دانلود کتاب The Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking (به فارسی: لذت پخت بدون گلوتن، بدون شکر) نوشته شده توسط «Peter Reinhart – Denene Wallace»
اطلاعات کتاب لذت پخت بدون گلوتن، بدون شکر
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Random House Digital Inc.
نویسنده: Peter Reinhart – Denene Wallace
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2012
تعداد صفحه: 216
حجم فایل: 12.64 مگابایت
کد کتاب: 1607741164 , 9781607741169
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب لذت پخت بدون گلوتن، بدون شکر
ترکیبی از تخصص نویسنده برنده جایزه جیمز ریش و توسعه دهنده ترکیب آرد نباتی در یک مرجع آشپزی برای افرادی که به گندم حساس هستند، دیابتی ها و کم کربوهیدرات/کم قند دارند که دستور العمل هایی را برای مجموعه ای از نان ها، شیرینی ها و سایر موارد سالم ارائه می دهد. محصولات پخته ای که به جای نشاسته از آرد آجیل و دانه استفاده می کنند. 20000 چاپ اول.
دانلود کتاب «لذت پخت بدون گلوتن، بدون شکر»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)