دانلود کتاب The Food and Beverage Magazine Guide to Restaurant Success: The Proven Process for Starting Any Restaurant Business From Scratch to Success (به فارسی: راهنمای مجله غذا و نوشیدنی برای موفقیت در رستوران: فرآیند اثبات شده برای شروع هر کسب و کار رستورانی از ابتدا تا موفقیت) نوشته شده توسط «Michael Politz»
اطلاعات کتاب راهنمای مجله غذا و نوشیدنی برای موفقیت در رستوران: فرآیند اثبات شده برای شروع هر کسب و کار رستورانی از ابتدا تا موفقیت
موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: John Wiley & Sons
نویسنده: Michael Politz
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2020
تعداد صفحه: 208
حجم فایل: 332 کیلوبایت
کد کتاب: 1119668964 , 9781119668961
توضیحات کتاب راهنمای مجله غذا و نوشیدنی برای موفقیت در رستوران: فرآیند اثبات شده برای شروع هر کسب و کار رستورانی از ابتدا تا موفقیت
صنعت رستورانداری در سال 2018 شاهد رشد تقریباً 5 درصدی بود و انتظار میرود این روند تا سال 2019 و پس از آن ادامه یابد. تقریباً هر هفته/ماه در هر محله رستورانهای جدید ظاهر میشوند. اما برخی، با وجود سرو غذای عالی، برای زنده ماندن تلاش می کنند. هزینه های راه اندازی می تواند گزاف باشد. از 250000 دلار تا 425000 دلار فقط برای باز کردن و کارکرد در 6 ماه اول. با سرمایهگذاری در این اندازه، رستوراندار مشتاق باید تکالیف زیادی را انجام دهد تا مطمئن شود که کارها را درست انجام میدهند. حتی اگر هزینه های راه اندازی شما کسری از آن باشد، داشتن کتابچه راهنمای «چه باید کرد / چه کاری نباید انجام داد» سفر را بسیار آسان تر می کند. مایکل پولیتز در طول مدتی که در صنعت مهماننوازی فعالیت میکرد، درسهای زیادی از آنها آموخته است. برخی از طریق موفقیت بزرگ آموختند، برخی دیگر از طریق شکست آموختند. اما این درس ها به او کمک کرد تا از یک تجارت کوچک کامیون بستنی به بنیانگذار تعدادی رستوران، یک تجارت توزیع مواد غذایی منجمد، یک تجارت مشاوره رستوران و یک مجله آنلاین عظیم برای صنعت غذا و نوشیدنی تبدیل شود. با توجه به آنچه که مایکل از طریق موفقیت ها و شکست های خود و همچنین افراد حلقه درونی خود (که از نام هایی مانند ولفگانگ پاک، بابی فلی، امریل لاگاسه و غیره تشکیل شده است) آموخته است، این دانش به تنظیم این راهنمای “چگونه” کمک خواهد کرد. رستوران داران در هر سطح چه بخواهید یک غذای همبرگر باز کنید یا یک اغذیه فروشی با کیفیت بالا، این کتابچه راهنمای شما به شما کمک می کند مطمئن شوید که تمام I های خود را نقطه گذاری کرده اید و تمام T های خود را قبل، در حین و بعد از راه اندازی رد کرده اید.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.