کتاب های خودآموز

تجزیه و تحلیل ویتامین برای علوم بهداشتی و غذایی

VITAMIN ANALYSIS FOR THE HEALTH AND FOOD SCIENCES

دانلود کتاب VITAMIN ANALYSIS FOR THE HEALTH AND FOOD SCIENCES (به فارسی: تجزیه و تحلیل ویتامین برای علوم بهداشتی و غذایی) نوشته شده توسط «Ronald Ray Eitenmiller – Lin Ye – W. O. Landen»


اطلاعات کتاب تجزیه و تحلیل ویتامین برای علوم بهداشتی و غذایی

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – اکولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC

نویسنده: Ronald Ray Eitenmiller – Lin Ye – W. O. Landen

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 662

حجم فایل: 11.10 مگابایت

دانلود کتاب «تجزیه و تحلیل ویتامین برای علوم بهداشتی و غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید