اقتصاد

تجارت بین المللی گوشت

The International Meat Trade

دانلود کتاب The International Meat Trade (به فارسی: تجارت بین المللی گوشت) نوشته شده توسط «Jennifer Spencer»


اطلاعات کتاب تجارت بین المللی گوشت

موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Woodhead Publishing

نویسنده: Jennifer Spencer

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 208 / 210

حجم فایل: 1.07 مگابایت

کد کتاب: 1855738627 , 9781855738621

نوبت چاپ: Lslf

توضیحات کتاب تجارت بین المللی گوشت

از زمانی که اولین کشتی‌های یخچال‌دار پیشگام با موفقیت محموله‌های گوشت منجمد خود را از آمریکای جنوبی، استرالیا و نیوزلند در بریتانیا و فرانسه در دهه‌های 1870 و 1880 فرود آوردند، تجارت بین‌المللی گوشت رشد بسیار زیادی داشته است. اگرچه بیشتر گوشت در حال حاضر به جای منجمد سرد شده است، بازار جهانی سالانه را می توان با میلیاردها دلار اندازه گیری کرد. امروزه، جریان های مختلف تجارت بین المللی گوشت پیچیده است و بسیاری از کشورهای جهان به نوعی در آن شرکت می کنند، اغلب هم به عنوان واردکننده و هم صادرکننده. روش‌های برش و نگهداری گوشت در شرایط خوب پیچیده‌تر شده است و امکان داد و ستد یک محصول با کیفیت بسیار بالا را فراهم می‌کند و بخش بزرگی از گوشت در حال حاضر قبل از صادرات استخوان‌بندی می‌شود. این برگ سست به دنبال توصیف و تحلیل الگوهای اصلی تجارت گوشت در آغاز قرن بیست و یکم است. با تعیین خط مشی اصلی و ترتیبات حمایتی موجود و اقداماتی برای ساده سازی و کاهش تعداد آنها توسط سازمان تجارت جهانی آغاز می شود. در ادامه به: ارائه یک نمای کلی از صنعت گوشت جهان به تفکیک منطقه توضیح دهید کدام کشورها بزرگترین تولید کنندگان و مصرف کنندگان هستند و چرا توضیح دهید که برخی کشورها چگونه صادرات خود را گسترش می دهند نشان دهید بازارهای اصلی کجا هستند و چگونه در حال توسعه هستند مقایسه قیمت ها و الگوهای مصرف بین بازارهای مختلف تخمین بزنید که چگونه تجارت جهانی گوشت گاو، گوشت گوسفند، گوشت خوک و گوشت طیور در آینده تغییر خواهد کرد. بسیاری از تجزیه و تحلیل ها در قالب جدولی واضح و به راحتی قابل درک ارائه شده است تا یک ابزار مرجع جامع برای کسانی که نیاز دارند از نزدیک به پیشینه تجارت نگاه کنند، ارائه می شود. با بحران های اخیر در زنجیره تامین گوشت در بریتانیا و جاهای دیگر، به ندرت صنعت بین المللی گوشت به اندازه فعلی مورد بررسی قرار گرفته است. تجارت بین المللی گوشت با ارائه یک منبع منحصر به فرد از آمار بازار و تجزیه و تحلیل روندها، چشم انداز آینده، و تهدیدها و فرصت ها، صنعت را به شدت مورد توجه قرار می دهد. این یک بررسی عمیق است که هیچ کس در بازار بین المللی گوشت نمی تواند بدون آن باشد.


Since the first pioneering refrigerated ships successfully landed their cargoes of frozen meat from South America, Australia and New Zealand in Britain and France in the 1870s and 1880s, the international trade in meat has grown enormously. Although much of the meat is now chilled rather than frozen the annual global market can now be measured in billions. Nowadays, the various flows of the international meat trade are complex, with many more countries of the world participating in some way, often as both importer and exporter. Methods of cutting and keeping the meat in good condition have become more sophisticated allowing a very high quality product to be traded and a large proportion of meat is now boned before export. This looseleaf seeks to describe and analyse the main trade patterns in meat at the beginning of the twenty-first century. It starts by setting out the main policy and support arrangements in place and the moves to simplify and reduce the number of these by the World Trade Organization. It goes on to: Provide an overview of the world’s meat industry by region Explain which countries are the largest producers and consumers and why Describe how some countries are expanding their exports Show where the main markets are and how they are developing Compare prices and consumption patterns between different markets Estimate how the world trade in beef, sheep meat, pig meat and poultry meat will change in the future Each of the main traded meat types is dealt with individually because each sector has unique characteristics. Much of the analysis is given in a clear and easily understood tabular format so as to provide a comprehensive reference tool for those needing to look closely at the background to the trade. With the recent crises in the meat supply chain in the UK and elsewhere, seldom has the international meat industry been subject to as much scrutiny as it is at the moment. The International Meat Trade brings the industry into sharp focus by providing a unique source of market statistics and analysis of trends, future outlook, and threats and opportunities. This is an in-depth survey that no one involved in the international meat marketplace can afford to be without.

دانلود کتاب «تجارت بین المللی گوشت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید