دانلود کتاب The Indian Cookery Course (به فارسی: دوره آشپزی هندی) نوشته شده توسط «Monisha Bharadwaj»
اطلاعات کتاب دوره آشپزی هندی
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Kyle Books
نویسنده: Monisha Bharadwaj
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2016
تعداد صفحه: 496
حجم فایل: 33.98 مگابایت
کد کتاب: 0857833286 , 9780857833280
توضیحات کتاب دوره آشپزی هندی
این راهنمای جامع برای آشپزی هندی انواع بیشماری از دستور العملهای هندی معتبر، سالم و کمتر شناختهشده را بررسی میکند.
با فصلهای تقسیمبندی شده به: برنج، نان، گوشت، ماهی و amp; غذاهای دریایی، مرغ، تخم مرغ، لبنیات، عدس و . لوبیا، سبزیجات، میان وعده و آمپر؛ طرفین، گریل، سالاد و amp; Raitas، Chutneys & میلها، دسرها و نوشیدنیها، Monisha طیف متنوعی از غذاها را پوشش میدهد و همچنین بینشهایی در مورد مواد تشکیل دهنده، تکنیکها و کلاسهای آموزشی گام به گام ارائه میدهد تا به شما کمک کند دستور العملهای کلاسیک و محبوب را بازسازی کنید.
Monisha یک نمای کلی واضح از سنتهای رنگارنگ و تفاوتهای جغرافیایی هند، از غذاهای عدسهای خاکی شمال گرفته تا کاریهای نارگیل که یک غذای اصلی در جنوب هستند. از جمله توصیه هایی در مورد اجزای سازنده غذاهای هندی، مانند نحوه درست کردن یک کاری اولیه و نحوه پختن برنج عالی، به علاوه نکاتی در مورد انواع مختلف برنج و نحوه خرید بهترین نوع برای هر غذا.
br>Monisha به شما یاد می دهد که چگونه غذاهای سنتی هندی را در خانه بر اساس اصول سلامتی و لمس ارزش های آیورودا درست کنید. دوره آشپزی هندی راهنمای نهایی برای همه چیزهایی است که می خواستید در مورد غذاهای هندی بدانید.
With chapters broken down into: Rice, Breads, Meat, Fish & Seafood, Poultry, Eggs, Dairy, Lentils & Beans, Vegetables, Snack & Sides, Grills, Salads & Raitas, Chutneys & Relishes, Desserts and Drinks, Monisha covers a varied range of dishes as well as providing insights into ingredients, techniques and step-by-step masterclasses to help you recreate classic and popular recipes.
Monisha offers a vivid overview of India’s colourful traditions and geographical differences, from the earthy lentil dishes of the North to the coconut-based curries which are a staple in the South. Including advice on the building blocks of Indian cuisine, such as how to make a basic curry and how to cook the perfect rice, plus tips on the different varieties of rice and how to shop for the best type for each dish.
Monisha teaches you how to make traditional Indian food at home, based on the principles of good health and touching on the values of Ayurveda. The Indian Cookery Course is the ultimate guide to everything you ever wanted to know about Indian food.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.