دانلود کتاب The Flavor Bible: The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America’s Most Imaginative Chefs (به فارسی: کتاب The Flavour Bible: راهنمای ضروری برای خلاقیت آشپزی، بر اساس خرد تخیلی ترین سرآشپزهای آمریکا) نوشته شده توسط «Karen Page – Andrew Dornenburg»
اطلاعات کتاب کتاب The Flavour Bible: راهنمای ضروری برای خلاقیت آشپزی، بر اساس خرد تخیلی ترین سرآشپزهای آمریکا
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Little Brown and Company
نویسنده: Karen Page – Andrew Dornenburg
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 391
حجم فایل: 95.64 مگابایت
توضیحات کتاب کتاب The Flavour Bible: راهنمای ضروری برای خلاقیت آشپزی، بر اساس خرد تخیلی ترین سرآشپزهای آمریکا
راهنمای پیشگامانه برای ترکیب طعم های مدرن که روش آشپزی شما را متحول می کند.
آشپزی عالی فراتر از پیروی از یک دستور غذا است — این است که بدانید چگونه مواد را طعم دار کنید تا بهترین ها را ایجاد کنید. طعم ممکن از آنها کارن پیج و اندرو دورننبورگ با تکیه بر تجربیات ترکیبی دهها سرآشپز پیشرو در رستورانهای برتر سراسر کشور، راهنمای قطعی برای ایجاد “خوشمزه” در هر غذایی را ارائه میکنند. هزاران مورد از مواد تشکیل دهنده، سازماندهی شده بر اساس حروف الفبا و ارجاع متقابل، گنجینه ای از ترکیب طعم های دیدنی را فراهم می کند. خوانندگان یاد خواهند گرفت که به طور مستقیم و مؤثرتر با مواد تشکیل دهنده کار کنند. آزمایش با دما و بافت؛ بینی و کام را با گیاهان، ادویه ها و سایر چاشنی ها تحریک کنید. و عناصر حسی، احساسی، و معنوی یک وعده غذایی فوق العاده را متعادل کنید.
چشیده شده با نکات، حکایات، و غذاهای خاص از تخیلی ترین سرآشپزهای آمریکا، The Flavour Bible یک مرجع ضروری برای هر آشپزخانه است.
برنده جایزه کتاب جیمز بیرد در سال 2009 برای بهترین کتاب: مرجع و بورس تحصیلی
Great cooking goes beyond following a recipe — it’s knowing how to season ingredients to coax the greatest possible flavor from them. Drawing on dozens of leading chefs’ combined experience in top restaurants across the country, Karen Page and Andrew Dornenburg present the definitive guide to creating “deliciousness” in any dish. Thousands of ingredient entries, organized alphabetically and cross-referenced, provide a treasure trove of spectacular flavor combinations. Readers will learn to work more intuitively and effectively with ingredients; experiment with temperature and texture; excite the nose and palate with herbs, spices, and other seasonings; and balance the sensual, emotional, and spiritual elements of an extraordinary meal.
Seasoned with tips, anecdotes, and signature dishes from America’s most imaginative chefs, The Flavor Bible is an essentialreference for every kitchen.
Winner of the 2009 James Beard Book Award for Best Book: Reference and Scholarship
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.