آشپزی

لذت پخت بدون گلوتن، بدون شکر

The Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking

دانلود کتاب The Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking (به فارسی: لذت پخت بدون گلوتن، بدون شکر) نوشته شده توسط «Peter Reinhart – Denene Wallace»


اطلاعات کتاب لذت پخت بدون گلوتن، بدون شکر

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Random House Digital Inc.

نویسنده: Peter Reinhart – Denene Wallace

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 216

حجم فایل: 12.64 مگابایت

کد کتاب: 1607741164 , 9781607741169

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب لذت پخت بدون گلوتن، بدون شکر

ترکیبی از تخصص نویسنده برنده جایزه جیمز ریش و توسعه دهنده ترکیب آرد نباتی در یک مرجع آشپزی برای افرادی که به گندم حساس هستند، دیابتی ها و کم کربوهیدرات/کم قند دارند که دستور العمل هایی را برای مجموعه ای از نان ها، شیرینی ها و سایر موارد سالم ارائه می دهد. محصولات پخته ای که به جای نشاسته از آرد آجیل و دانه استفاده می کنند. 20000 چاپ اول.


Combines the expertise of a James Beard Award-winning author and a developer of the Proseed Flour blend in a culinary reference for wheat sensitive, diabetic and low-carb/low-sugar dieters that provides recipes for a selection of healthful breads, pastries and other baked goods that use nut and seed flours instead of starches. 20,000 first printing.

دانلود کتاب «لذت پخت بدون گلوتن، بدون شکر»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید