دانلود کتاب The Seafood Industry: Species, Products, Processing, and Safety, Second Edition (به فارسی: صنعت غذاهای دریایی: گونه ها، محصولات، پردازش و ایمنی، ویرایش دوم) نوشته شده توسط «Linda Ankenman Granata – George J. Flick Jr. – Roy E. Martin»
اطلاعات کتاب صنعت غذاهای دریایی: گونه ها، محصولات، پردازش و ایمنی، ویرایش دوم
موضوع اصلی: تکنیک – تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Blackwell
نویسنده: Linda Ankenman Granata – George J. Flick Jr. – Roy E. Martin
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2012
تعداد صفحه: 484
حجم فایل: 6.88 مگابایت
کد کتاب: 1118229495 , 9781118229491
توضیحات کتاب صنعت غذاهای دریایی: گونه ها، محصولات، پردازش و ایمنی، ویرایش دوم
صنعت غذاهای دریایی: گونهها، محصولات، پردازش و ایمنی، ویرایش دوم نسخهای کاملاً بهروز شده و معاصر از انتشارات کلاسیک فلیک و مارتین، صنعت غذاهای دریایی است. این کتاب با پوشش تمام جنبه های صنایع تجاری ماهی و صدف – از برداشت تا مصرف – ماهیگیری تجاری نیمکره غربی را به طور کامل شرح می دهد. مخاطبان بینالمللی نیز پوشش را در دسترس خواهند یافت زیرا، اگرچه گونهها و مقررات ممکن است متفاوت باشند، تکنیکهای توصیفشده در سراسر جهان مشابه هستند. ویرایش دوم شامل گسترش قابل توجهی از مطالب موجود در ویرایش اول است. نمونه ها عبارتند از: پردازش فشار بالا. گنجاندن گونه های دیگر سخت پوستان عمده تجاری. مراکز شیلات و برنامه های توسعه؛ روش های جابجایی در کشتی های ماهیگیری؛ و فصل های جدید در مورد سموم، آلرژی ها و حساسیت ها. ترکیب و کیفیت؛ و مدیریت ریسک و HACCP; و پردازش ماهی باله. صنعت غذاهای دریایی: گونهها، محصولات، پردازش و ایمنی، که دامنهای جامع و جاری در مسائل امروزی دارد، یک دارایی عالی برای هر حرفهای صنعت یا فنشناس صنایع غذایی خواهد بود. کار در زمینه محتوا:
فصل 1 تاریخچه صنعت غذاهای دریایی (صفحات 1-13): روی ای. مارتین
فصل 2 تکنیک های برداشت (صفحات 14-26): جورج جی فلیک
فصل 3 ماهی زمینی (صفحات) 27–47): جرج جی فلیک و لورا اس داگلاس
فصل 4 ماهی پلاژیک (صفحههای 48–62): لورا اس. داگلاس
فصل 5 گونههای اصلی پرورش یافته (صفحات 63-70): لری اس. مارش
فصل 6 صدف- نرم تنان (صفحات 71-82): رابین داونی، لری مارش و جورج جی فلیک
فصل 7 صدف-سخت پوستان (صفحات 83-94): مایکل جی اوسترلینگ
فصل 8 گونه های ماهیگیری کم استفاده (نهفته) (صفحات 95-104): مایکل ژانکه و دانیل کافمن
فصل 9 پردازش فینفیش (صفحات 105-117): لوری مارش و جورج جی فلیک
فصل 10 سوریمی و پروتئین ماهی ایزوله ( صفحات 118-127): Jae W. Park
فصل 11 استفاده از زباله (محصول فرعی) (صفحات 128-135): Lori Marsh و Peter J. Bechtel
فصل 12 پردازش نرم تنان (صفحات 136-150): جرج جی. فلیک
فصل 13 پردازش سخت پوستان (صفحات 151–160): لری اس. مریخ h
فصل 14 ماهی آب شیرین (صفحات 161-171): دنیس اسکنبرگ و توماس ای. ریپن
فصل 15 تغذیه و آماده سازی (صفحات 172-192): دوریس تی هیکس
فصل 16 شناسایی گونه های غذاهای دریایی (صفحات 193-219): LeeAnn Applewhite, Rosalee Rasmussen and Michael Morrissey
فصل 17 بسته بندی (صفحات 220-229): Joseph E. Marcy
فصل 18 Freezing (صفحات 230-248): Donald E. Kramer, لین دی. پیترز و ادوارد کولبه
فصل 19 رسیدگی به ماهی تازه (صفحات 249-260): توماس ای. ریپن و دنیس اسکنبرگ
فصل 20 صدف – ایمنی بیولوژیکی (صفحات 261-277): جورج جی. فلیک و لیندا آنکنمن گراناتا
فصل 21 آلرژن ها، تجزیه، و سموم (صفحه های 278-296): شروود هال
فصل 22 نظافت و بهداشت (صفحات 297-307): نینا گریتزی پارکینسون
فصل 23 وارد کردن غذای دریایی مقررات HACCP (صفحات 308-317): پاملا د. تام
فصل 24 آبزی پروری (صفحات 318-326): برایان جی. باسورث
فصل 25 درمان زباله (صفحات 327-347): گریگوری دی. بوردمن
C فصل 26 پودر ماهی و روغن (صفحات 348-373): Anthony P. Bimbo
قوانین فصل 27 (صفحات 374-403): روی ای. مارتین
فصل 28 ماهی دودی، پخته شده و خشک شده (صفحه های 404-) 426): جرج جی فلیک و دیوید دی کوهن
فصل 29 حمل و نقل، توزیع، انبارداری، و امنیت غذایی (صفحات 427-453): روی ای. مارتین
Chapter 1 A History of the Seafood Industry (pages 1–13): Roy E. Martin
Chapter 2 Harvesting Techniques (pages 14–26): George J. Flick
Chapter 3 Groundfish (pages 27–47): George J. Flick and Laura S. Douglas
Chapter 4 Pelagic Fish (pages 48–62): Laura S. Douglas
Chapter 5 Major Cultured Species (pages 63–70): Lori S. Marsh
Chapter 6 Shellfish—Mollusks (pages 71–82): Robin Downey, Lori Marsh and George J. Flick
Chapter 7 Shellfish—Crustaceans (pages 83–94): Michael J. Oesterling
Chapter 8 Underutilized (Latent) Fishery Species (pages 95–104): Michael Jahncke and Daniel Kauffman
Chapter 9 Processing Finfish (pages 105–117): Lori Marsh and George J. Flick
Chapter 10 Surimi and Fish Protein Isolate (pages 118–127): Jae W. Park
Chapter 11 Waste (By?Product) Utilization (pages 128–135): Lori Marsh and Peter J. Bechtel
Chapter 12 Processing Mollusks (pages 136–150): George J. Flick
Chapter 13 Processing Crustaceans (pages 151–160): Lori S. Marsh
Chapter 14 Freshwater Fish (pages 161–171): Denise Skonberg and Thomas E. Rippen
Chapter 15 Nutrition and Preparation (pages 172–192): Doris T. Hicks
Chapter 16 Species Identification of Seafood (pages 193–219): LeeAnn Applewhite, Rosalee Rasmussen and Michael Morrissey
Chapter 17 Packaging (pages 220–229): Joseph E. Marcy
Chapter 18 Freezing (pages 230–248): Donald E. Kramer, Lyn D. Peters and Edward Kolbe
Chapter 19 Handling of Fresh Fish (pages 249–260): Thomas E. Rippen and Denise Skonberg
Chapter 20 Shellfish—Biological Safety (pages 261–277): George J. Flick and Linda Ankenman Granata
Chapter 21 Allergens, Decomposition, and Toxins (pages 278–296): Sherwood Hall
Chapter 22 Cleaning and Sanitation (pages 297–307): Nina Gritzai Parkinson
Chapter 23 Implementing the Seafood HACCP Regulation (pages 308–317): Pamela D. Tom
Chapter 24 Aquaculture (pages 318–326): Brian G. Bosworth
Chapter 25 Waste Treatment (pages 327–347): Gregory D. Boardman
Chapter 26 Fish Meal and Oil (pages 348–373): Anthony P. Bimbo
Chapter 27 Regulations (pages 374–403): Roy E. Martin
Chapter 28 Smoked, Cured, and Dried Fish (pages 404–426): George J. Flick and David D. Kuhn
Chapter 29 Transportation, Distribution, Warehousing, and Food Security (pages 427–453): Roy E. Martin
دانلود کتاب «صنعت غذاهای دریایی: گونه ها، محصولات، پردازش و ایمنی، ویرایش دوم»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.