دانلود کتاب The food of Asia: featuring authentic recipes from master chefs in Burma, China, India, Indonesia, Japan, Korea, Malaysia, the Philippines, Singapore, Sri Lanka, Thailand, and Vietnam (به فارسی: غذاهای آسیایی: شامل دستور العمل های معتبر از سرآشپزهای چیره دست در برمه، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره، مالزی، فیلیپین، سنگاپور، سریلانکا، تایلند و ویتنام) نوشته شده توسط «Kong Foong Ling»
اطلاعات کتاب غذاهای آسیایی: شامل دستور العمل های معتبر از سرآشپزهای چیره دست در برمه، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره، مالزی، فیلیپین، سنگاپور، سریلانکا، تایلند و ویتنام
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Periplus Editions
نویسنده: Kong Foong Ling
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 192 / 193
حجم فایل: 63.10 مگابایت
کد کتاب: 1462909728 , 9781462909728
توضیحات کتاب غذاهای آسیایی: شامل دستور العمل های معتبر از سرآشپزهای چیره دست در برمه، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره، مالزی، فیلیپین، سنگاپور، سریلانکا، تایلند و ویتنام
غذای آسیا بینش های شگفت انگیزی از بافت تاریخی، جغرافیایی و فرهنگی این دستور العمل ها ارائه می دهد و درک شما را از این غذاهای باستانی افزایش می دهد. هرکسی از آشپز باتجربه تا تازه کار می تواند با پیروی از موارد جامع، به سرعت غذاهای خوشمزه تهیه کند. راهنمای مصور مواد تشکیل دهنده و بخش نکات مفید. منوهای طراحی شده برای مناسبت های مختلف، از یک وعده غذایی معمولی خانوادگی گرفته تا یک مهمانی شام پیچیده، و همچنین بیش از 200 عکس رنگی خیره کننده نیز ارائه شده است. سفر اکتشافات آشپزی شما از اینجا آغاز می شود!

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.