آشپزی

کتاب آشپزی غلات کامل: گندم، جو، جو، چاودار، گل تاج خروس، ذرت، ارزن، کینوا و غیره

The Whole Grain Cookbook: Wheat, Barley, Oats, Rye, Amaranth, Spelt, Corn, Millet, Quinoa, and More

دانلود کتاب The Whole Grain Cookbook: Wheat, Barley, Oats, Rye, Amaranth, Spelt, Corn, Millet, Quinoa, and More (به فارسی: کتاب آشپزی غلات کامل: گندم، جو، جو، چاودار، گل تاج خروس، ذرت، ارزن، کینوا و غیره) نوشته شده توسط «A. D. Livingston»


اطلاعات کتاب کتاب آشپزی غلات کامل: گندم، جو، جو، چاودار، گل تاج خروس، ذرت، ارزن، کینوا و غیره

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Lyons Press

نویسنده: A. D. Livingston

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2013

تعداد صفحه: 392 / 395

حجم فایل: 44.82 مگابایت

کد کتاب: 0762783559 , 9780762783557

نوبت چاپ: Second

توضیحات کتاب کتاب آشپزی غلات کامل: گندم، جو، جو، چاودار، گل تاج خروس، ذرت، ارزن، کینوا و غیره

غلات واقعاً چوب زندگی هستند—خوشمزه، همه کاره و بسیار مغذی. این کتاب آشپزی فوق‌العاده و جامع، دستور العمل‌های اصیل، متنوع و پخته‌شده خانگی را ارائه می‌دهد که انواع غلات مختلف را در بهترین حالت خود به نمایش می‌گذارد، چه به تنهایی یا پخته شده با سبزیجات یا گوشت. از جوی آشنا گرفته تا محصولات باستانی عجیب و غریب، کتاب آشپزی غلات کامل غذای خوب ارائه شده توسط 20 غلات مختلف را جشن می گیرد: آمارانت، کینوآ، ذرت (ذرت)، گندم، غلات، QK-77، تریتیکاله، چاودار، جو، برنج، جو، ارزن، تف، سورگوم، فونیو، گندم سیاه، نخود، لوبیا و نخود، دانه ها و آجیل.

همچنین اطلاعاتی در مورد نحوه نگهداری غلات کامل و نحوه آسیاب کردن غذا و آرد خود با دستگاه آسیاب خانگی (مانند قهوه و فلفل، دانه‌های تازه آسیاب شده طعم‌دارتر و ارزان‌تر هستند. خریداری شده در فروشگاه). اشتها آور، آموزنده و بدون پیچیدگی، این منبعی است که بارها و بارها به آن باز خواهید گشت.


Grain truly is the staff of life—tasty, versatile, and highly nutritious. This terrific and comprehensive cookbook offers authentic, eclectic, homespun recipes that showcase a variety of different grains at their best, whether on their own or cooked with vegetables or meat. From the familiar oat to exotic ancient crops, The Whole Grain Cookbook celebrates the good eating offered by 20 different whole grains: amaranth, quinoa, corn (maize), wheat, spelt, QK-77, triticale, rye, oats, rice, barley, millet, teff, sorghum, fonio, buckwheat, chickpeas, beans and peas, seeds, and nuts.  

Also included is information on how to store whole grain and how to grind your own meal and flour with a home milling machine (as with coffee and pepper, freshly ground grains are more flavorful, and less expensive, than store-bought). Appetizing, informative, and uncomplicated, this is a resource you’ll return to again and again.   

دانلود کتاب «کتاب آشپزی غلات کامل: گندم، جو، جو، چاودار، گل تاج خروس، ذرت، ارزن، کینوا و غیره»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید