اقتصاد

کتاب راهنمای کامیون مواد غذایی: شروع، رشد و موفقیت در تجارت مواد غذایی سیار

The food truck handbook: start, grow, and succeed in the mobile food business

دانلود کتاب The food truck handbook: start, grow, and succeed in the mobile food business (به فارسی: کتاب راهنمای کامیون مواد غذایی: شروع، رشد و موفقیت در تجارت مواد غذایی سیار) نوشته شده توسط «David Weber»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای کامیون مواد غذایی: شروع، رشد و موفقیت در تجارت مواد غذایی سیار

موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley

نویسنده: David Weber

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 288

حجم فایل: 3.23 مگابایت

کد کتاب: 1118265955 , 9781118265956

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کتاب راهنمای کامیون مواد غذایی: شروع، رشد و موفقیت در تجارت مواد غذایی سیار

نحوه شروع، رشد و موفقیت در تجارت کامیون مواد غذایی

کامیون های مواد غذایی به یک بخش بسیار محبوب و مهم در صنعت مهمان نوازی تبدیل شده اند. مصرف‌کنندگان دسته‌جمعی به سمت این مشاغل سیار مواد غذایی هجوم می‌آورند، و الهام‌بخش مسابقات ملی کامیون‌های مواد غذایی و حتی نمایشی اختصاص داده شده به این موضوع در شبکه غذا هستند. هزینه نسبتا پایین ورود در مقایسه با راه اندازی یک رستوران، همراه با روش های رایگان و کم هزینه برای بازاریابی آنها به توده ها از طریق پلتفرم هایی مانند رسانه های اجتماعی، تنها دو مورد از دلایلی است که تجارت کامیون های مواد غذایی باعث جذب کارآفرینان نوپا شده است. br>
نویسنده دیوید وبر، مدافع کامیون های مواد غذایی و خود کارآفرین، اینجاست تا توصیه های عملی و گام به گام خود را برای دستیابی به رویاهای غول غذای سیار شما در کتاب راهنمای کامیون غذا ارائه دهد. این کتاب تمام تبلیغات را کاهش می‌دهد تا هم به کارآفرینان امیدوار و هم به صاحبان کامیون‌های قدیمی تصویری دقیق از زندگی در خیابان‌ها ارائه دهد. این کتاب از مفهوم گرفته تا جلب پیروان وفادار تا تعمیر و نگهداری پیشگیرانه تجهیزات شما را پوشش می دهد.

• شامل نمایه‌های کامیون‌های مواد غذایی موفق، جزئیات عملیات، سودآوری و مقیاس‌پذیری آنها است.
• بهترین روش‌ها را برای کار با کامیون خود با استفاده از الگوهای منحصربفرد برای انتخاب مکان‌های فروش، فهرست باز کردن، فهرست بسته کردن و موارد دیگر ایجاد کنید.
• یک طرح کسب و کار درست و کامل با بودجه معقول و یافتن فروشندگانی که بتوانید به آنها اعتماد کنید، ایجاد کنید. عملیات روزانه را از ابتدا تا انتها با جزئیات در نظر بگیرید و در نهایت کسب و کار خود را گسترش دهید.
• با اجتناب از رایج ترین اشتباهات عملیاتی، لاغر و سودآور بمانید.

نویسنده دیوید وبر، مؤسس و رئیس انجمن کامیون‌های مواد غذایی نیویورک (NYCFTA) است که کسب‌وکارهای کوچکی را گرد هم می‌آورد که دارای کامیون‌های مواد غذایی ممتاز در نیویورک هستند و بر نوآوری در مهمان‌نوازی، غذای با کیفیت بالا و توسعه جامعه تمرکز دارند.


How to start, grow, and succeed in the food truck business

Food trucks have become a wildly popular and important part of the hospitality industry. Consumers are flocking to these mobile food businesses in droves, inspiring national food truck competitions and even a show dedicated to the topic on The Food Network. The relatively low cost of entry as compared to starting a restaurant, combined with free and low-cost ways to market them to the masses via platforms like social media, are just two of the reasons that food truck business are drawing in budding entrepreneurs.
Author David Weber, a food truck advocate and entrepreneur himself, is here to offer his practical, step-by-step advice to achieving your mobile food mogul dreams in The Food Truck Handbook. This book cuts through all of the hype to give both hopeful entrepreneurs and already established truck owners an accurate portrayal of life on the streets. From concept to gaining a loyal following to preventative maintenance on your equipment this book covers it all.

• Includes profiles of successful food trucks, detailing their operations, profitability, and scalability.
• Establish best practices for operating your truck using one-of-a-kind templates for choosing vending locations, opening checklist, closing checklist, and more.
• Create a sound business plan complete with a reasonable budget and finding vendors you can trust; consider daily operations in detail from start to finish, and ultimately expand your business.
• Stay lean and profitable by avoiding the most common operating mistakes.

Author David Weber is Founder and President of the NYC Food Truck Association (NYCFTA), which brings together small businesses that own and operate premium food trucks in NYC focused on innovation in hospitality, high quality food, and community development.

دانلود کتاب «کتاب راهنمای کامیون مواد غذایی: شروع، رشد و موفقیت در تجارت مواد غذایی سیار»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید