آشپزی

Vegetarian Times Everything Vegan

Vegetarian Times Everything Vegan

دانلود کتاب Vegetarian Times Everything Vegan (به فارسی: Vegetarian Times Everything Vegan) نوشته شده توسط «Vegetarian Times»


اطلاعات کتاب Vegetarian Times Everything Vegan

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Houghton Mifflin Harcourt

نویسنده: Vegetarian Times

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 368 / 371

حجم فایل: 37.01 مگابایت

کد کتاب: 047054788X , 9780470547885

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب Vegetarian Times Everything Vegan

مجموعه ای متنوع و خوشمزه از دستور العمل های گیاهی از کارشناسان مجله Vegetarian Times

چه برای یک روز، یک هفته، یک عمر یا حتی فقط برای یک ساعت ناهار گیاهخوار باشند. وگان ها برای دستور العمل های خوشمزه و رضایت بخش بدون حیوانات هرگز چنین نبود. Vegetarian Times Everything Vegan یک کتاب آشپزی وگان برای همه است با صدها دستور غذای خوشمزه و سالم که همه چیزخواران را به سمت احتمالات غذا خوردن مبتنی بر گیاه جذب می کند و در عین حال وگان ها و گیاهخواران متعهد را شگفت زده می کند.

با تصویری زیبا و همراه با پیشگفتاری متفکرانه و آموزنده توسط نیل دی. بارنارد، MD، Vegetarian Times Everything Vegan یک منبع ضروری برای هر کسی است که وگان زندگی می کند، عاشق آشپزی است، یا به دنبال ایده های وعده غذایی سالم با مزایای ثابت شده کاهش وزن است. در داخل، خواهید دید:
•    بیش از ۲۵۰ دستور غذای آسان و سالم با اطلاعات تغذیه‌ای
•    بیش از ۵۰ عکس تمام رنگی زیبا
•    ویژگی‌ها، نکات و نوارهای جانبی که نکات مفیدی در مورد خرید، تهیه غذا ارائه می‌دهند. مواد تشکیل دهنده، و سرعت بخشیدن به زمان پخت و پز

نمونه دستور غذا

سیتان ساتای با سس بادام زمینی شکلاتی لعاب دار-آووکادو کاپ کیک باسماتی و برنج وحشی روی کدو بلوط

از سردبیر: عذرخواهی صمیمانه برای “تخم مرغ” روی صورت ما
در اولین نسخه Vegetarian Times Everything Vegan دستور العمل یونانی -Style Lentil Burgers (ص. 62) 2 تخم مرغ می خواهد در حالی که باید ½ فنجان توفوی ابریشمی می خواست. اشتباه به این صورت اتفاق افتاد: در حالی که سعی می کردیم یک دستور گیاهی محبوب را از مجله تهیه کنید، تخم مرغ به توفو. تغییر به نحوی انجام نشد، سپس، به نوعی توسط تصحیح‌کنندگان گیر نکرد. نتینگ ها آخرین کاری که هر یک از ما در Vegetarian Times می خواهیم انجام دهیم این است که یکپارچگی رژیم غذایی گیاهخواری را زیر سوال ببریم یا ارزش سایر دستور العمل های واقعاً خوشمزه کتاب را کاهش دهیم. لطفاً صمیمانه‌ترین عذرخواهی ما را بپذیرید و بدانید که ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا این اشتباه را در اسرع وقت برطرف کنیم.
مری مارگارت چاپل، سردبیر Vegetarian Times Everything Vegan


A diverse and delicious collection of vegan recipes from the experts at Vegetarian Times magazine

Whether they’re vegan for a day, a week, a lifetime, or even just for lunch hour, the demand among vegans for deliciously satisfying animal-free recipes has never been greater. Vegetarian Times Everything Vegan is the something-for-everyone vegan cookbook with hundreds of tasty, healthful recipes that will woo omnivores to the possiblities of plant-based eating while wowing committed vegans and vegetarians.

Beautifully illustrated and accompanied by a thoughtful and informative Foreword by noted authority Neal D. Barnard, MD, Vegetarian Times Everything Vegan is a must-have resource for anyone who lives vegan, loves cooking, or is looking for healthy meal ideas with proven weight-loss benefits. Inside, you’ll find:
•    250+ easy, healthful recipes with nutrition information
•    50+ beautiful full-color photos
•    Features, tips, and sidebars that provide helpful hints on food shopping, prepping ingredients, and speeding up cooking times

Sample Recipes

Seitan Satay with Peanut Sauce Glazed Chocolate-Avocado Cupcakes Basmati and Wild Rice over Acorn Squash

From the Editor: Sincere Apologies for the “Egg” on Our Face
In the first edition of Vegetarian Times Everything Vegan the recipe for Greek-Style Lentil Burgers (p. 62) calls for 2 eggs when it should have called for ½ cup silken tofu. Here’s how the mistake happened: While trying to veganize a well-loved vegetarian recipe from the magazine, the egg-to-tofu change somehow didn’t go through, then, it somehow didn’t get caught by the proofreaders. The corrected recipe will appear in the ebook and in all future printings. The last thing any of us at Vegetarian Times would want to do is call into question the integrity of a vegan diet or diminish the value of the other truly delicious recipes in the book. Please accept our sincerest apologies and know that we’re doing everything we can to fix the mistake as quickly as possible.
Mary Margaret Chappell, Editor Vegetarian Times Everything Vegan

دانلود کتاب «Vegetarian Times Everything Vegan»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید