دانلود کتاب Afro-Vegan: Farm-Fresh African, Caribbean, and Southern Flavors Remixed (به فارسی: آفریقایی-وگان: مزرعه-تازه آفریقایی، کارائیب و طعم های جنوبی مخلوط شده) نوشته شده توسط «Bryant Terry»
اطلاعات کتاب آفریقایی-وگان: مزرعه-تازه آفریقایی، کارائیب و طعم های جنوبی مخلوط شده
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Ten Speed Press
نویسنده: Bryant Terry
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2014
تعداد صفحه: 224
حجم فایل: 24.74 مگابایت
کد کتاب: 1607745313 , 9781607745310
توضیحات کتاب آفریقایی-وگان: مزرعه-تازه آفریقایی، کارائیب و طعم های جنوبی مخلوط شده
غذاهای آفریقایی، کارائیب و جنوبی همه به عنوان غذاهایی پر جنب و جوش و پر طعم شناخته شده و محبوب هستند. برایانت تری، سرآشپز معروف و فعال عدالت غذایی، در آفریقایی-وگان، مواد اصلی، مواد اولیه و غذاهای کلاسیک آفریقایی دیاسپورا را دوباره کار می کند و دوباره میکس می کند تا ترکیبات آشپزی کاملا جدید و خلاقانه ای را ارائه دهد که گیاهخواران، گیاهخواران و همه چیزخواران را به طور یکسان شگفت زده خواهد کرد.
ترکیب این غذاهای رنگارنگ منجر به دستور العمل های خوشمزه ای مانند سیب زمینی خرد شده، نخود فرنگی و ذرت با روغن سیر شیلی می شود، دستوری که از غذای کنیایی الهام گرفته شده است irio و دارچین -سالاد توت گندم خیس خورده با زردآلو، هویج و بادام خشک که بر پایه تاجین مراکشی تهیه شده است. سوپ خامهای نارگیل و بادام هندی با بامیه، ذرت و گوجهفرنگی به یک غذای محبوب برزیلی ادای احترام میکند و در عین حال از مواد کلاسیک جنوبی ترکیب میشود، و کیکهای ترد تف و گریت با بادمجان، گوجهفرنگی و بادامزمینی، تف دانه اتیوپیایی را با خردههای ذرت آسیاب شده ترکیب میکند. شیب عمیق آفریقای جنوبی و شمالی zalook . غذای خوشمزه ای مانند کلم و کلم سبز ساده، گرم و با طعم با مقدار زیادی سیر، و کیک کاکائویی الهام گرفته از کارائیب با زنجبیل کریستالیزه و گاناش شکلات نارگیلی، به علاوه یک رز باطراوت باطراوت وجود دارد. هر شیرینی را راضی کند
با بیش از 100 غذای مدرن و خوشمزه که از خاطرات شخصی تری و همچنین تاریخچه غذاهایی که از قاره آفریقا سفر کرده است، وگان آفریقایی شما را به یک سفر بین المللی می برد. سفر غذا همراه با دستور العمل ها، دیدگاه های تری در مورد ایجاد جامعه پیرامون غذا، همراه با آهنگ های پیشنهادی موسیقی از سراسر جهان و توصیه های کتاب است. برای هر کسی که علاقه مند به بهبود وضعیت رفاهی خود است، دستور العمل های پیشگامانه آفریقایی وگان غذاهای جهانی مبتکرانه و مبتنی بر گیاه ارائه می کند که تازه، سالم است و مسیر جدیدی را در آشپزی وگان ایجاد می کند.
African, Caribbean, and southern food are all known and loved as vibrant and flavor-packed cuisines. In Afro-Vegan, renowned chef and food justice activist Bryant Terry reworks and remixes the favorite staples, ingredients, and classic dishes of the African Diaspora to present wholly new, creative culinary combinations that will amaze vegans, vegetarians, and omnivores alike.
Blending these colorful cuisines results in delicious recipes like Smashed Potatoes, Peas, and Corn with Chile-Garlic Oil, a recipe inspired by the Kenyan dish irio, and Cinnamon-Soaked Wheat Berry Salad with dried apricots, carrots, and almonds, which is based on a Moroccan tagine. Creamy Coconut-Cashew Soup with Okra, Corn, and Tomatoes pays homage to a popular Brazilian dish while incorporating classic Southern ingredients, and Crispy Teff and Grit Cakes with Eggplant, Tomatoes, and Peanuts combines the Ethiopian grain teff with stone-ground corn grits from the Deep South and North African zalook dip. There’s perfect potluck fare, such as the simple, warming, and intensely flavored Collard Greens and Cabbage with Lots of Garlic, and the Caribbean-inspired Cocoa Spice Cake with Crystallized Ginger and Coconut-Chocolate Ganache, plus a refreshing Roselle-Rooibos Drink that will satisfy any sweet tooth.
With more than 100 modern and delicious dishes that draw on Terry’s personal memories as well as the history of food that has traveled from the African continent, Afro-Vegan takes you on an international food journey. Accompanying the recipes are Terry’s insights about building community around food, along with suggested music tracks from around the world and book recommendations. For anyone interested in improving their well-being, Afro-Vegan’s groundbreaking recipes offer innovative, plant-based global cuisine that is fresh, healthy, and forges a new direction in vegan cooking.
دانلود کتاب «آفریقایی-وگان: مزرعه-تازه آفریقایی، کارائیب و طعم های جنوبی مخلوط شده»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.