مهندسی

علم شکلات

The science of chocolate

دانلود کتاب The science of chocolate (به فارسی: علم شکلات) نوشته شده توسط «S. Beckett»


اطلاعات کتاب علم شکلات

موضوع اصلی: مهندسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: S. Beckett

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2000

تعداد صفحه: 194

حجم فایل: 14.74 مگابایت

کد کتاب: 0854046003 , 9780854046003

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب علم شکلات

شکلات در رنگ ها، شکل ها و بافت های مختلف در دسترس مصرف کنندگان امروزی است. اما چه تعداد از ما، در حالی که برند مورد علاقه خود را می‌چشیم، علمی را در نظر می‌گیریم که در ساخت آن به کار رفته است؟ این کتاب فرآیند کامل ساخت شکلات، از پرورش دانه ها تا فروش در مغازه ها را شرح می دهد. علم شکلات ابتدا تاریخچه این ماده جذاب را شرح می دهد. فصل‌های بعدی مواد و تکنیک‌های فرآوری را پوشش می‌دهند و خواننده را قادر می‌سازد تا نه تنها چگونگی تولید شیرینی، بلکه چگونگی نقش حیاتی علم پایه را با پوشش اصول علمی مانند گرمای نهان و ویژه، واکنش‌های Maillard و فرآیندهای آنزیمی کشف کند. همچنین در مورد نظارت و کنترل فرآیند تولید و اهمیت و تنوع بسته بندی مورد استفاده امروزه بحث می شود. مجموعه‌ای از آزمایش‌ها، که می‌تواند برای دانش‌آموزان در هر سنی مناسب باشد، برای نشان دادن اصول فیزیکی، شیمیایی یا ریاضی درگیر گنجانده شده است. ایده آل برای کسانی که در رشته علوم غذایی تحصیل می کنند یا می خواهند به صنعت شیرینی سازی بپیوندند، این عنوان خوش آب و هوا برای هر کسی که مایل به دانستن بیشتر در مورد تولید شیرینی مورد علاقه جهان است نیز مورد توجه خواهد بود.


Chocolate is available to today’s consumers in a variety of colours, shapes and textures. But how many of us, as we savour our favourite brand, consider the science that has gone into its manufacture? This book describes the complete chocolate making process, from the growing of the beans to the sale in the shops. The Science of Chocolate first describes the history of this intriguing substance. Subsequent chapters cover the ingredients and processing techniques, enabling the reader to discover not only how confectionery is made but also how basic science plays a vital role with coverage of scientific principles such as latent and specific heat, Maillard reactions and enzyme processes. There is also discussion of the monitoring and controlling of the production process, and the importance, and variety, of the packaging used today. A series of experiments, which can be adapted to suit students of almost any age, is included to demonstrate the physical, chemical or mathematical principles involved. Ideal for those studying food science or about to join the confectionery industry, this mouth-watering title will also be of interest to anyone with a desire to know more about the production of the world’s favourite confectionery.

دانلود کتاب «علم شکلات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید