آشپزی

لذت نگهداری از انبار ریشه: کنسرو کردن، انجماد، خشک کردن، سیگار کشیدن و حفظ محصول

The Joy of Keeping a Root Cellar: Canning, Freezing, Drying, Smoking and Preserving the Harvest

دانلود کتاب The Joy of Keeping a Root Cellar: Canning, Freezing, Drying, Smoking and Preserving the Harvest (به فارسی: لذت نگهداری از انبار ریشه: کنسرو کردن، انجماد، خشک کردن، سیگار کشیدن و حفظ محصول) نوشته شده توسط «Jennifer Megyesi – Geoff Hansen»


اطلاعات کتاب لذت نگهداری از انبار ریشه: کنسرو کردن، انجماد، خشک کردن، سیگار کشیدن و حفظ محصول

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Skyhorse Publishing

نویسنده: Jennifer Megyesi – Geoff Hansen

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 288

حجم فایل: 13.62 مگابایت

کد کتاب: 1602399751 , 9781602399754

نوبت چاپ: First Edition

توضیحات کتاب لذت نگهداری از انبار ریشه: کنسرو کردن، انجماد، خشک کردن، سیگار کشیدن و حفظ محصول

تیم برنده پشت لذت نگهداری جوجه ها بازمی گردد، این بار با راهنمای کاملی برای ساخت و نگهداری یک انبار ریشه – حتی اگر فقط یک کمد تاریک و خنک باشد. این روش ارزان، آسان و صرفه جویی در انرژی، محصول را در تمام طول سال تازه نگه می دارد. در اینجا، خوانندگان یاد خواهند گرفت:

  • کدام میوه ها و سبزیجات بهتر ذخیره می شوند
  • چگونه یک انبار ریشه در کشور، حومه یا شهر بسازیم
  • چگونه با آن برخورد کنیم چالش‌های محیطی خاص
  • تکنیک‌های ذخیره‌سازی، از کنسرو کردن گرفته تا ترشی کردن و دود کردن تا خشک کردن.
  • دستور العمل‌هایی برای همه چیز، از سس گوجه‌فرنگی گرفته تا گوشت گاو گوشتی

زیرزمین‌سازی ریشه‌ای نیست. فقط برای انواع خارج از شبکه یا کشاورزان با باغ های بزرگ. نگهداری مواد غذایی هم از نظر مالی و هم از نظر زیست محیطی منطقی است. و زیرزمین های ریشه می توانند به راحتی در هر مکانی قرار بگیرند. در این کتاب هوشمند و متقاعد کننده، نویسندگان Megyesi و Hansen نشان می دهند که چگونه می توان آنها را بخشی از زندگی هر خواننده ای کرد.


The winning team behind The Joy of Keeping Chickens returns, this time with a complete guide to building and maintaining a root cellar—even if it’s just a dark and cool closet. This cheap, easy, energy-saving way will keep the harvest fresh all year long. Here, readers will learn:

  • Which fruits and vegetables store best
  • How to build a root cellar in the country, suburbs, or city
  • How to deal with specific environmental challenges
  • Storage techniques ranging from canning to pickling and smoking to drying
  • Recipes for everything from tomato sauce to venison jerky

Root cellaring isn’t just for off-the-grid types or farmers with large gardens. Storing food makes good sense, both financially and environmentally. And root cellars can easily fit anywhere. In this intelligent, convincing book, authors Megyesi and Hansen show how to make them part of every reader’s life.

دانلود کتاب «لذت نگهداری از انبار ریشه: کنسرو کردن، انجماد، خشک کردن، سیگار کشیدن و حفظ محصول»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید