دانلود کتاب The Restaurant Manager’s Handbook (به فارسی: کتاب راهنمای مدیر رستوران) نوشته شده توسط «Brown – Douglas Robert»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای مدیر رستوران
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – باغبانی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Atlantic Publishing Group Inc.
نویسنده: Brown – Douglas Robert
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2012
حجم فایل: 27.57 مگابایت
کد کتاب: 0910627975 , 9780910627979
دانلود کتاب «کتاب راهنمای مدیر رستوران»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.