علم علم

گندم و برنج در پیشگیری از بیماری و سلامت. مزایا، خطرات و مکانیسم های غلات کامل در ارتقای سلامت

Wheat and Rice in Disease Prevention and Health. Benefits, risks and mechanisms of whole grains in health promotion

دانلود کتاب Wheat and Rice in Disease Prevention and Health. Benefits, risks and mechanisms of whole grains in health promotion (به فارسی: گندم و برنج در پیشگیری از بیماری و سلامت. مزایا، خطرات و مکانیسم های غلات کامل در ارتقای سلامت) نوشته شده توسط «Ronald Ross Watson – Victor Preedy and Sherma Zibadi (Eds.)»


اطلاعات کتاب گندم و برنج در پیشگیری از بیماری و سلامت. مزایا، خطرات و مکانیسم های غلات کامل در ارتقای سلامت

موضوع اصلی: علوم (عمومی)

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: Ronald Ross Watson – Victor Preedy and Sherma Zibadi (Eds.)

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 536

حجم فایل: 24.48 مگابایت

کد کتاب: 0124017169 , 9780124017160

توضیحات کتاب گندم و برنج در پیشگیری از بیماری و سلامت. مزایا، خطرات و مکانیسم های غلات کامل در ارتقای سلامت

گندم و برنج در پیشگیری از بیماری و سلامت طیف وسیعی از مطالعات را بررسی می‌کند که بر فواید سلامتی و پیشگیری از بیماری مرتبط با مصرف گندم و برنج، دو پرمصرف‌ترین غلات کامل تمرکز دارند. این کتاب خلاصه‌ای جامع، قطعی و به‌روز در مورد جنبه‌های مختلف اساسی و ترجمه‌ای مصرف غلات کامل و اثرات محافظتی آن بر سلامت انسان و بیماری‌ها در اختیار محققان، پزشکان و دانشجویان قرار می‌دهد. این هم به عنوان منبعی برای محققان فعلی و هم به عنوان راهنمای کمک به کسانی که در رشته های مرتبط هستند برای ورود به حوزه تحقیقات غلات کامل و تغذیه عمل می کند.

به طور کلی، مطالعات نشان داده اند که کاهش میزان غلات کامل در رژیم غذایی مدرن با افزایش متناظر در مشکلات سلامتی مرتبط است که به این عدم تعادل رژیم غذایی بسیار رایج نسبت داده می شود. مشکلات سلامت ناشی از رژیم غذایی بیش از حد فرآوری شده، که سطوح ناکافی مواد مغذی را از غلات کامل فراهم می کند، ممکن است شامل چاقی، دیابت، چربی خون بالا، حالت های التهابی مزمن، و استرس اکسیداتیو بیش از حد باشد. قدرت و استقامت نیز ممکن است در نتیجه کمبود این مواد مغذی، و به دنبال آن کاهش انرژی و ایمنی بدن، آسیب ببیند.

  • در زمان محققان و پزشکان برای دسترسی سریع به آخرین جزئیات در مورد طیف وسیعی از مواد مغذی و مواد مغذی صرفه جویی می کند. مسائل اپیدمیولوژیک
  • زبان مشترکی را برای متخصصان تغذیه، محققان تغذیه، اپیدمیولوژیست‌ها و رژیم‌شناسان فراهم می‌کند تا در مورد چگونگی محافظت از گندم و برنج در برابر بیماری‌ها و اصلاح سلامت انسان بحث کنند
  • پیش‌بالینی، و مطالعات جمعیتی به متخصصان تغذیه، متخصصان تغذیه و پزشکان کمک می کند تا زمینه های کلیدی را برای تحقیقات و توصیه های بالینی بیشتر ترسیم کنند

Wheat and Rice in Disease Prevention and Health reviews the wide range of studies focusing on the health benefits and disease prevention associated with the consumption of wheat and rice, the two most widely consumed whole grains. This book provides researchers, clinicians, and students with a comprehensive, definitive, and up-to-date compendium on the diverse basic and translational aspects of whole grain consumption and its protective effects across human health and disease. It serves as both a resource for current researchers as well as a guide to assist those in related disciplines to enter the realm of whole grain and nutrition research.

Overall, studies have shown that a decrease in the amount of whole grains in the modern diet is related to a corresponding increase in health problems that are attributed to this all-too-common dietary imbalance. The resulting health issues associated with an over-processed diet, which provides inadequate levels of nutrients from whole grains, may include obesity, diabetes, high blood lipids, chronic inflammatory states, and an excess of oxidative stress. Strength and endurance may also suffer as a result of these nutrient deficiencies, followed by declines in energy and immunity.

  • Saves researchers and clinicians time in quickly accessing the latest details on a broad range of nutritional and epidemiological issues
  • Provides a common language for nutritionists, nutrition researchers, epidemiologists, and dietitians to discuss how the action of wheat and rice protect against disease and modify human health
  • Preclinical, clinical, and population studies help nutritionists, dieticians, and clinicians map out key areas for research and further clinical recommendations

دانلود کتاب «گندم و برنج در پیشگیری از بیماری و سلامت. مزایا، خطرات و مکانیسم های غلات کامل در ارتقای سلامت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید