش و تمام رنگی به نمایش گذاشته شده است

بازگشت به اصول اولیه. نگهداری در خانه یک روند برتر است که با افزایش اشتها برای غذاهای محلی رشد می کند. علاوه بر تجدید حیات در کنسرو خانگی، محبوبیت نمایشگاه های ایالتی و محلی طی پنج سال گذشته افزایش یافته است. کنسرو روبان آبی با به اشتراک گذاشتن دستور العمل های برتر و معرفی داستان های شخصی برندگان این دو سنت را جشن می گیرد.


An all-American tradition. Since the early 1800s America’s state fairs have celebrated community. Now, 200 years later, food contests and recipe judging are more popular than ever and a blue ribbon from a state fair competition still signals that the winner is truly outstanding. Blue Ribbon Canning captures the best of the best with nearly 139 home-canning recipes that have won top prizes in fairs across the nation and share the tips that show you how to follow that success.

You can do it. Blue Ribbon Canning will teach you time-honored canning techniques such as:
• Basics – ingredients and equipment
• Methods – water bath processing, pressure canning, safety, and storing
• Recipes – 139 first-prize-winning recipes showcased in delightful, full-color photographs

Back to the basics. Home preserving is a top trend that shows every sign of continuing to grow as the appetite for locally grown foods increases. In addition to the resurgence in home canning, the popularity of state and local fairs has grown over the last five years. Blue Ribbon Canning celebrates these two traditions by sharing the top recipes and introducing you to the personal stories behind the winners.

دانلود کتاب «کنسرو روبان آبی: دستور العمل های برنده جایزه»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید