انسان شناسی: تکامل

روشی که ما غذا می خوریم: چرا انتخاب های غذایی ما اهمیت دارد؟

The Way We Eat: Why Our Food Choices Matter

دانلود کتاب The Way We Eat: Why Our Food Choices Matter (به فارسی: روشی که ما غذا می خوریم: چرا انتخاب های غذایی ما اهمیت دارد؟) نوشته شده توسط «Peter Singer – Jim Mason»


اطلاعات کتاب روشی که ما غذا می خوریم: چرا انتخاب های غذایی ما اهمیت دارد؟

موضوع اصلی: جامعه، سیاست و فلسفه – انسان شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Rodale Books

نویسنده: Peter Singer – Jim Mason

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 288

حجم فایل: 1.25 مگابایت

کد کتاب: 157954889X , 9781579548896

نوبت چاپ: 1st

توضیحات کتاب روشی که ما غذا می خوریم: چرا انتخاب های غذایی ما اهمیت دارد؟

نگاهی تامل برانگیز به این که چگونه چیزی که می خوریم عمیقاً بر همه موجودات زنده تأثیر می گذارد – و چگونه می توانیم انتخاب های غذایی اخلاقی تری داشته باشیم پنج اصل برای انتخاب با وجدان غذایی. شفافیت: ما این حق را داریم که بدانیم غذای ما چگونه تولید می شود. انصاف: تولید غذا نباید هزینه هایی را بر دیگران تحمیل کند. انسانیت: تحمیل رنج بی مورد به حیوانات اشتباه است.4. مسئولیت اجتماعی: کارگران مستحق دستمزد و شرایط کاری مناسب هستند. نیازها: حفظ زندگی و سلامتی بیش از دیگر آرزوها را توجیه می کند. پیتر سینگر، اخلاق دان پیشگام که “ممکن است بحث برانگیزترین فیلسوف زنده باشد” (نیویورکر)، اکنون نگاه انتقادی خود را به غذایی که می خریم و می خوریم دارد: کجا می آید. از نحوه تولید آن و اینکه آیا به صورت انسانی پرورش یافته است. سینگر که بار دیگر با وکیل جیم میسون، نویسنده همکارش در کارخانه های حیوانات تحسین شده همکاری می کند، تاثیر انتخاب های غذایی ما بر انسان ها، حیوانات و محیط زیست را بررسی می کند. سینگر و میسون در کتاب The Way We Eat عادات غذایی سه آمریکایی را بررسی می کنند. خانواده هایی با رژیم های غذایی بسیار متفاوت آنها منابع غذایی هر خانواده را دنبال می کنند تا مسائل اخلاقی مربوط به تولید و بازاریابی آن را بررسی کنند. خوردن چه نوع گوشتی انسان دوستانه تر است؟ آیا “ارگانیک” همیشه بهتر است؟ ماهی وحشی یا پرورشی؟ سینگر و میسون با درک این موضوع که همه ما گیاهخوار نخواهیم شد، راه هایی را برای بهترین انتخاب غذایی ارائه می دهند. همانطور که آنها اشاره می کنند: “شما می توانید بدون تعصب با اخلاق باشید.”


A thought-provoking look at how what we eat profoundly affects all living things–and how we can make more ethical food choices Five Principles for Making Conscientious Food Choices1. Transparency: We have the right to know how our food is produced.2. Fairness: Producing food should not impose costs on others.3. Humanity: Inflicting unnecessary suffering on animals is wrong.4. Social Responsibility: Workers are entitled to decent wages and working conditions.5. Needs: Preserving life and health justifies more than other desires.Peter Singer, the groundbreaking ethicist who “may be the most controversial philosopher alive” (The New Yorker), now sets his critical sights on the food we buy and eat: where it comes from, how it’s produced, and whether it was raised humanely. Teaming up once again with attorney Jim Mason, his coauthor on the acclaimed Animal Factories, Singer explores the impact our food choices have on humans, animals, and the environment.In The Way We Eat, Singer and Mason examine the eating habits of three American families with very different diets. They track down the sources of each family’s food to probe the ethical issues involved in its production and marketing. What kinds of meat are most humane to eat? Is “organic” always better? Wild fish or farmed? Recognizing that not all of us will become vegetarians, Singer and Mason offer ways to make the best food choices. As they point out: “You can be ethical without being fanatical.”

دانلود کتاب «روشی که ما غذا می خوریم: چرا انتخاب های غذایی ما اهمیت دارد؟»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید