دانلود کتاب Beyond Canning: New Techniques, Ingredients, and Flavors to Preserve, Pickle, and Ferment Like Never Before (به فارسی: فراتر از کنسرو کردن: تکنیک ها، مواد و طعم های جدید برای نگهداری، ترشی و تخمیر مانند قبل) نوشته شده توسط «Autumn Giles»
اطلاعات کتاب فراتر از کنسرو کردن: تکنیک ها، مواد و طعم های جدید برای نگهداری، ترشی و تخمیر مانند قبل
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Voyageur Press
نویسنده: Autumn Giles
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2016
تعداد صفحه: 192 / 195
حجم فایل: 26.14 مگابایت
کد کتاب: 0760348650 , 9780760348659
توضیحات کتاب فراتر از کنسرو کردن: تکنیک ها، مواد و طعم های جدید برای نگهداری، ترشی و تخمیر مانند قبل
یک شیشه مربای توت فرنگی دیگر می گذارید؟ خمیازه. از این کتاب استفاده کنید تا کنسرو کردن خود را به یک سطح پویا کاملاً جدید ببرید.
دارای تکنیکها و مواد اولیه که مطمئناً ذهن شما را باز میکند، فراتر از کنسرو منبعی ارزشمند برای نگهدارندههای خانه و خانهداران کوچکی است که اصول اولیه را میدانند اما به دنبال این هستند. مجموعه مهارت و کارنامه خود را گسترش دهند.
این کتاب با بررسی روشهای متعدد نگهداری از خانه، طعمهای غیرمنتظره، تکنیکهای هوشمند، و دستور العملهای ریشه به ساقه را ارائه میکند تا راههای عملی برای بهتر غذا خوردن و خوردن را به شما ارائه دهد. ضایعات را کاهش دهید.
نباید طیف گسترده ای از تکنیک ها را از دست بدهید!
– نگهداری از سرکه فراتر از ترشیجات است.
– کنسرو کردن در حمام آب برای موارد جدید طعم و بافت.
– کیمچی را دوست دارید؟ شما عاشق دستور العمل های تخمیر و کشت برای نتایج شگفت انگیز و دنیایی از تنوع خواهید بود.
Putting up another jar of strawberry jam? Yawn. Use this book to take your canning to a whole new dynamic level.
Featuring techniques and ingredients sure to open your mind, Beyond Canning is an invaluable resource for home preservers and small-scale homesteaders who know the basics but are looking to expand their skill-set and repertoire.
A deep dive into multiple methods of home preserving, this book features unexpected flavors, smart techniques, and root-to-stalk recipes to give you practical ways to eat better and reduce waste.
You will not want to miss the wide variety of techniques!
– Vinegar preserving that goes beyond pickles.
– Water bath canning for new tastes and textures.
– Do you like kimchi? You”ll love recipes to ferment and culture for amazing results and a world of variety.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.