اقتصاد

راهنمای آغاز به کار برای مالکیت و مدیریت یک رستوران

Upstart Guide to Owning and Managing a Restaurant

دانلود کتاب Upstart Guide to Owning and Managing a Restaurant (به فارسی: راهنمای آغاز به کار برای مالکیت و مدیریت یک رستوران) نوشته شده توسط «Roy S. Alonzo»


اطلاعات کتاب راهنمای آغاز به کار برای مالکیت و مدیریت یک رستوران

موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع

نوع: کتاب الکترونیکی

نویسنده: Roy S. Alonzo

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 304 / 305

حجم فایل: 2.56 مگابایت

کد کتاب: 1435607902 , 9781435607903

نوبت چاپ: 2

دانلود کتاب «راهنمای آغاز به کار برای مالکیت و مدیریت یک رستوران»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید