دانلود کتاب The Professional Barista’s Handbook: An Expert Guide to Preparing Espresso, Coffee, and Tea (به فارسی: کتابچه راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای) نوشته شده توسط «Scott Rao»
اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Scott Rao
نویسنده: Scott Rao
زبان: english
فرمت کتاب: DJVU (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 106
حجم فایل: 2.21 مگابایت
کد کتاب: 1605300985 , 9781605300986
توضیحات کتاب کتابچه راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای
از نویسنده: وقتی چهارده سال پیش کار قهوه را شروع کردم، هر کتابی را که درباره قهوه پیدا می کردم خواندم. با این حال، پس از خواندن همه آن کتاب ها، احساس کردم که چیز زیادی در مورد طرز تهیه قهوه عالی یاد نگرفته ام. کتابخانه قهوه من مملو از توصیف های رنگارنگ از سبک های دم کردن، مناطق در حال رشد، و دستور العمل ها بود، با چند کتاب علمی تقریباً ناخوانا ترکیب شده بود. من همه آن کتاب ها را با یک کتاب جدی و کاربردی با اطلاعات مرتبط در مورد مبادله می کردم. درست کردن قهوه عالی در یک کافه.
بعد از گذشت چهارده سال، هنوز آن کتاب را پیدا نکرده ام. میدانم بسیاری از متخصصان دیگر و همچنین برخی افراد غیرحرفهای وسواسی دوست دارند همان کتابی را که من دنبالش بودم، پیدا کنند. این کتاب تلاش من برای دادن آن به آنهاست.
Fourteen years later, I still haven’t found that book. I know many other professionals as well as some obsessive nonprofessionals would like to find that same book I’ve been looking for. This book is my attempt to give it to them.
دانلود کتاب «کتابچه راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.