آشپزی

روش ژاپنی چای: از خاستگاه آن در چین تا سن ریکیو

The Japanese Way of Tea: From Its Origin in China to Sen Rikyu

دانلود کتاب The Japanese Way of Tea: From Its Origin in China to Sen Rikyu (به فارسی: روش ژاپنی چای: از خاستگاه آن در چین تا سن ریکیو) نوشته شده توسط «Sen XV Soshitsu»


اطلاعات کتاب روش ژاپنی چای: از خاستگاه آن در چین تا سن ریکیو

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: University of Hawaii Press

نویسنده: Sen XV Soshitsu

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1998

تعداد صفحه: 264 / 259

حجم فایل: 3.36 مگابایت

کد کتاب: 082481990X , 9780824819903

توضیحات کتاب روش ژاپنی چای: از خاستگاه آن در چین تا سن ریکیو

تقریباً یک هزاره قبل از کمال چادو (راه چای) توسط سن ریکیو (1522-1591)، محقق چینی، لو یو (متوفی 785) به طور کامل در مورد چای و فضیلت های آن نوشت. استاد بزرگ چای سن سوشیتسو بررسی خود را در مورد ریشه و توسعه چای از قرن هشتم تا دوران هیان و قرون وسطی آغاز می کند. این جلد نشان می‌دهد که شیوه‌های تفکر و شیوه‌هایی که اکنون با روش چای ژاپنی مرتبط است را می‌توان در چین ردیابی کرد – جایی که چای از دوره کلاسیک با کیفیت معنوی آغشته بود.


Almost a millennium before the perfection of chado (the Way of Tea) by Sen Rikyu (1522-1591), the Chinese scholar-official Lu Yu (d. 785) wrote exhaustively about tea and its virtues. Grand Tea Master Sen Soshitsu begins his examination of tea’s origins and development from the eighth century through the Heian and medieval eras. This volume illustrates that modes of thinking and practices now associated with the Japanese Way of Tea can be traced to China–where from the classical period tea was imbued with a spiritual quality.

دانلود کتاب «روش ژاپنی چای: از خاستگاه آن در چین تا سن ریکیو»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید