آشپزی

Afield: راهنمای سرآشپز برای تهیه و پخت ماهی و بازی وحشی

Afield: A Chef's Guide to Preparing and Cooking Wild Game and Fish

دانلود کتاب Afield: A Chef’s Guide to Preparing and Cooking Wild Game and Fish (به فارسی: Afield: راهنمای سرآشپز برای تهیه و پخت ماهی و بازی وحشی) نوشته شده توسط «Jesse Griffiths – Jody Horton – Andrew Zimmern»


اطلاعات کتاب Afield: راهنمای سرآشپز برای تهیه و پخت ماهی و بازی وحشی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Welcome Books

نویسنده: Jesse Griffiths – Jody Horton – Andrew Zimmern

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 272 / 276

حجم فایل: 24.66 مگابایت

کد کتاب: 1599621142 , 9781599621142

نوبت چاپ: First Edition

توضیحات کتاب Afield: راهنمای سرآشپز برای تهیه و پخت ماهی و بازی وحشی

برخاسته از اصول جنبش غذای محلی، تعداد فزاینده ای از مردم به شکار باز می گردند و ماهی و شکار را برای سفره های خانه خود آماده می کنند. Afield: A Chef’s Guide to Preparing and Cooking Wild Game and Fish هم‌زمان مانیفست این حرکت و یک کتابچه راهنمای پر از همه چیزهایی است که شکارچی جدید باید بداند. غذاهای وحشی، زمانی که مسئولانه مدیریت شوند، پایدار، اخلاقی و خوشمزه هستند و نویسنده جسی گریفیث روش‌های سنتی شکار، قصابی، و تهیه ماهی و شکار را با 85 دستور غذای خوشمزه ترکیب می‌کند. آفیلد درهای پانسمان مزرعه را برای شکارچیان تازه کار و با تجربه باز می‌کند. به طور یکسان، ارائه دانش لازم برای گام منطقی بعدی در حرکت محلی و پایدار مواد غذایی. گریفیث که از تعهد به سبزیجات محلی و پخت و پز از دماغ به دم سرچشمه می گیرد، راهنمای متخصص در این تور سنتی و ذائقه است و ترکیبی از درس های شکار، روش های قصابی، دستور العمل ها، از جمله نحوه مقیاس کردن، تمیز کردن، چیزهای دیگر را ارائه می دهد. فیله، پوست، آب پز، سرخ کردنی و غیره. جودی هورتون، یکی از علاقه مندان به شکار و عکاس غذا، شما را به میدان می برد، گریفیث را گام به گام در طول مسیر دنبال می کند و سپس عکس بشقاب نفیس از جشن های تمام شده را در اختیار شما قرار می دهد. آفیلد پر از داستان ها و عکس های توصیفی، خواننده را برای شکار همراه می کند، از اردک و کبوتر گرفته تا آهو و گراز وحشی. بازی و ماهی عبارتند از: کبوتر، گوزن، گراز، سنجاب، خرگوش، اردک، غاز، بوقلمون، دست و پا کردن، باس سفید، خرچنگ، گربه ماهی و غیره


Born from the principles of the local food movement, a growing number of people are returning to hunting and preparing fish and game for their home tables. Afield: A Chef’s Guide to Preparing and Cooking Wild Game and Fish is at once a manifesto for this movement and a manual packed with everything the new hunter needs to know.  Wild foods, when managed responsibly, are sustainable, ethical, and delicious, and author Jesse Griffiths combines traditional methods of hunting, butchering, and preparing fish and game with 85 mouthwatering recipes.Afield throws open the doors of field dressing for novice and experienced hunters alike, supplying the know-how for the next logical step in the local, sustainable food movement.  Stemming from a commitment to locally grown vegetables and nose-to-tail cooking, Griffiths is an expert guide on this tour of tradition and taste, offering a combination of hunting lessons, butchery methods, recipes, including how to scale, clean, stuff, fillet, skin, braise, fry and more. Fellow hunting enthusiast and food photographer Jody Horton takes you into the field, follows Griffiths step-by-step along the way and then provides you with exquisite plate photograph of the finished feasts. Filled with descriptive stories and photographs, Afield takes the reader along for the hunt, from duck and dove to deer and wild hog. Game and fish include:Doves, Deer, Hogs, Squirrel, Rabbits, Ducks, Geese, Turkey, Flounder, White Bass, Crabs, Catfish, and more

دانلود کتاب «Afield: راهنمای سرآشپز برای تهیه و پخت ماهی و بازی وحشی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید