دانلود کتاب The science of chocolate (به فارسی: علم شکلات) نوشته شده توسط «S. Beckett»
اطلاعات کتاب علم شکلات
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Royal Society of Chemistry
نویسنده: S. Beckett
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 194
حجم فایل: 14.74 مگابایت
کد کتاب: 0854046003 , 9780854046003
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب علم شکلات
شکلات در رنگ ها، شکل ها و بافت های مختلف در دسترس مصرف کنندگان امروزی است. اما چه تعداد از ما، در حالی که برند مورد علاقه خود را میچشیم، علمی را در نظر میگیریم که در ساخت آن به کار رفته است؟ این کتاب فرآیند کامل ساخت شکلات، از پرورش دانه ها تا فروش در مغازه ها را شرح می دهد. علم شکلات ابتدا تاریخچه این ماده جذاب را شرح می دهد. فصلهای بعدی مواد و تکنیکهای فرآوری را پوشش میدهند و خواننده را قادر میسازد تا نه تنها چگونگی تولید شیرینی، بلکه چگونگی نقش حیاتی علم پایه را با پوشش اصول علمی مانند گرمای نهان و ویژه، واکنشهای Maillard و فرآیندهای آنزیمی کشف کند. همچنین در مورد نظارت و کنترل فرآیند تولید و اهمیت و تنوع بسته بندی مورد استفاده امروزه بحث می شود. مجموعهای از آزمایشها، که میتواند برای دانشآموزان در هر سنی مناسب باشد، برای نشان دادن اصول فیزیکی، شیمیایی یا ریاضی درگیر گنجانده شده است. ایده آل برای کسانی که در رشته علوم غذایی تحصیل می کنند یا می خواهند به صنعت شیرینی سازی بپیوندند، این عنوان خوش آب و هوا برای هر کسی که مایل به دانستن بیشتر در مورد تولید شیرینی مورد علاقه جهان است نیز مورد توجه خواهد بود.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.