آشپزی

کتابچه راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای

The Professional Barista's Handbook: An Expert Guide to Preparing Espresso, Coffee, and Tea

دانلود کتاب The Professional Barista’s Handbook: An Expert Guide to Preparing Espresso, Coffee, and Tea (به فارسی: کتابچه راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای) نوشته شده توسط «Scott Rao»


اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Scott Rao

نویسنده: Scott Rao

زبان: english

فرمت کتاب: DJVU (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 106

حجم فایل: 2.21 مگابایت

کد کتاب: 1605300985 , 9781605300986

توضیحات کتاب کتابچه راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای

از نویسنده: وقتی چهارده سال پیش کار قهوه را شروع کردم، هر کتابی را که درباره قهوه پیدا می کردم خواندم. با این حال، پس از خواندن همه آن کتاب ها، احساس کردم که چیز زیادی در مورد طرز تهیه قهوه عالی یاد نگرفته ام. کتابخانه قهوه من مملو از توصیف های رنگارنگ از سبک های دم کردن، مناطق در حال رشد، و دستور العمل ها بود، با چند کتاب علمی تقریباً ناخوانا ترکیب شده بود. من همه آن کتاب ها را با یک کتاب جدی و کاربردی با اطلاعات مرتبط در مورد مبادله می کردم. درست کردن قهوه عالی در یک کافه.

بعد از گذشت چهارده سال، هنوز آن کتاب را پیدا نکرده ام. می‌دانم بسیاری از متخصصان دیگر و همچنین برخی افراد غیرحرفه‌ای وسواسی دوست دارند همان کتابی را که من دنبالش بودم، پیدا کنند. این کتاب تلاش من برای دادن آن به آنهاست.


FROM THE AUTHOR: When I began in the coffee business fourteen years ago, I read every book I could find about coffee. After reading all of those books, however, I felt as if I hadn’t learned much about how to make great coffee. My coffee library was chock-full of colorful descriptions of brewing styles, growing regions, and recipes, with a few almost-unreadable scientific books mixed in. I would have traded in all of those books for one serious, practical book with relevant information about making great coffee in a café.

Fourteen years later, I still haven’t found that book. I know many other professionals as well as some obsessive nonprofessionals would like to find that same book I’ve been looking for. This book is my attempt to give it to them.

دانلود کتاب «کتابچه راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید