دانلود کتاب Mexico One Plate At A Time (به فارسی: مکزیک یک بشقاب در یک زمان) نوشته شده توسط «Rick Bayless»
اطلاعات کتاب مکزیک یک بشقاب در یک زمان
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Scribner
نویسنده: Rick Bayless
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 191
حجم فایل: 53.19 مگابایت
کد کتاب: 068484186X , 9780684841861
نوبت چاپ: 1St Edition
توضیحات کتاب مکزیک یک بشقاب در یک زمان
ریک بیلس به طور گسترده ای به عنوان اصلی ترین حامی غذاهای متنوع مکزیک در آمریکا شناخته شده است. در این کتاب همراه به مجموعه 26 قسمتی خود در تلویزیون عمومی، او ما را با اشتیاق پسرانه به بازارهای مکزیک، غرفههای خیابانی و آشپزخانههای خانگی میبرد تا غذاهای عالی مکزیک را هر بار یک «بشقاب» برای ما بیاورد. ریک بیلس بهطور گستردهای بهعنوان اصلیترین حامی غذاهای متنوع مکزیکی در آمریکا شناخته شده است. در این کتاب همراه به مجموعه ۲۶ قسمتی خود در تلویزیون عمومی، او ما را با اشتیاق پسرانه به بازارهای مکزیکی، غرفههای خیابانی و آشپزخانههای خانگی میبرد تا غذاهای عالی مکزیکی را هر بار یک «بشقاب» برای ما بیاورد. و هر “بشقاب” ریک در اینجا یک کلاسیک مکزیکی است. به عنوان مثال، گواکامول را در نظر بگیرید. پس از آموزش ملزومات یک گواکاموله کلاسیک و عالی، ریک نشان می دهد که چگونه تفاسیر معاصر را بچرخانیم، مانند گواکاموله کبابی پوبلانو با سیر و جعفری. غذاهای ریک همیشه پر جنب و جوش است، اما ریشه در سنت های قوی دارد. ریک که همیشه معلم است، هر بشقاب غذا را با برخی از ویژگیهای هرگز پیدا نکرده آغاز میکند: معیارهای سنتی (ایده ریک از بهترین گواکامول)، چه زمانی به دستور غذاها فکر کنیم (شامهای شبهای هفته یا غذای مهمانی معمولی)، و توصیههایی برای آشپزهای آمریکایی. (بینش ریک در مورد مواد تشکیل دهنده غذا). او هر «بشقاب» را با پیشنهادهایی برای کار پیش رو کامل می کند. برای تکمیل سفر به طرز فکر مکزیکی، ریک، با کمک آزمایشکنندگان خود، هر بشقاب را با بخش پرسش و پاسخ به پایان میرساند که تقریباً همه چیزهایی را که یک آشپز خانگی ممکن است بخواهد بداند، به پایان میرساند: بهترین برشهای گوشت گاو برای چیست؟ تاکو کبابی؟ بهترین پنیرها برای کوسادیلا؟ آیا یک گریل بهتر از دیگری است؟ ریک از سالهای زندگیاش در مکزیک، ما را به آشپزخانه مکزیکی میکشاند تا به ما بیاموزد که چگونه غذاهای مکزیکی اصیل را در آشپزخانههای آمریکایی خود بسازیم. ریک یک ایندیانا جونز اجاق گاز است، یک جولیا چایلد از غذاهای مکزیکی با شلوار جین مشکی و یک تی شرت. هدف ریک: قادر ساختن مردم در سراسر ایالات متحده برای ایجاد ظروفی که با مواد ملیله ای غنی از طعم مکزیکی با موادی که به طور گسترده در دسترس هستند ایجاد کنند. او همیشه موادی را فراهم می کند که غذا را اصیل می کند، اما در صورتی که یک ماده به سختی پیدا می شود، جایگزین مناسبی نیز می کند. در کتاب آشپزی جدید و کاربرپسندی که شامل طیف کاملی از غذاها می شود، غذاهایی را که نمی توانید برای درست کردنشان صبر کنید، تجربه کنید. سوپ، خورش و سوپ؛ ورودی ها دسر و نوشیدنی. ریک بشقابهای مکزیکی کلاسیکی مانند گوشت خوک سرخشده با گوجهفرنگی، میگوی سرخشده سریع با سیر برشتهای شیرین، چیلس رلینوس، پنیری انچیلاداس سوئیزاس، و فلان معطر وانیلی مکزیکی را سرو میکند. و برای طعم هیجانانگیز غیرمنتظرهها، تفاسیر معاصر ریک از کلاسیکها را امتحان کنید – سیبزمینی ترد با پنیر بز و سبزیجات تازه، ماهی قزل آلا کبابی با سالسا وراکروزانا با عطر لیمو و آویشن، استیک لبه کبابی با گوجهفرنگی-پوبلانو سالسا و روستیک تارت سیب کاجتا با بری “سالسا”. غذا و دوستان، غذا و خانواده. آشپزی خوب، برای ریک، انیماتور ناگفته دوستان و خانواده است که آنها برای تقسیم یک وعده غذایی جمع می شوند. دستور العمل های ریک خود را به وعده های غذایی خانوادگی یا جشن های شبانه هفته می رساند. در یک تامالادا، جشن تملسازی قبل از مهمانی، یا مراسم بارباکوآ، تجربهای زمینی که ریک با کبابپزی در حیاط خلوت آن را ممکن ساخته است، شرکت کنید. 24 عکس رنگی از ظروف آماده عکس هایی از عکس های مکان مکزیکی در سراسر
دانلود کتاب «مکزیک یک بشقاب در یک زمان»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)