مهندسی

راهنمای آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP

The HACCP Food Safety , Training Manual

دانلود کتاب The HACCP Food Safety , Training Manual (به فارسی: راهنمای آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP) نوشته شده توسط «Tara Paster»


اطلاعات کتاب راهنمای آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP

موضوع اصلی: مهندسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley

نویسنده: Tara Paster

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 353

حجم فایل: 4.57 مگابایت

کد کتاب: 0471784486 , 9780471784487

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب راهنمای آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP

راهنمای کامل برای کمک به اجرای موفقیت‌آمیز یک سیستم HACCP کتابچه راهنمای آموزشی ایمنی غذای HACCP یک راهنمای کامل و کاربرپسند برای روش‌های مناسب نگهداری مواد غذایی، تجزیه و تحلیل خطر و خطر، تکنیک‌های نظارت و نگهداری سوابق است که هر عملیاتی که در سرو یا فروش غذا باید رعایت شود. . این سیستم که مجموعاً طرح آنالیز خطر و نقطه کنترل بحرانی (HACCP) نامیده می شود، توسط وزیر کشاورزی ایالات متحده به رسمیت شناخته شده است و باید در هنگام تهیه و سرو غذا استفاده شود. این کتابچه راهنمای مفید، برنامه های پیش نیاز ایمنی مواد غذایی و دفاع از غذا را بررسی می کند و به وضوح اصول اصلی را که یک سیستم HACCP موفق را تعریف می کند، تشریح می کند. هدف این برنامه آموزشی HACCP فراتر می رود تا خواننده بتواند بر پنج نقطه ستاره HACCP تسلط یابد. پنج نکته اصلی که یک سیستم HACCP موفق را تعریف می‌کند عبارتند از: ایجاد برنامه‌های پیش‌نیاز اعمال دفاع غذایی ارزیابی خطرات و نقاط کنترل بحرانی مدیریت محدودیت‌های بحرانی، نظارت، و اقدامات اصلاحی تأیید با ثبت و مستندسازی این کتابچه راهنمای جامع مواد آموزشی را ارائه می‌دهد که تمام عملیات‌های خدمات غذایی به آن نیاز دارند. برای استفاده آسان از استانداردهای HACCP. کارمندان و مدیران ضروری می توانند از پاسخنامه آزمون ضمیمه شده برای تکمیل آزمون گواهی استفاده کنند تا درک خود را از سیستم HACCP و اجرای آن نشان دهند.


The complete guide to help successfully implement a HACCP systemThe HACCP Food Safety Training Manual is a complete, user-friendly guide to the proper food handling procedures, hazard and risk analysis, monitoring techniques, and record keeping that every operation serving or selling food should follow. Collectively called a Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) plan, this system is recognized by the U.S. Secretary of Agriculture and must be used during the preparation and service of meals.Incorporating the most recent rules and regulations of the FDA Model Food Code, this helpful manual reviews food safety and food defense prerequisite programs and clearly outlines the major principles that define a successful HACCP system. The goal of this HACCP training program goes further to enable the reader to master the five points of the HACCP star. The five major points that define a successful HACCP system are: Establish Prerequisite Programs Apply Food Defense Evaluate Hazards and Critical Control Points Manage Critical Limits, Monitoring, and Corrective Actions Confirm by Record Keeping and DocumentationThis comprehensive manual provides the training material that all foodservice operations need to easily use HACCP standards. Essential employees and managers can use the enclosed exam answer sheet to complete the certificate exam to demonstrate their understanding of the HACCP system and its implementation.

دانلود کتاب «راهنمای آموزشی ایمنی مواد غذایی HACCP»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید