آشپزی

آشپزخانه جدید خانگی: 250 دستور غذا و ایده برای اختراع مجدد هنر نگهداری، کنسرو کردن، تخمیر کردن، کم کردن آب و موارد دیگر

The New Homemade Kitchen: 250 Recipes and Ideas for Reinventing the Art of Preserving, Canning, Fermenting, Dehydrating, and More

دانلود کتاب The New Homemade Kitchen: 250 Recipes and Ideas for Reinventing the Art of Preserving, Canning, Fermenting, Dehydrating, and More (به فارسی: آشپزخانه جدید خانگی: 250 دستور غذا و ایده برای اختراع مجدد هنر نگهداری، کنسرو کردن، تخمیر کردن، کم کردن آب و موارد دیگر) نوشته شده توسط «Joseph Shuldiner»


اطلاعات کتاب آشپزخانه جدید خانگی: 250 دستور غذا و ایده برای اختراع مجدد هنر نگهداری، کنسرو کردن، تخمیر کردن، کم کردن آب و موارد دیگر

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Chronicle Books

نویسنده: Joseph Shuldiner

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2020

تعداد صفحه: 352 / 355

حجم فایل: 122.00 مگابایت

کد کتاب: 1452161194 , 9781452161198

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب آشپزخانه جدید خانگی: 250 دستور غذا و ایده برای اختراع مجدد هنر نگهداری، کنسرو کردن، تخمیر کردن، کم کردن آب و موارد دیگر

هنرهای گمشده تخمیر، کنسرو کردن، نگهداری و ایجاد مواد تشکیل دهنده خود را احیا کنید. کتاب آشپزی موسسه فناوری داخلی مجموعه ای از 250 دستور العمل، ایده و روش برای آماده کردن آشپزخانه، پروژه های صنایع غذایی خودتان و آشپزی با مواد خانگی است.

این فصل‌ها شامل دستورالعمل‌هایی در مورد نحوه درست کردن محصولات غذایی و مواد غذایی اصلی خود و همچنین دستور العمل‌هایی است که همان مواد را برجسته می‌کند – برای مثال، خودتان فتا را درست کنید و آن را در یک پای یونانی بپزید، یا یاد بگیرید که چگونه باقیمانده‌های محصول را از بین ببرید و از آن استفاده کنید. آن را در مخلوط سوپ فوری خانگی.

• هر فصل شامل دستورالعمل هایی برای ساختن لوازم اصلی انبارداری خود، مانند خردل آسیاب شده، پیش غذای خمیر ترش، و خمیر میسو است.
• با دستور العمل هایی کامل کنید که از همان موادی که شما درست کرده اید استفاده می کند
• مملو از ویژگی‌های آموزنده و مفید مانند نمودارهای تنوع طعم، آموزش‌های توسعه‌یافته، توصیه‌های اساتید، و نقاشی‌های خط آموزشی

همچنین ویژگی‌هایی مانند نمودارهای صنایع غذایی، نکات تاریخی، بیش از 100 عکس و تصویر، دستورالعمل‌ها، و ستون‌های فرعی با حضور کارشناسان و روسای مؤسسه، از جمله پنیرسازان مستقر در لس آنجلس، برشته‌های قهوه، قصابی‌ها و موارد دیگر نیز در آن گنجانده شده است.

از مؤسسه فناوری داخلی، یک مدرسه معتبر صنایع غذایی در لس آنجلس، هر فصل بر اساس برنامه درسی مدرسه است و همه روش‌ها را پوشش می‌دهد – مانند پخت، پخت نان، پنیرسازی، برشته کردن قهوه، قصابی و غیره. .

• این کتاب آشپزی جامع و کامل با عکاسی زیبا از غذا، الهام بخش سرآشپزهای همه سطوح خواهد بود.
• هدیه عالی برای صنایع غذایی، علاقمندان به غذا، پیشگامان غذا، خریداران بازار کشاورزان، و همچنین افرادی که احساس نوستالژی نسبت به سبک زندگی کندتر دارند
• آن را به مجموعه کتاب‌های نمک، چربی، اسید، حرارت: تسلط بر عناصر آشپزی خوب اثر ثمین نصرت اضافه کنید. The Food Lab: Better Home Cooking Through Science نوشته J. Kenji López-Alt; و شربت خانه خانگی: 101 غذایی که می توانید از خرید خودداری کنید و شروع به ساختن کنید اثر آلانا چرنیلا


Revive the lost arts of fermenting, canning, preserving, and creating your own ingredients. The Institute of Domestic Technology Cookbook is a collection of 250 recipes, ideas, and methods for stocking a kitchen, do-it-yourself foodcrafting projects, and cooking with homemade ingredients.

The chapters include instructions on how to make your own food products and pantry staples, as well as recipes highlighting those very ingredients—for example, make your own feta and bake it into a Greek phyllo pie, or learn how to dehydrate leftover produce and use it in homemade instant soup mixes.

• Each chapter includes instructions to make your own pantry staples, like ground mustard, sourdough starter, and miso paste.
• Complete with recipes that utilize the very ingredients you made
• Filled with informative and helpful features like flavor variation charts, extended tutorials, faculty advice, and instructional line drawings

Also included are features like foodcrafting charts, historical tidbits, 100+ photos and illustrations, how-tos, and sidebars featuring experts and deans from the Institute, including LA-based cheese-makers, coffee roasters, butchers, and more.

From the Institute of Domestic Technology, a revered foodcrafting school in Los Angeles, each chapter is based on the school’s curriculum and covers all manners of techniques—such as curing, bread-baking, cheese-making, coffee-roasting, butchering, and more.

• Complete with beautiful food photography, this well-researched and comprehensive cookbook will inspire chefs of all levels.
• Great gift for foodcrafters, food geeks, food pioneers, farmers’ market shoppers, as well as people who feel nostalgic for a slower way of life
• Add it to the collection of books like Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking by Samin Nosrat; The Food Lab: Better Home Cooking Through Science by J. Kenji López-Alt; and The Homemade Pantry: 101 Foods You Can Stop Buying and Start Making by Alana Chernila

دانلود کتاب «آشپزخانه جدید خانگی: 250 دستور غذا و ایده برای اختراع مجدد هنر نگهداری، کنسرو کردن، تخمیر کردن، کم کردن آب و موارد دیگر»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید