دانلود کتاب The Magic of Spice Blends (به فارسی: جادوی ترکیب ادویه ها) نوشته شده توسط «Aliza Green»
اطلاعات کتاب جادوی ترکیب ادویه ها
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Quarry Books
نویسنده: Aliza Green
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2015
تعداد صفحه: 160 / 163
حجم فایل: 66.67 مگابایت
کد کتاب: 163159074X , 9781631590740
توضیحات کتاب جادوی ترکیب ادویه ها
مقداری از این و مقداری از آن، و شما طعمهای متمایز و لذیذی را در هر غذا ایجاد خواهید کرد!
امروز، بیش از هر زمان دیگری، ما به آن دسترسی داریم. تقریباً به هر ادویه و گیاهی که قابل تصور است. اما این ترکیب دقیق گیاهان و ادویه ها است که هنر واقعی ادویه جات است.
جادوی ترکیب ادویه ها اسرار ایجاد و پخت و پز با ادویه کلاسیک جهان را آشکار می کند. ترکیبی از هفت منطقه: آفریقا، خاور دور، اروپا، هند، خاورمیانه، آمریکای شمالی و دریای کارائیب، مکزیک و آمریکای جنوبی.
آشپز آلیزا گرین شما را از طریق اصول انتخاب، کار راهنمایی می کند. با، و ترکیب ادویه جات ترشی جات. به سرگرمی ایجاد ترکیبهای شخصیسازی شده ادویهها و گیاهان بپیوندید و بدانید که دقیقاً چه چیزی در آنها وجود دارد – اینجا هیچ گرد و غبار باستانی، تلخ و کپکآلودی وجود ندارد! منابعی در مورد محل خرید گله ها و ادویه جات با کیفیت عالی، حتی ارگانیک و بدون تابش پیدا کنید. شما حتی میتوانید خودتان را پرورش دهید و از آنها برای درست کردن ترکیبهای شگفتانگیز ادویهها استفاده کنید.
همراه با اطلاعات پسزمینه در مورد تاریخ، فرهنگ، و کاربردهای آشپزی هر ترکیب، جادوی ترکیبهای ادویهها
i> شامل دستور العمل ها و تغییرات برای 50 مخلوط ادویه و 50 دستور غذای اضافی شامل این مخلوط است، از جمله: صدف بخارپز تند مراکشی با چارمولا (آفریقا). ساندویچ مرغ ویتنامی Bahn-Mi با پنج ادویه چینی (خاور دور)؛ شیرینی زنجبیلی سوئدی (اروپا); ماهی قزل آلا وادووان کبابی با چاتنی خرما-تمار هندی (هند)؛ سالاد هندوانه و لبنه و نعناع با سس لیمو عدویه (خاورمیانه); خرچنگ آب پز تند لوئیزیانا (آمریکای شمالی); و Jerk-Spiced Turkey Wings (کارائیب، مکزیک و آمریکای جنوبی).
A pinch of this and a dash of that, and you’ll be creating distinctive and delectable flavors in every dish!
Today, more than ever, we have access to almost every spice and herb imaginable. But it’s the careful blending of herbs and spices that is the true art of the spice handler.
The Magic of Spice Blends reveals the secrets of creating and cooking with the world’s classic spice blends from seven regions: Africa, the Far East, Europe, India, the Middle East, North America and the Caribbean, Mexico, and South America.
Chef Aliza Green guides you through the principles of choosing, working with, and blending spices. Join the fun of creating personalized spice and herb blends and knowing just what goes into them–no ancient, bitter, musty dust here! Find resources on where to purchase great quality herds and spices, even organic, non-irradiated. You can even grow your own and use them to make those wonderful spice blends.
Along with background information on the history, culture, and culinary uses of each blend, The Magic of Spice Blends includes recipes and variations for 50 spice blends and an additional 50 recipes featuring the blends, including: Spicy Moroccan Steamed Mussels with Charmoula (Africa); Vietnamese Chicken Bahn-Mi Sandwich with Chinese Five Spice (the Far East); Swedish Gingerbread Cookies (Europe); Grilled Vadouvan Salmon with Date-Tamarind Chutney (India); Watermelon, Labne, and Mint Salad with Lime-Advieh Dressing (the Middle East); Louisiana Spicy Boiled Crayfish (North America); and Jerk-Spiced Turkey Wings (the Caribbean, Mexico, and South America).
دانلود کتاب «جادوی ترکیب ادویه ها»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.