دانلود کتاب The Shun Lee Cookbook: Recipes From a Chinese Restaurant Dynasty (به فارسی: کتاب آشپزی شون لی: دستورهایی از سلسله رستوران چینی) نوشته شده توسط «Michael Tong – Elaine Louie – Rogerio Voltan»
اطلاعات کتاب کتاب آشپزی شون لی: دستورهایی از سلسله رستوران چینی
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: HarperCollins
نویسنده: Michael Tong – Elaine Louie – Rogerio Voltan
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
حجم فایل: 23.60 مگابایت
کد کتاب: 0060854073 , 9780060854072
توضیحات کتاب کتاب آشپزی شون لی: دستورهایی از سلسله رستوران چینی
تا دهه 1960، تقریباً تمام غذاهای چینی که در ایالات متحده سرو میشد، کانتونی بود. تخم مرغ فو یونگ. اسپریب کباب شده. سوپ قطره تخم مرغ. اما با افتتاح رستورانهای شون لی بیش از چهل سال پیش، مایکل تانگ و سرآشپزهایش غذاهای منطقهای تند سیچوان و هونان و غذاهای سرخپخته شانگهای را به نیویورکیها و در نهایت به تمام ایالات متحده معرفی کردند. گوشت گاو نارنجی ترد. میگوهای دریاچه تونگ تینگ. سی باس ترد. لوبیا رشته ای خشک شده. کلم داغ و ترش. پن کیک پیازچه. این غذاها از Shun Lee سرچشمه می گیرند و اکنون تقریباً در منوی هر رستوران چینی در سراسر آمریکای شمالی وجود دارند.
اکنون، تانگ در اولین کتاب آشپزی خود، محبوب ترین دستور پخت های خود را از مناطق هونان، سیچوان، و شانگهای چین به اشتراک می گذارد. چه کسی می گوید تهیه غذای چینی در خانه دشوار است؟ با The Shun Lee Cookbook، حتی افراد تازه کار هم چیزی برای نگرانی ندارند. تمام دستور العمل ها برای آشپزخانه های خانگی آزمایش و اصلاح شده اند. اگر تطبیق یک دستور غذا برای خانه – مانند اردک پکن – غیرممکن بود، تانگ آن را حذف کرد. نتیجه مجموعه ای از غذاهای آسان اما خیره کننده است. و شاید بهترین بخش این است که همه آنها را می توان با موادی که در همه جا در سوپرمارکت ها یافت می شود درست کرد.
غذاهای مورد علاقه چینی مانند سوپ داغ و ترش، کوفته های آب پز سیچوان، لوبیا سبز سرخ شده خشک، و میگو کونگ پائو گنجانده شده است. همچنین غذاهای جدیدی مانند خرچنگ فلفلی دانجنس، رشته فرنگی برنجی به سبک سنگاپور با کاری، گوشت قرمز پخته شده گوشت دنده کوتاه و بره هونان با پیازچه وجود دارد.
علاوه بر دستور العمل ها، کتاب آشپزی شون لی حاوی نکاتی برای جوراب ساق بلند انبارهای خانگی با اقلام اصلی چینی است، و بیش از پنجاه عکس رنگی از غذاهای آماده در سرتاسر آن وجود دارد.
چرا وقتی میتوانید «کتاب آشپزی Shun Lee» را به خانه ببرید، غذای بیرون را سفارش دهید؟
Until the 1960s, nearly all Chinese food served in the United States was Cantonese. Egg Foo Yung. Barbecued Spareribs. Egg Drop Soup. But with the opening of his Shun Lee restaurants more than forty years ago, Michael Tong and his chefs introduced the spicy regional foods of Sichuan and Hunan and the red-cooked dishes of Shanghai to New Yorkers—and eventually to all of the United States. Crispy Orange Beef. Lake Tung Ting Prawns. Crispy Sea Bass. Dry Sautéed String Beans. Hot and Sour Cabbage. Scallion Pancakes. These dishes originated at Shun Lee, and are now on nearly every Chinese restaurant menu across North America.
Now, in his first cookbook, Tong shares his most popular recipes from the Hunan, Sichuan, and Shanghai regions of China. Who says Chinese food is difficult to prepare at home? With The Shun Lee Cookbook, even novices have nothing to worry about. All the recipes have been tested and modified for home kitchens. If adapting a recipe for the home—like Beijing duck—proved to be impossible, Tong omitted it. The result is a collection of easy-to-make but dazzling dishes. And perhaps the best part is that they can all be made with ingredients found in supermarkets everywhere.
Chinese favorites such as Hot and Sour Soup, Sichuan Boiled Dumplings, Dry Sautéed Green Beans, and Kung Pao Shrimp are included. There are also new dishes such as Peppery Dungeness Crab, Singapore-Style Rice Noodles with Curry, Red-Cooked Beef Short Ribs, and Hunan Lamb with Scallions.
In addition to the recipes The Shun Lee Cookbook includes tips for stocking home pantries with Chinese staples, and there are more than fifty color photographs of the finished dishes throughout.
Why order take-out when you can take home The Shun Lee Cookbook?
دانلود کتاب «کتاب آشپزی شون لی: دستورهایی از سلسله رستوران چینی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.