دانلود کتاب VITAMIN ANALYSIS FOR THE HEALTH AND FOOD SCIENCES (به فارسی: تجزیه و تحلیل ویتامین برای علوم بهداشتی و غذایی) نوشته شده توسط «Ronald Ray Eitenmiller – Lin Ye – W. O. Landen»
اطلاعات کتاب تجزیه و تحلیل ویتامین برای علوم بهداشتی و غذایی
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – اکولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC
نویسنده: Ronald Ray Eitenmiller – Lin Ye – W. O. Landen
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 662
حجم فایل: 11.10 مگابایت
دانلود کتاب «تجزیه و تحلیل ویتامین برای علوم بهداشتی و غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.