آشپزی

شاگرد ماهی فروش: راهنمای کارشناس برای انتخاب، آماده سازی و پختن دنیایی از غذاهای دریایی، آموزش داده شده توسط اساتید

The Fishmonger's Apprentice: The Expert's Guide to Selecting, Preparing, and Cooking a World of Seafood, Taught by the Masters

دانلود کتاب The Fishmonger’s Apprentice: The Expert’s Guide to Selecting, Preparing, and Cooking a World of Seafood, Taught by the Masters (به فارسی: شاگرد ماهی فروش: راهنمای کارشناس برای انتخاب، آماده سازی و پختن دنیایی از غذاهای دریایی، آموزش داده شده توسط اساتید) نوشته شده توسط «Aliza Green – Steve Legato»


اطلاعات کتاب شاگرد ماهی فروش: راهنمای کارشناس برای انتخاب، آماده سازی و پختن دنیایی از غذاهای دریایی، آموزش داده شده توسط اساتید

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Quarry Books

نویسنده: Aliza Green – Steve Legato

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2011

تعداد صفحه: 208 / 209

حجم فایل: 105.63 مگابایت

کد کتاب: 1592536530 , 9781592536535

نوبت چاپ: Pap/DVD

توضیحات کتاب شاگرد ماهی فروش: راهنمای کارشناس برای انتخاب، آماده سازی و پختن دنیایی از غذاهای دریایی، آموزش داده شده توسط اساتید

اقیانوسی از تکنیک‌های تهیه ماهی و غذاهای دریایی در دسترس شماست! در شاگرد ماهی فروش، شما به ماهیگیران واقعی، بازارهای عمده‌فروشی، خریداران ماهی، سرآشپزها و منابع دیگر دسترسی پیدا می‌کنید – خیلی دور از سوپرمارکت، و همه جا که ماهی‌ها به خوبی می‌روند. قبل از اینکه به میز برسند این کتاب یک کتاب راهنما برای لذت بردن از ماهی و غذاهای دریایی – از نخ ماهیگیری گرفته تا چاقوی فیله کردن و فراتر از آن – است و محتوای آموزشی را در اختیار شما قرار می دهد که مانند هیچ کتاب دیگری قبلاً نداشته است. در داخل، شما خواهید یافت: – صدها کتاب کامل رنگی و گام به گام. -عکس‌های مرحله‌ای به شما فیله‌کردن، پوست‌گیری، استخوان‌گیری، برداشت قلیه، صدف‌های صدف‌دار و موارد دیگر را به شما آموزش می‌دهند- مصاحبه‌های گسترده با کارشناسان غذاهای دریایی در حالی که مهارت‌های قدیمی و کلاسیک خود را به اشتراک می‌گذارند- نکاتی در مورد خوردن و خرید پایدارتر، استفاده از کل ماهی، سر از ماهی فروشان محلی خود نهایت استفاده را ببرید—مناسب برای غذاخورها و سرآشپزها—یک دی وی دی جایزه حاوی 12 آموزش تصویری تهیه ماهی، به علاوه 32 دستور غذای قابل دانلود از سرآشپزهای چیره دست چه آشپز معمولی باشید و چه اپیکور فداکار، می توانید با شاگرد The Fishmonger’s Apprentice راه های جدیدی برای خرید، تهیه، سرو و مزه انواع غذاهای دریایی بیاموزید!


An ocean of fish and seafood preparation techniques at your fingertips!In The Fishmonger’s Apprentice, you get insider access to real life fishermen, wholesale markets, fish buyers, chefs, and other sources—far away from the supermarket, and everywhere the fish go well before they make it to the table. This book is a handbook for enjoying fish and seafood—from fishing line to filleting knife and beyond—and gives you instructional content like no other book has before.Inside, you’ll find:- Hundreds of full-color, detailed step-by-step photographs teach you filleting, skinning, boning, harvesting roe, shucking oysters, and more- Extensive interviews with seafood experts as they share their old-world, classic skills- Tips on eating and buying more sustainably, using the whole fish, head to tail, and making the most of your local fishmonger—good for foodies and chefs alike- A bonus DVD featuring 12 video tutorials of preparing fish, plus 32 downloadable recipes from master chefsWhether you’re a casual cook or devoted epicure, you’ll learn new ways to buy, prepare, serve, and savor all types of seafood with The Fishmonger’s Apprentice!

دانلود کتاب «شاگرد ماهی فروش: راهنمای کارشناس برای انتخاب، آماده سازی و پختن دنیایی از غذاهای دریایی، آموزش داده شده توسط اساتید»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید