دانلود کتاب Upstart Guide to Owning and Managing a Restaurant (به فارسی: راهنمای آغاز به کار برای مالکیت و مدیریت یک رستوران) نوشته شده توسط «Roy S. Alonzo»
اطلاعات کتاب راهنمای آغاز به کار برای مالکیت و مدیریت یک رستوران
موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده: Roy S. Alonzo
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 304 / 305
حجم فایل: 2.56 مگابایت
کد کتاب: 1435607902 , 9781435607903
نوبت چاپ: 2
دانلود کتاب «راهنمای آغاز به کار برای مالکیت و مدیریت یک رستوران»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.