آشپزی

جواهرات نظام: دستورهایی از خانسمای حیدرآباد

Jewels of Nizam: Recipies from the Khansama of Hyderabad

دانلود کتاب Jewels of Nizam: Recipies from the Khansama of Hyderabad (به فارسی: جواهرات نظام: دستورهایی از خانسمای حیدرآباد) نوشته شده توسط «Geeta Devi [Devi – Geeta]»


اطلاعات کتاب جواهرات نظام: دستورهایی از خانسمای حیدرآباد

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Rupa Publications

نویسنده: Geeta Devi [Devi – Geeta]

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2013

حجم فایل: 1.52 مگابایت

کد کتاب: 812912436X , 9788129124364

توضیحات کتاب جواهرات نظام: دستورهایی از خانسمای حیدرآباد

غذاهای حیدرآبادی امروز که ترکیبی لذیذ از تأثیرات عربی، موغلایی و سنتی هند جنوبی است، میراث نظام‌های حیدرآباد است که خانسماها در استفاده از ادویه‌ها برای آوردن طعم‌های متمایز به میز مهارت داشتند. Geeta Devi با کندوکاو در تاریخ 400 ساله آشپزخانه های سلطنتی نظام ها، مجموعه ای خوشمزه از دستور العمل های حیدرآبادی را برای تحریک کام به شما می آورد. از Pattharka Gosht و Paneer Golkonda گرفته تا Haleem و GajarMethi ka Salan، از Kacche Gosht Ki Biryani و Jhinge Ka Achaar گرفته تا Shahi Tukde و Anokhi Kheer – این کتاب رازهای پشت طیفی از غذاهای لذیذ را آشکار می کند که لذیذ مدرن را به وجد می آورد. با تصاویر زیبا، دستور العمل های Geeta Devi در دسترس هستند و به راحتی قابل پیروی هستند، چه بخواهید یک میان وعده گیاهی سریع سرو کنید، یک غذای اصلی پیچیده از گوشت های مخلوط، یک تنوع غیرمعمول در بریانی، یک ترشی تند یا یک دسر غنی مناسب برای آن. یک جشن همراه با واژه نامه ای از موادی که معمولاً در آشپزخانه هندی استفاده می شود، این کتاب با طراحی دقیق و جمع و جور است که می توانید به راحتی آن را در آشپزخانه خود حمل کنید و دستور العمل ها را امتحان کنید!


A delectable mix of Arabic, Mughlai and traditional South Indian influences, today’s Hyderabadi cuisine is the legacy of the Nizams of Hyderabad, whose khansamas were skilled in the use of spices to bring distinctive flavours to the table. Digging into the 400yearold history of the royal kitchens of the Nizams, Geeta Devi brings to you a scrumptious array of Hyderabadi recipes to stimulate the palate. From Patthar ka Gosht and Paneer Golkonda to Haleem and GajarMethi ka Salan, from Kacche Gosht ki Biryani and Jhinge ka Achaar to Shahi Tukde and Anokhi Kheer-this book reveals the secrets behind a mouthwatering range of delicacies that will delight the modern gourmand. Illustrated with beautiful images, Geeta Devi’s recipes are accessible and easy to follow, whether you want to serve up a quick vegetarian snack, a complex main course of mixed meats, an unusual variation on the biryani, a tangy pickle or a rich dessert fit for a feast. Accompanied by a glossary of commonly used ingredients in the Indian kitchen, this is a thoughtfully designed and compact book that you can easily carry into your kitchen while you try out the recipes!

دانلود کتاب «جواهرات نظام: دستورهایی از خانسمای حیدرآباد»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید