اقتصاد

راهنمای مجله غذا و نوشیدنی برای موفقیت در رستوران: فرآیند اثبات شده برای شروع هر کسب و کار رستورانی از ابتدا تا موفقیت

The Food and Beverage Magazine Guide to Restaurant Success: The Proven Process for Starting Any Restaurant Business From Scratch to Success

دانلود کتاب The Food and Beverage Magazine Guide to Restaurant Success: The Proven Process for Starting Any Restaurant Business From Scratch to Success (به فارسی: راهنمای مجله غذا و نوشیدنی برای موفقیت در رستوران: فرآیند اثبات شده برای شروع هر کسب و کار رستورانی از ابتدا تا موفقیت) نوشته شده توسط «Michael Politz»


اطلاعات کتاب راهنمای مجله غذا و نوشیدنی برای موفقیت در رستوران: فرآیند اثبات شده برای شروع هر کسب و کار رستورانی از ابتدا تا موفقیت

موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: John Wiley & Sons

نویسنده: Michael Politz

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2020

تعداد صفحه: 208

حجم فایل: 332 کیلوبایت

کد کتاب: 1119668964 , 9781119668961

توضیحات کتاب راهنمای مجله غذا و نوشیدنی برای موفقیت در رستوران: فرآیند اثبات شده برای شروع هر کسب و کار رستورانی از ابتدا تا موفقیت

صنعت رستوران‌داری در سال 2018 شاهد رشد تقریباً 5 درصدی بود و انتظار می‌رود این روند تا سال 2019 و پس از آن ادامه یابد. تقریباً هر هفته/ماه در هر محله رستوران‌های جدید ظاهر می‌شوند. اما برخی، با وجود سرو غذای عالی، برای زنده ماندن تلاش می کنند. هزینه های راه اندازی می تواند گزاف باشد. از 250000 دلار تا 425000 دلار فقط برای باز کردن و کارکرد در 6 ماه اول. با سرمایه‌گذاری در این اندازه، رستوران‌دار مشتاق باید تکالیف زیادی را انجام دهد تا مطمئن شود که کارها را درست انجام می‌دهند. حتی اگر هزینه های راه اندازی شما کسری از آن باشد، داشتن کتابچه راهنمای «چه باید کرد / چه کاری نباید انجام داد» سفر را بسیار آسان تر می کند. مایکل پولیتز در طول مدتی که در صنعت مهمان‌نوازی فعالیت می‌کرد، درس‌های زیادی از آنها آموخته است. برخی از طریق موفقیت بزرگ آموختند، برخی دیگر از طریق شکست آموختند. اما این درس ها به او کمک کرد تا از یک تجارت کوچک کامیون بستنی به بنیانگذار تعدادی رستوران، یک تجارت توزیع مواد غذایی منجمد، یک تجارت مشاوره رستوران و یک مجله آنلاین عظیم برای صنعت غذا و نوشیدنی تبدیل شود. با توجه به آنچه که مایکل از طریق موفقیت ها و شکست های خود و همچنین افراد حلقه درونی خود (که از نام هایی مانند ولفگانگ پاک، بابی فلی، امریل لاگاسه و غیره تشکیل شده است) آموخته است، این دانش به تنظیم این راهنمای “چگونه” کمک خواهد کرد. رستوران داران در هر سطح چه بخواهید یک غذای همبرگر باز کنید یا یک اغذیه فروشی با کیفیت بالا، این کتابچه راهنمای شما به شما کمک می کند مطمئن شوید که تمام I های خود را نقطه گذاری کرده اید و تمام T های خود را قبل، در حین و بعد از راه اندازی رد کرده اید.


The restaurant industry saw growth of roughly 5% in 2018 and expects to see that trend continue through 2019 and beyond. New restaurants pop up in almost every neighborhood every week/month. But some, despite serving great food, struggle to survive. Startup costs can be exorbitant; from $250,000 to $425,000 just to open and operate for the first 6 months. With an investment of that size, the aspiring restaurateur needs to do quite a bit of homework to ensure they’re doing things right. Even if your startup costs are a fraction of that, having a handbook of ‘what to do / what NOT to do’ would make the journey that much easier. Michael Politz has learned MANY lessons from during his time in the hospitality industry; some learned through great success, others learned through failure. But those lessons helped him grow from a small ice cream truck business to founder of a number of restaurants, a frozen food distribution business, a restaurant consulting business, and a massive online magazine for the food and beverage industry. Given what Michael has learned through his own successes and failures as well as those of his inner circle (which consists of names like Wolfgang Puck, Bobby Flay, Emeril Lagasse, and more), that knowledge will help frame this ‘how to’ guide for restaurateurs on every level. Whether you want to open a burger joint or a high end bistro, this handbook will help you to be sure you’ve dotted all your I’s and crossed all your T’s before, during, and after your launch.

دانلود کتاب «راهنمای مجله غذا و نوشیدنی برای موفقیت در رستوران: فرآیند اثبات شده برای شروع هر کسب و کار رستورانی از ابتدا تا موفقیت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید