دانلود کتاب The Hunter’s Haunch: What You Don’t Know About Deer and Venison That Will Change the Way You Cook (به فارسی: The Hunter’s Haunch: آنچه درباره گوزن و آهو نمی دانید که روش پخت شما را تغییر می دهد) نوشته شده توسط «Paula Young Lee»
اطلاعات کتاب The Hunter's Haunch: آنچه درباره گوزن و آهو نمی دانید که روش پخت شما را تغییر می دهد
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Skyhorse Publishing
نویسنده: Paula Young Lee
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2014
تعداد صفحه: 160
حجم فایل: 5.70 مگابایت
کد کتاب: 1629146617 , 9781629146614
توضیحات کتاب The Hunter's Haunch: آنچه درباره گوزن و آهو نمی دانید که روش پخت شما را تغییر می دهد
روشی جدید برای نگاه کردن به شکار و گوشت آهو که هر کسی که کتاب آشپزی گوشت گوزن دارد باید آن را بخواند!
آیا یک گوزن بهتر از یک دلار است؟ آیا حلق آویز کردن واقعا ضروری است؟ چرا گوشت گوزن را نمی توان پیر کرد؟ آیا خیساندن در شیر باعث از بین رفتن طعم گیمی می شود؟ The Hunter’s Haunch پاسخ های سرراست و جذابی را برای این سؤالات و سؤالات دیگری که هر شکارچی-آشپزی با آنها روبرو شده است، ارائه می دهد. br>
بسیاری از کتابهای آشپزی بازیهای وحشی دستور العملهایی را برای فلفل قرمز، همبرگر آهو، سوسیس آهو، و راهحلهای دیگری ارائه میکنند که باعث میشود گوشت سفت و خوش طعم خوراکی شود. در مقابل، Hunter’s Haunch قصد دارد کل فرآیند را بازنگری کند تا نجات گوشت سخت در وهله اول هرگز ضروری نباشد. با تمرکز بر رابطه شکار با ریتم های طبیعت، Hunter’s Haunch گوزن را به عنوان یک موجود زنده در طبیعت بررسی می کند و نشان می دهد که چگونه مهارت های شکارچی بر رفتار آن در آشپزخانه تاثیر می گذارد و در نهایت مزه گوشت گوزن هنگام سرو سر میز چگونه است.
پوشش تاریخچه شکار گوزن، درس های عملی در آناتومی بازی، و نکات ضروری برای لباس پوشیدن و آماده سازی، Hunter’s Haunch ضروری است برای هر کسی که امیدوار است معدن خود را به بهترین گوشت گوزن تبدیل کند، بخوانید.
Is a doe better eating than a buck? Is hanging really necessary? Why can’t venison be aged? Will soaking in milk make that gamy taste go away? The Hunter’s Haunch provides straightforward and fascinating answers for these and other questions that every hunter-cook has faced, delving into myths, folklore, hunting history, and modern culinary science in order to explain why certain techniques still work and others don’t.
Many wild game cookbooks offer recipes for venison chili, venison burgers, venison sausage, and other solutions that make tough and gamy meat edible. By contrast, The Hunter’s Haunch aims to rethink the entire process so that rescuing tough meat never becomes necessary in the first place. Focusing on the relationship of the hunt to the rhythms of nature, The Hunter’s Haunch examines the deer as a living creature in the wild, showing how the skills of the hunter affect its treatment in the kitchen, and ultimately how the venison tastes when served at the table.
Covering the history of deer hunting, practical lessons in game anatomy, and indispensable tips for dressing and prep, The Hunter’s Haunch is an essential read for anyone who hopes to transform their quarry into the best possible venison.
دانلود کتاب «The Hunter's Haunch: آنچه درباره گوزن و آهو نمی دانید که روش پخت شما را تغییر می دهد»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.