دانلود کتاب The Food Lab: Better Home Cooking Through Science (به فارسی: آزمایشگاه غذا: آشپزی بهتر در خانه از طریق علم) نوشته شده توسط «J. Kenji López-Alt»
اطلاعات کتاب آزمایشگاه غذا: آشپزی بهتر در خانه از طریق علم
موضوع اصلی: علوم (عمومی)
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: W. W. Norton & Company
نویسنده: J. Kenji López-Alt
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2015
تعداد صفحه: 938
حجم فایل: 49.91 مگابایت
کد کتاب: 0393081087 , 9780393081084
توضیحات کتاب آزمایشگاه غذا: آشپزی بهتر در خانه از طریق علم
یک تور بزرگ از علم آشپزی که از طریق غذاهای محبوب آمریکایی کاوش شده است، که به صورت تمام رنگی به تصویر کشیده شده است.
تا به حال به این فکر کرده اید که چگونه یک استیک را با پوسته ذغالی و فضای داخلی کاملاً متوسط و کمیاب سرخ کنید. از لبه به لبه وقتی آن را برش می دهید؟ چگونه می توان پنیر خانگی Mac ‘n’ درست کرد که به اندازه مواد جعبه آبی به طرز رضایت بخش و مخملی لطیفی است، اما بسیار خوشمزه تر است؟ چگونه یک بوقلمون آبدار و مرطوب را کباب کنیم (آبنوشی را فراموش کنید!) – و از روشی بیهدف استفاده کنید که هر بار جواب میدهد؟
ج. کنجی لوپز-آلت، بهعنوان کارشناس آشپزی Serious Eats در این مورد فکر کرده است. همه این سوالات و بیشتر در The Food Lab، کنجی بر روی علم پشت غذاهای محبوب آمریکایی تمرکز میکند و در تعاملات بین گرما، انرژی و مولکولهایی که غذای عالی ایجاد میکنند، تحقیق میکند. کنجی نشان میدهد که اغلب، روشهای مرسوم به خوبی کار نمیکنند و آشپزهای خانگی میتوانند با استفاده از تکنیکهای جدید – اما ساده – به نتایج بسیار بهتری دست یابند. در صدها دستور پخت آسان با بیش از 1000 تصویر تمام رنگی، خواهید فهمید که چگونه سس هلندیز را فقط در دو دقیقه درست کنید، چگونه یک سس گوجه فرنگی ساده را به یک دوجین غذا تبدیل کنید، چگونه تردترین را درست کنید. ، خامهایترین ظرف سیبزمینی که تا به حال تصور شده است، و موارد دیگر.
بیش از 1000 عکس رنگی
A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color.
Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that’s perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it? How to make homemade mac ‘n’ cheese that is as satisfyingly gooey and velvety-smooth as the blue box stuff, but far tastier? How to roast a succulent, moist turkey (forget about brining!)―and use a foolproof method that works every time?
As Serious Eats’s culinary nerd-in-residence, J. Kenji López-Alt has pondered all these questions and more. In The Food Lab, Kenji focuses on the science behind beloved American dishes, delving into the interactions between heat, energy, and molecules that create great food. Kenji shows that often, conventional methods don’t work that well, and home cooks can achieve far better results using new―but simple―techniques. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-color images, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more.
Over 1000 color photographs
دانلود کتاب «آزمایشگاه غذا: آشپزی بهتر در خانه از طریق علم»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.