آشپزی

The Wok: دستور العمل ها و تکنیک ها

The Wok: Recipes and Techniques

دانلود کتاب The Wok: Recipes and Techniques (به فارسی: The Wok: دستور العمل ها و تکنیک ها) نوشته شده توسط «J. Kenji López-Alt»


اطلاعات کتاب The Wok: دستور العمل ها و تکنیک ها

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: W. W. Norton & Company

نویسنده: J. Kenji López-Alt

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2022

حجم فایل: 431.63 مگابایت

کد کتاب: 0393541223 , 9780393541229

توضیحات کتاب The Wok: دستور العمل ها و تکنیک ها

یکی از 10 کتاب آشپزی مورد انتظار تایم در سال 2022

از J. Kenji López-Alt، نویسنده کتاب آشپزی پرفروش The Food Lab: راهنمای قطعی به علم و تکنیک آشپزی در ووک.

J. اولین کتاب آشپزی Kenji López-Alt، The Food Lab، تحولی در آشپزی خانگی ایجاد کرد و بیش از نیم میلیون نسخه از آن را با رویکرد علمی خود به غذاهای روزمره به فروش رساند. و برای آشپزی سریع و تازه برای خانواده‌اش، لوپز-آلت یک ماهیتابه بیشتر از هر ظرف دیگری دارد: ووک.

چه در حالت سرخ کردنی، سرخ کردنی، بخارپز کردن، دم کردن یا آب پز کردن. ، ووک همه کاره ترین تابه در آشپزخانه است. پس از تسلط بر اصول اولیه (مکانیک سرخ کردنی، و نحوه تهیه ووک هی دودی در خانه)، آماده طبخ غذاهای خانگی و رستورانی از سراسر آسیا و ایالات متحده هستید، از جمله مرغ کونگ پائو. ، پد تای و نودل سیر به سبک سانفرانسیسکو. López-Alt همچنین علم سرگرمی دوست داشتنی بیف چاو، برنج سرخ شده، کوفته ها، سبزیجات تمپورا یا غذاهای دریایی، و غذاهای پخته شده با داشی را تجزیه می کند.

شامل بیش از 200 دستور غذا – از جمله ساده بدون- طرف‌های آشپزی—توضیحاتی در مورد مهارت‌های چاقو و نحوه انبار کردن انباری، و بیش از 1000 عکس رنگی، The Wok ایده‌های بی‌پایانی برای خوش‌رنگ‌تر کردن شام ارائه می‌دهد.


One of Time’s 10 Most Anticipated Cookbooks of 2022

From J. Kenji López-Alt, the author of the best-selling cookbook The Food Lab: the definitive guide to the science and technique of cooking in a wok.

J. Kenji López-Alt’s debut cookbook, The Food Lab, revolutionized home cooking, selling more than half a million copies with its science-based approach to everyday foods. And for fast, fresh cooking for his family, there’s one pan López-Alt reaches for more than any other: the wok.

Whether stir-frying, deep frying, steaming, simmering, or braising, the wok is the most versatile pan in the kitchen. Once you master the basics—the mechanics of a stir-fry, and how to get smoky wok hei at home—you’re ready to cook home-style and restaurant-style dishes from across Asia and the United States, including Kung Pao Chicken, Pad Thai, and San Francisco–Style Garlic Noodles. López-Alt also breaks down the science behind beloved Beef Chow Fun, fried rice, dumplings, tempura vegetables or seafood, and dashi-simmered dishes.

Featuring more than 200 recipes—including simple no-cook sides—explanations of knife skills and how to stock a pantry, and more than 1,000 color photographs, The Wok provides endless ideas for brightening up dinner.

دانلود کتاب «The Wok: دستور العمل ها و تکنیک ها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید