دانلود کتاب The Pat Conroy Cookbook: Recipes of My Life (به فارسی: کتاب آشپزی پت کانروی: دستور العمل های زندگی من) نوشته شده توسط «Pat Conroy – Suzanne Williamson Pollak»
اطلاعات کتاب کتاب آشپزی پت کانروی: دستور العمل های زندگی من
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Nan A. Talese
نویسنده: Pat Conroy – Suzanne Williamson Pollak
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 235
حجم فایل: 463 کیلوبایت
کد کتاب: 0385532857 , 9780385532853
توضیحات کتاب کتاب آشپزی پت کانروی: دستور العمل های زندگی من
داستان سرای مورد علاقه آمریکا، پت کانروی، با یک کتاب آشپزی منحصر به فرد بازگشته است که فقط او می تواند آن را تصور کند. کانروی که ما را با داستان های علاقه اش به آشپزی و غذاهای خوب و مردم، مکان ها و غذاهای عالی که تجربه کرده است، خوشحال می کند، آنها را با دستور العمل های خوشمزه ای از جنوب عمیق و جهان فراتر از آن مخلوط می کند. همه چیز سی سال پیش با یک فرصت شروع شد. خرید کتاب آشپزی Escoffier، یک مقدمه بعید و دلهره آور برای مبتدیان. اما کانروی بیش از این کار را انجام داد. او با عزم تزلزل ناپذیری شروع به یادگیری اصول اولیه آشپزی فرانسوی – انباشته و خمیر – کرد و به سرعت به سراغ گوشت گوساله دمی گلاس و پات بریزه رفت. کانروی با کمک همدست آشپزی خود، سوزان ویلیامسون پولاک، بر غذاهای جنوب مورد علاقه خود و همچنین غذاهایی که در مکان های دور از خانه مانند پاریس، رم و سانفرانسیسکو می چشید، تسلط یافت. هر فصل با داستانی باز می شود که با داستان بی نظیر نویسنده روایت می شود. ما کانروی را در نیواورلئان میبینیم که در حال جشن گرفتن رمان پیروزمندانهاش «شاهزاده جزر و مد» در رستورانی جدید است که در آن نسبت به صاحب/آشپز جوان سختکوشش تحقیر میشود. ما پت و همسرش را در ماه عسلشان در ایتالیا همراهی می کنیم و با او در بازارهای اومبریا و رم سرگردان می شویم. ما می آموزیم که چگونه یک شام با پدر جنگنده-خلبانش توسط خود سانتینی بزرگ انجام شد که یک پرواز شبانه خطرناک را بازی می کرد که آخرین فصل یکی از محبوب ترین رمان های پسرش خواهد بود. این داستان ها و موارد دیگر با دستور العمل های مربوطه دنبال می شود – از میگو و بلغور صبحانه و رول سیب زمینی شیرین تا پاپاردل با پروسوتو و شاه بلوط و بیفت استیک فلورانس تا هلو فلفلی و کرم بروله. کانروی که یک داستاننویس چیره دست و آشپز پرشور است، معتقد است که «دستور پخت، داستانی است که با یک غذای خوب به پایان میرسد.» «این کتاب داستان زندگی من است زیرا به موضوع غذا مربوط میشود. این زندگی نامه من در غذاها و غذاها و رستوران ها و کشورهای دور و نزدیک است. اجازه دهید شما را به رستورانی در کرانه چپ پاریس ببرم که هنگام نوشتن کتاب اربابان نظم پیدا کردم. غذاهایی وجود دارد که در رم هنگام نوشتن شاهزاده جزر و مد می خوردم که وقتی دوباره آنها را زنده می کنم در حافظه من درد می کند. یک غذای میگوی وجود دارد که در یک رستوران انگلیسی شیک خوردم، جایی که سیگارهای کوبایی را بعد از شام به همه آقایان حاضر در اتاق میدادند، که میتوانم آن را در حالی که این را مینویسم در کامم بچشم. باربیکیو و انواع آن در جنوب وجود دارد و موضوع برای من مقدس است. من در مورد ترافل در دره دوردون در فرانسه، گشنیز در بانکوک، گربه ماهی در آلاباما، اسکاپرنونگ در کارولینای جنوبی، غذاهای چینی از سالهای اقامتم در سانفرانسیسکو، و مارچوبه سفید از اولین غذایی که نمایندهام مرا در شهر نیویورک برد، مینویسم. بگذارید در مورد چیزهای شگفت انگیزی که در زندگی خورده ام، داستان غذاهایی که در طول راه با آنها برخورد کرده ام، برایتان بگویم. . . ”
دانلود کتاب «کتاب آشپزی پت کانروی: دستور العمل های زندگی من»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.