دانلود کتاب The Hakka cookbook : Chinese soul food from around the world (به فارسی: کتاب آشپزی هاکا: غذای روح چینی از سراسر جهان) نوشته شده توسط «Linda Lau Anusasananan – Alan Chong Lau – Martin Yan»
اطلاعات کتاب کتاب آشپزی هاکا: غذای روح چینی از سراسر جهان
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: University of California Press
نویسنده: Linda Lau Anusasananan – Alan Chong Lau – Martin Yan
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2012
تعداد صفحه: 293
حجم فایل: 19.24 مگابایت
کد کتاب: 1283584085 , 9781283584081
توضیحات کتاب کتاب آشپزی هاکا: غذای روح چینی از سراسر جهان
نویسنده کهنه کار غذا، لیندا لاو آنوسانانان، دنیای آشپزی هاکا را به روی مخاطبان غربی در این وقایع نگاری جذاب باز می کند که ریشه های آشپزی روستایی را در تاریخ مهاجرت های متعدد نشان می دهد. Anusasananan با شروع از آشپزخانه مادربزرگش در کالیفرنیا، به خانه خانوادهاش در چین سفر میکند و از آنجا طرفداران آشپزی Hakka را در سراسر جهان از جمله هنگ کنگ، تایوان، سنگاپور، مالزی، کانادا، پرو و فراتر از آن میپذیرند. بیش از سی آشپز خانگی و سرآشپز تجربیات خود را از دیاسپورای هاکا به اشتراک می گذارند، زیرا آنها با بیش از 140 دستور غذا برای غذای راحتی روزمره چینی و همچنین غذاهای پیچیده تر جشن می پردازند.
این کتاب آشپزی هاکا را به نوع عشایری تشبیه می کند. غذای روح» یا یک سنت آشپزی دلچسب که به تاریخ مشترک سختی و ستم پاسخ می دهد. زمینی، صادق و قوی، منعکس کننده تنوع تخمین زده شده 75 میلیون هاکا است که در چین و آسیای بزرگ، و در جوامع پراکنده در سراسر جهان زندگی می کنند، اما هنوز طعم و تکنیک اصلی را حفظ کرده است. پیوند شخصی عمیق Anusasananan با سنت، همراه با تجربه گسترده او در آزمایش و توسعه دستور العمل ها، این کتاب را هم به سفری صمیمی برای کشف و هم مقدمه ای هیجان انگیز برای یک غذای پر جنب و جوش تبدیل می کند.
This book likens Hakka cooking to a nomadic type of soul food,” or a hearty cooking tradition that responds to a shared history of hardship and oppression. Earthy, honest, and robust, it reflects the diversity of the estimated 75 million Hakka living in China and greater Asia, and in scattered communities around the worldyet still retains a core flavor and technique. Anusasananan’s deep personal connection to the tradition, together with her extensive experience testing and developing recipes, make this book both an intimate journey of discovery and an exciting introduction to a vibrant cuisine.
دانلود کتاب «کتاب آشپزی هاکا: غذای روح چینی از سراسر جهان»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.