آشپزی

کتاب آشپزی ضروری کباب کردن نیویورک تایمز: بیش از 100 سال نوشتن و دستور پخت غذا

The Essential New York Times Grilling Cookbook: More Than 100 Years of Sizzling Food Writing and Recipes

دانلود کتاب The Essential New York Times Grilling Cookbook: More Than 100 Years of Sizzling Food Writing and Recipes (به فارسی: کتاب آشپزی ضروری کباب کردن نیویورک تایمز: بیش از 100 سال نوشتن و دستور پخت غذا) نوشته شده توسط «Peter Kaminsky – Mark Bittman»


اطلاعات کتاب کتاب آشپزی ضروری کباب کردن نیویورک تایمز: بیش از 100 سال نوشتن و دستور پخت غذا

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Sterling Epicure

نویسنده: Peter Kaminsky – Mark Bittman

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 400

حجم فایل: 7.95 مگابایت

کد کتاب: 1402793243 , 9781402793240

توضیحات کتاب کتاب آشپزی ضروری کباب کردن نیویورک تایمز: بیش از 100 سال نوشتن و دستور پخت غذا

در طول 100 سال گذشته، نیویورک تایمز هزاران مقاله در مورد کباب کردن و کباب کردن، همراه با دستور العمل های خوشمزه منتشر کرده است – و این مجموعه منحصر به فرد بهترین ها را جمع آوری می کند. این قطعات ضروری نه تنها به دلیل توصیه‌ها و دستورالعمل‌های آزمایش‌شده‌شان، بلکه به دلیل کیفیت داستان‌سرایی ارزش چشیدن را دارند: حتی افراد غیرآشپز نیز خواندن آنها را لذت خواهند برد. تقریباً تمام «خانواده» آشپزی روزنامه، همراه با سرآشپزهای مشهور و دم‌بازهای روزمره، در اینجا وزن دارند. نام‌های معروف عبارتند از نویسنده پرفروش مارک بیتمن (چگونه همه چیز را بپزیم)، که در پیشگفتار و همچنین چندین مقاله و دستور پخت مشارکت دارد. منتقد پیشگام غذا، کریگ کلیبورن («تفکر فرانسوی در مورد کباب آمریکایی»)، پیر فرانی (استیک بره کمر با رزماری)، فلورانس فابریکانت دوست داشتنی (کیک موس شکلاتی تمشک)، ژاک پپن (مرغ کبابی تاباسکو)، مولی (») Splendor in the Lemongrass»)، آلفرد پورتال،  میمی شرایتون، سام سیفتون، و بسیاری دیگر. این کتاب سرگرم‌کننده، شگفت‌انگیز و روشن‌کننده با همه چیز، از اصول اولیه کباب تا نکات تخصصی، از غذای گیاهی سالم گرفته تا لذت‌های گوشتی تحریک‌کننده حمله قلبی، برای همه لذت‌بخش است. بنابراین یک دستور غذا، یا سه یا چهار یا ده را انتخاب کنید و آتش بزنید!


Over the past 100 years, the New York Times has published thousands of articles on barbecuing and grilling, along with mouthwatering recipes—and this unique collection gathers the very best. These essential pieces are worth savoring not only for their time-tested advice and instruction, but also for the quality of the storytelling: even non-cooks will find them a delight to read. Almost all of the newspaper’s culinary “family” weighs in here, along with both renowned chefs and everyday tailgaters. The famous names include bestselling author Mark Bittman (How to Cook Everything), who contributes the foreword as well as several essays and recipes; pioneer food critic Craig Claiborne (“French Thoughts on U.S. Barbecue”), Pierre Franey (Loin Lamb Steaks with Rosemary), the beloved Florence Fabricant (Raspberry Chocolate Mousse Cakes), Jacques Pépin (Grilled Tabasco Chicken), Molly O’Neill (“Splendor in the Lemongrass”), Alfred Portale,  Mimi Sheraton, Sam Sifton, and many more. With everything from barbecue basics to expert tips, from healthy vegetarian fare to heart-attack-inducing meaty indulgences, this fun, surprising, and enlightening book is a treat for everyone. So pick out a recipe, or three or four or ten, and fire away!

دانلود کتاب «کتاب آشپزی ضروری کباب کردن نیویورک تایمز: بیش از 100 سال نوشتن و دستور پخت غذا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید