تولید مواد غذایی

صنعت غذاهای دریایی: گونه ها، محصولات، پردازش و ایمنی، ویرایش دوم

The Seafood Industry: Species, Products, Processing, and Safety, Second Edition

دانلود کتاب The Seafood Industry: Species, Products, Processing, and Safety, Second Edition (به فارسی: صنعت غذاهای دریایی: گونه ها، محصولات، پردازش و ایمنی، ویرایش دوم) نوشته شده توسط «Linda Ankenman Granata – George J. Flick Jr. – Roy E. Martin»


اطلاعات کتاب صنعت غذاهای دریایی: گونه ها، محصولات، پردازش و ایمنی، ویرایش دوم

موضوع اصلی: تکنیک – تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: Linda Ankenman Granata – George J. Flick Jr. – Roy E. Martin

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 484

حجم فایل: 6.88 مگابایت

کد کتاب: 1118229495 , 9781118229491

توضیحات کتاب صنعت غذاهای دریایی: گونه ها، محصولات، پردازش و ایمنی، ویرایش دوم

صنعت غذاهای دریایی: گونه‌ها، محصولات، پردازش و ایمنی، ویرایش دوم نسخه‌ای کاملاً به‌روز شده و معاصر از انتشارات کلاسیک فلیک و مارتین، صنعت غذاهای دریایی است. این کتاب با پوشش تمام جنبه های صنایع تجاری ماهی و صدف – از برداشت تا مصرف – ماهیگیری تجاری نیمکره غربی را به طور کامل شرح می دهد. مخاطبان بین‌المللی نیز پوشش را در دسترس خواهند یافت زیرا، اگرچه گونه‌ها و مقررات ممکن است متفاوت باشند، تکنیک‌های توصیف‌شده در سراسر جهان مشابه هستند. ویرایش دوم شامل گسترش قابل توجهی از مطالب موجود در ویرایش اول است. نمونه ها عبارتند از: پردازش فشار بالا. گنجاندن گونه های دیگر سخت پوستان عمده تجاری. مراکز شیلات و برنامه های توسعه؛ روش های جابجایی در کشتی های ماهیگیری؛ و فصل های جدید در مورد سموم، آلرژی ها و حساسیت ها. ترکیب و کیفیت؛ و مدیریت ریسک و HACCP; و پردازش ماهی باله. صنعت غذاهای دریاییگونه‌ها، محصولات، پردازش و ایمنی، که دامنه‌ای جامع و جاری در مسائل امروزی دارد، یک دارایی عالی برای هر حرفه‌ای صنعت یا فن‌شناس صنایع غذایی خواهد بود. کار در زمینه محتوا:
فصل 1 تاریخچه صنعت غذاهای دریایی (صفحات 1-13): روی ای. مارتین
فصل 2 تکنیک های برداشت (صفحات 14-26): جورج جی فلیک
فصل 3 ماهی زمینی (صفحات) 27–47): جرج جی فلیک و لورا اس داگلاس
فصل 4 ماهی پلاژیک (صفحه‌های 48–62): لورا اس. داگلاس
فصل 5 گونه‌های اصلی پرورش یافته (صفحات 63-70): لری اس. مارش
فصل 6 صدف- نرم تنان (صفحات 71-82): رابین داونی، لری مارش و جورج جی فلیک
فصل 7 صدف-سخت پوستان (صفحات 83-94): مایکل جی اوسترلینگ
فصل 8 گونه های ماهیگیری کم استفاده (نهفته) (صفحات 95-104): مایکل ژانکه و دانیل کافمن
فصل 9 پردازش فینفیش (صفحات 105-117): لوری مارش و جورج جی فلیک
فصل 10 سوریمی و پروتئین ماهی ایزوله ( صفحات 118-127): Jae W. Park
فصل 11 استفاده از زباله (محصول فرعی) (صفحات 128-135): Lori Marsh و Peter J. Bechtel
فصل 12 پردازش نرم تنان (صفحات 136-150): جرج جی. فلیک
فصل 13 پردازش سخت پوستان (صفحات 151–160): لری اس. مریخ h
فصل 14 ماهی آب شیرین (صفحات 161-171): دنیس اسکنبرگ و توماس ای. ریپن
فصل 15 تغذیه و آماده سازی (صفحات 172-192): دوریس تی هیکس
فصل 16 شناسایی گونه های غذاهای دریایی (صفحات 193-219): LeeAnn Applewhite, Rosalee Rasmussen and Michael Morrissey
فصل 17 بسته بندی (صفحات 220-229): Joseph E. Marcy
فصل 18 Freezing (صفحات 230-248): Donald E. Kramer, لین دی. پیترز و ادوارد کولبه
فصل 19 رسیدگی به ماهی تازه (صفحات 249-260): توماس ای. ریپن و دنیس اسکنبرگ
فصل 20 صدف – ایمنی بیولوژیکی (صفحات 261-277): جورج جی. فلیک و لیندا آنکنمن گراناتا
فصل 21 آلرژن ها، تجزیه، و سموم (صفحه های 278-296): شروود هال
فصل 22 نظافت و بهداشت (صفحات 297-307): نینا گریتزی پارکینسون
فصل 23 وارد کردن غذای دریایی مقررات HACCP (صفحات 308-317): پاملا د. تام
فصل 24 آبزی پروری (صفحات 318-326): برایان جی. باسورث
فصل 25 درمان زباله (صفحات 327-347): گریگوری دی. بوردمن
C فصل 26 پودر ماهی و روغن (صفحات 348-373): Anthony P. Bimbo
قوانین فصل 27 (صفحات 374-403): روی ای. مارتین
فصل 28 ماهی دودی، پخته شده و خشک شده (صفحه های 404-) 426): جرج جی فلیک و دیوید دی کوهن
فصل 29 حمل و نقل، توزیع، انبارداری، و امنیت غذایی (صفحات 427-453): روی ای. مارتین


The Seafood Industry: Species, Products, Processing, and Safety, Second Edition is a completely updated and contemporary revision of Flick and Martin’s classic publication, The Seafood Industry. Covering all aspects of the commercial fish and shellfish industries – from harvest through consumption – the book thoroughly describes the commercial fishery of the western hemisphere. The international audience will also find the coverage accessible because, although species and regulations may differ, the techniques described are similar worldwide,. The second edition contains a significant expansion of the material included in the first edition. Examples include: high pressure processing; inclusion of additional major crustacean species of commerce; fishery centers and development programs; handling methods on fishing vessels; and new chapters on Toxins, Allergies, and Sensitivities; Composition and Quality; and Risk Management and HACCP; and Processing Fin Fish. The Seafood IndustrySpecies, Products, Processing, and Safety, comprehensive in scope and current with today’s issues, will prove to be a great asset to any industry professional or seafood technologist working in the field. Content:
Chapter 1 A History of the Seafood Industry (pages 1–13): Roy E. Martin
Chapter 2 Harvesting Techniques (pages 14–26): George J. Flick
Chapter 3 Groundfish (pages 27–47): George J. Flick and Laura S. Douglas
Chapter 4 Pelagic Fish (pages 48–62): Laura S. Douglas
Chapter 5 Major Cultured Species (pages 63–70): Lori S. Marsh
Chapter 6 Shellfish—Mollusks (pages 71–82): Robin Downey, Lori Marsh and George J. Flick
Chapter 7 Shellfish—Crustaceans (pages 83–94): Michael J. Oesterling
Chapter 8 Underutilized (Latent) Fishery Species (pages 95–104): Michael Jahncke and Daniel Kauffman
Chapter 9 Processing Finfish (pages 105–117): Lori Marsh and George J. Flick
Chapter 10 Surimi and Fish Protein Isolate (pages 118–127): Jae W. Park
Chapter 11 Waste (By?Product) Utilization (pages 128–135): Lori Marsh and Peter J. Bechtel
Chapter 12 Processing Mollusks (pages 136–150): George J. Flick
Chapter 13 Processing Crustaceans (pages 151–160): Lori S. Marsh
Chapter 14 Freshwater Fish (pages 161–171): Denise Skonberg and Thomas E. Rippen
Chapter 15 Nutrition and Preparation (pages 172–192): Doris T. Hicks
Chapter 16 Species Identification of Seafood (pages 193–219): LeeAnn Applewhite, Rosalee Rasmussen and Michael Morrissey
Chapter 17 Packaging (pages 220–229): Joseph E. Marcy
Chapter 18 Freezing (pages 230–248): Donald E. Kramer, Lyn D. Peters and Edward Kolbe
Chapter 19 Handling of Fresh Fish (pages 249–260): Thomas E. Rippen and Denise Skonberg
Chapter 20 Shellfish—Biological Safety (pages 261–277): George J. Flick and Linda Ankenman Granata
Chapter 21 Allergens, Decomposition, and Toxins (pages 278–296): Sherwood Hall
Chapter 22 Cleaning and Sanitation (pages 297–307): Nina Gritzai Parkinson
Chapter 23 Implementing the Seafood HACCP Regulation (pages 308–317): Pamela D. Tom
Chapter 24 Aquaculture (pages 318–326): Brian G. Bosworth
Chapter 25 Waste Treatment (pages 327–347): Gregory D. Boardman
Chapter 26 Fish Meal and Oil (pages 348–373): Anthony P. Bimbo
Chapter 27 Regulations (pages 374–403): Roy E. Martin
Chapter 28 Smoked, Cured, and Dried Fish (pages 404–426): George J. Flick and David D. Kuhn
Chapter 29 Transportation, Distribution, Warehousing, and Food Security (pages 427–453): Roy E. Martin

دانلود کتاب «صنعت غذاهای دریایی: گونه ها، محصولات، پردازش و ایمنی، ویرایش دوم»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید