دانلود کتاب The HACCP Food Safety , Training Manual (به فارسی: راهنمای آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP) نوشته شده توسط «Tara Paster»
اطلاعات کتاب راهنمای آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Tara Paster
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 353
حجم فایل: 4.57 مگابایت
کد کتاب: 0471784486 , 9780471784487
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب راهنمای آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP
راهنمای کامل برای کمک به اجرای موفقیتآمیز یک سیستم HACCP کتابچه راهنمای آموزشی ایمنی غذای HACCP یک راهنمای کامل و کاربرپسند برای روشهای مناسب نگهداری مواد غذایی، تجزیه و تحلیل خطر و خطر، تکنیکهای نظارت و نگهداری سوابق است که هر عملیاتی که در سرو یا فروش غذا باید رعایت شود. . این سیستم که مجموعاً طرح آنالیز خطر و نقطه کنترل بحرانی (HACCP) نامیده می شود، توسط وزیر کشاورزی ایالات متحده به رسمیت شناخته شده است و باید در هنگام تهیه و سرو غذا استفاده شود. این کتابچه راهنمای مفید، برنامه های پیش نیاز ایمنی مواد غذایی و دفاع از غذا را بررسی می کند و به وضوح اصول اصلی را که یک سیستم HACCP موفق را تعریف می کند، تشریح می کند. هدف این برنامه آموزشی HACCP فراتر می رود تا خواننده بتواند بر پنج نقطه ستاره HACCP تسلط یابد. پنج نکته اصلی که یک سیستم HACCP موفق را تعریف میکند عبارتند از: ایجاد برنامههای پیشنیاز اعمال دفاع غذایی ارزیابی خطرات و نقاط کنترل بحرانی مدیریت محدودیتهای بحرانی، نظارت، و اقدامات اصلاحی تأیید با ثبت و مستندسازی این کتابچه راهنمای جامع مواد آموزشی را ارائه میدهد که تمام عملیاتهای خدمات غذایی به آن نیاز دارند. برای استفاده آسان از استانداردهای HACCP. کارمندان و مدیران ضروری می توانند از پاسخنامه آزمون ضمیمه شده برای تکمیل آزمون گواهی استفاده کنند تا درک خود را از سیستم HACCP و اجرای آن نشان دهند.
دانلود کتاب «راهنمای آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.