آشپزی

غذاهای آسیایی: شامل دستور العمل های معتبر از سرآشپزهای چیره دست در برمه، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره، مالزی، فیلیپین، سنگاپور، سریلانکا، تایلند و ویتنام

The food of Asia: featuring authentic recipes from master chefs in Burma, China, India, Indonesia, Japan, Korea, Malaysia, the Philippines, Singapore, Sri Lanka, Thailand, and Vietnam

دانلود کتاب The food of Asia: featuring authentic recipes from master chefs in Burma, China, India, Indonesia, Japan, Korea, Malaysia, the Philippines, Singapore, Sri Lanka, Thailand, and Vietnam (به فارسی: غذاهای آسیایی: شامل دستور العمل های معتبر از سرآشپزهای چیره دست در برمه، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره، مالزی، فیلیپین، سنگاپور، سریلانکا، تایلند و ویتنام) نوشته شده توسط «Kong Foong Ling»


اطلاعات کتاب غذاهای آسیایی: شامل دستور العمل های معتبر از سرآشپزهای چیره دست در برمه، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره، مالزی، فیلیپین، سنگاپور، سریلانکا، تایلند و ویتنام

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Periplus Editions

نویسنده: Kong Foong Ling

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 192 / 193

حجم فایل: 63.10 مگابایت

کد کتاب: 1462909728 , 9781462909728

توضیحات کتاب غذاهای آسیایی: شامل دستور العمل های معتبر از سرآشپزهای چیره دست در برمه، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره، مالزی، فیلیپین، سنگاپور، سریلانکا، تایلند و ویتنام

غذای آسیا بینش های شگفت انگیزی از بافت تاریخی، جغرافیایی و فرهنگی این دستور العمل ها ارائه می دهد و درک شما را از این غذاهای باستانی افزایش می دهد. هرکسی از آشپز باتجربه تا تازه کار می تواند با پیروی از موارد جامع، به سرعت غذاهای خوشمزه تهیه کند. راهنمای مصور مواد تشکیل دهنده و بخش نکات مفید. منوهای طراحی شده برای مناسبت های مختلف، از یک وعده غذایی معمولی خانوادگی گرفته تا یک مهمانی شام پیچیده، و همچنین بیش از 200 عکس رنگی خیره کننده نیز ارائه شده است. سفر اکتشافات آشپزی شما از اینجا آغاز می شود!


The Food of Asia offers fascinating insights into the historical, geographic and cultural context of these recipes, enhancing your appreciation of these ancient cuisines. Anyone from the experienced cook to the novice can quickly prepare delicious meals by following the comprehensive; illustrated guide to ingredients, and helpful hints sections. Menus designed for a variety of occasions, from the casual family meal to a sophisticated dinner party, are also featured, as well as more than 200 stunning color photographs. Your voyage of culinary discovery begins here!

دانلود کتاب «غذاهای آسیایی: شامل دستور العمل های معتبر از سرآشپزهای چیره دست در برمه، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره، مالزی، فیلیپین، سنگاپور، سریلانکا، تایلند و ویتنام»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید