دانلود کتاب The Wok: Recipes and Techniques (به فارسی: The Wok: دستور العمل ها و تکنیک ها) نوشته شده توسط «J. Kenji López-Alt»
اطلاعات کتاب The Wok: دستور العمل ها و تکنیک ها
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: W. W. Norton & Company
نویسنده: J. Kenji López-Alt
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2022
حجم فایل: 431.63 مگابایت
کد کتاب: 0393541223 , 9780393541229
توضیحات کتاب The Wok: دستور العمل ها و تکنیک ها
یکی از 10 کتاب آشپزی مورد انتظار تایم در سال 2022
از J. Kenji López-Alt، نویسنده کتاب آشپزی پرفروش The Food Lab: راهنمای قطعی به علم و تکنیک آشپزی در ووک.
J. اولین کتاب آشپزی Kenji López-Alt، The Food Lab، تحولی در آشپزی خانگی ایجاد کرد و بیش از نیم میلیون نسخه از آن را با رویکرد علمی خود به غذاهای روزمره به فروش رساند. و برای آشپزی سریع و تازه برای خانوادهاش، لوپز-آلت یک ماهیتابه بیشتر از هر ظرف دیگری دارد: ووک.
چه در حالت سرخ کردنی، سرخ کردنی، بخارپز کردن، دم کردن یا آب پز کردن. ، ووک همه کاره ترین تابه در آشپزخانه است. پس از تسلط بر اصول اولیه (مکانیک سرخ کردنی، و نحوه تهیه ووک هی دودی در خانه)، آماده طبخ غذاهای خانگی و رستورانی از سراسر آسیا و ایالات متحده هستید، از جمله مرغ کونگ پائو. ، پد تای و نودل سیر به سبک سانفرانسیسکو. López-Alt همچنین علم سرگرمی دوست داشتنی بیف چاو، برنج سرخ شده، کوفته ها، سبزیجات تمپورا یا غذاهای دریایی، و غذاهای پخته شده با داشی را تجزیه می کند.
شامل بیش از 200 دستور غذا – از جمله ساده بدون- طرفهای آشپزی—توضیحاتی در مورد مهارتهای چاقو و نحوه انبار کردن انباری، و بیش از 1000 عکس رنگی، The Wok ایدههای بیپایانی برای خوشرنگتر کردن شام ارائه میدهد.
One of Time’s 10 Most Anticipated Cookbooks of 2022
From J. Kenji López-Alt, the author of the best-selling cookbook The Food Lab: the definitive guide to the science and technique of cooking in a wok.
J. Kenji López-Alt’s debut cookbook, The Food Lab, revolutionized home cooking, selling more than half a million copies with its science-based approach to everyday foods. And for fast, fresh cooking for his family, there’s one pan López-Alt reaches for more than any other: the wok.
Whether stir-frying, deep frying, steaming, simmering, or braising, the wok is the most versatile pan in the kitchen. Once you master the basics—the mechanics of a stir-fry, and how to get smoky wok hei at home—you’re ready to cook home-style and restaurant-style dishes from across Asia and the United States, including Kung Pao Chicken, Pad Thai, and San Francisco–Style Garlic Noodles. López-Alt also breaks down the science behind beloved Beef Chow Fun, fried rice, dumplings, tempura vegetables or seafood, and dashi-simmered dishes.
Featuring more than 200 recipes—including simple no-cook sides—explanations of knife skills and how to stock a pantry, and more than 1,000 color photographs, The Wok provides endless ideas for brightening up dinner.
دانلود کتاب «The Wok: دستور العمل ها و تکنیک ها»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.