کتاب های خودآموز

تجزیه و تحلیل ویتامین برای علوم بهداشتی و غذایی

VITAMIN ANALYSIS FOR THE HEALTH AND FOOD SCIENCES

دانلود کتاب VITAMIN ANALYSIS FOR THE HEALTH AND FOOD SCIENCES (به فارسی: تجزیه و تحلیل ویتامین برای علوم بهداشتی و غذایی) نوشته شده توسط «Ronald Ray Eitenmiller – Lin Ye – W. O. Landen»


اطلاعات کتاب تجزیه و تحلیل ویتامین برای علوم بهداشتی و غذایی

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – اکولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC

نویسنده: Ronald Ray Eitenmiller – Lin Ye – W. O. Landen

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 662

حجم فایل: 11.10 مگابایت

دانلود کتاب «تجزیه و تحلیل ویتامین برای علوم بهداشتی و غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید