آشپزی

کتاب آشپزی هاکا: غذای روح چینی از سراسر جهان

The Hakka cookbook : Chinese soul food from around the world

دانلود کتاب The Hakka cookbook : Chinese soul food from around the world (به فارسی: کتاب آشپزی هاکا: غذای روح چینی از سراسر جهان) نوشته شده توسط «Linda Lau Anusasananan – Alan Chong Lau – Martin Yan»


اطلاعات کتاب کتاب آشپزی هاکا: غذای روح چینی از سراسر جهان

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: University of California Press

نویسنده: Linda Lau Anusasananan – Alan Chong Lau – Martin Yan

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 293

حجم فایل: 19.24 مگابایت

کد کتاب: 1283584085 , 9781283584081

توضیحات کتاب کتاب آشپزی هاکا: غذای روح چینی از سراسر جهان

نویسنده کهنه کار غذا، لیندا لاو آنوسانانان، دنیای آشپزی هاکا را به روی مخاطبان غربی در این وقایع نگاری جذاب باز می کند که ریشه های آشپزی روستایی را در تاریخ مهاجرت های متعدد نشان می دهد. Anusasananan با شروع از آشپزخانه مادربزرگش در کالیفرنیا، به خانه خانواده‌اش در چین سفر می‌کند و از آنجا طرفداران آشپزی Hakka را در سراسر جهان از جمله هنگ کنگ، تایوان، سنگاپور، مالزی، کانادا، پرو و ​​فراتر از آن می‌پذیرند. بیش از سی آشپز خانگی و سرآشپز تجربیات خود را از دیاسپورای هاکا به اشتراک می گذارند، زیرا آنها با بیش از 140 دستور غذا برای غذای راحتی روزمره چینی و همچنین غذاهای پیچیده تر جشن می پردازند.

این کتاب آشپزی هاکا را به نوع عشایری تشبیه می کند. غذای روح» یا یک سنت آشپزی دلچسب که به تاریخ مشترک سختی و ستم پاسخ می دهد. زمینی، صادق و قوی، منعکس کننده تنوع تخمین زده شده 75 میلیون هاکا است که در چین و آسیای بزرگ، و در جوامع پراکنده در سراسر جهان زندگی می کنند، اما هنوز طعم و تکنیک اصلی را حفظ کرده است. پیوند شخصی عمیق Anusasananan با سنت، همراه با تجربه گسترده او در آزمایش و توسعه دستور العمل ها، این کتاب را هم به سفری صمیمی برای کشف و هم مقدمه ای هیجان انگیز برای یک غذای پر جنب و جوش تبدیل می کند.


Veteran food writer Linda Lau Anusasananan opens the world of Hakka cooking to Western audiences in this fascinating chronicle that traces the rustic cuisine to its roots in a history of multiple migrations. Beginning in her grandmother’s kitchen in California, Anusasananan travels to her family’s home in China, and from there fans out to embrace Hakka cooking across the globe—including Hong Kong, Taiwan, Singapore, Malaysia, Canada, Peru, and beyond. More than thirty home cooks and chefs share their experiences of the Hakka diaspora as they contribute over 140 recipes for everyday Chinese comfort food as well as more elaborate festive specialties.

This book likens Hakka cooking to a nomadic type of “soul food,” or a hearty cooking tradition that responds to a shared history of hardship and oppression. Earthy, honest, and robust, it reflects the diversity of the estimated 75 million Hakka living in China and greater Asia, and in scattered communities around the world—yet still retains a core flavor and technique. Anusasananan’s deep personal connection to the tradition, together with her extensive experience testing and developing recipes, make this book both an intimate journey of discovery and an exciting introduction to a vibrant cuisine.

دانلود کتاب «کتاب آشپزی هاکا: غذای روح چینی از سراسر جهان»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید