دانلود کتاب Wheat: Production, Properties and Quality (به فارسی: گندم: تولید، خواص و کیفیت) نوشته شده توسط «B. T. Oleson (auth.) – W. Bushuk – V. F. Rasper (eds.)»
اطلاعات کتاب گندم: تولید، خواص و کیفیت
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer US
نویسنده: B. T. Oleson (auth.) – W. Bushuk – V. F. Rasper (eds.)
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1994
تعداد صفحه: 239 / 251
حجم فایل: 24.80 مگابایت
کد کتاب: 1461361486 , 9781461361480
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب گندم: تولید، خواص و کیفیت
گندم بیش از 20 درصد کالری جمعیت 5.3 میلیارد نفری جهان را تامین می کند. به طور گسترده در پنج قاره از شش قاره رشد می کند. این یک محصول غذایی بسیار همه کاره است که می توان آن را برای مدت طولانی با خیال راحت نگهداری کرد و به صورت فله در فواصل طولانی حمل کرد. در شرایط نسبی، قیمت مناسبی دارد. در ربع قرن گذشته، قیمت گندم تعدیل شده با تورم رو به کاهش بوده است. فن آوری مدرن آسیاب و پخت مورد نیاز برای تبدیل دانه گندم به محصولات پخته قابل مصرف در تمام کشورهای جهان موجود یا قابل دسترسی است. به همین دلایل و از آنجایی که کانادا یکی از کشورهای پیشرو در تولید گندم در جهان است، مناسب به نظر می رسد که سمپوزیوم بزرگ گندم در برنامه علمی و فنی هشتمین کنگره جهانی علوم و صنایع غذایی که در تورنتو، کانادا در 29 سپتامبر برگزار شد، گنجانده شود. – 04 اکتبر 1992. در انتخاب موضوعات سمپوزیوم گندم، ما سعی کردیم طیف کاملی از موضوعات از جمله اقتصاد و بازاریابی، تغذیه، درجه بندی، فرآوری، شیمی اجزاء تشکیل دهنده و عملکرد، بیوتنولوژی و ایمنی محصولات اصلاح شده ژنتیکی را پوشش دهیم. انواع گندم تمرکز عمده بر روی گندم های معمولی سخت (نان) بود. مقالات جداگانه ای به ویژگی های منحصر به فرد و ویژگی های تکنولوژیکی گندم های نرم معمولی (بیسکویت) و دوروم (ماکارونی) اختصاص داده شد. هر مقاله توسط یک کارشناس معتبر بین المللی ارائه شده است. این کتاب رکورد دائمی تری از مقالات ارائه شده در سمپوزیوم ارائه می دهد.
Wheat provides over 20% of the calories for the world population of 5. 3 billion persons. It is widely grown in five of the six continents. It is a highly versatile food product in that it can be stored safely for long periods of time and transported in bulk over long distances. In relative terms, it is reasonably priced; over the past quarter century, the inflation-adjusted price of wheat has been declining. Modern milling and baking technology required for the transformation of wheat grain into consumable baked products is available or accessible in all countries of the world. For these reasons, and because Canada is one of world’s leading wheat producing countries, it seemed appropriate to include a major symposium on wheat in the scientific and technical program of the 8th World Congress of Food Science and Technology held in Toronto, Canada during September 29-0ctober 4, 1992. In selecting the topics for the symposium on wheat, we attempted to cover a full range of subjects including economics and marketing, nutrition, grading, processing, constituent chemistry and functionality, biote- nology, and safety of genetically modified wheat varieties. The major focus was on common hard (bread) wheats; separate papers were devoted to the unique characteristics and technological properties of common soft (biscuit) and durum (pasta) wheats. Each paper was presented by an acknowledged international expert. This book provides a more permanent record of the papers presented at the symposium.
دانلود کتاب «گندم: تولید، خواص و کیفیت»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.