آشپزی

دایره المعارف ادویه ها و گیاهان

The Encyclopedia of Spices and Herbs

دانلود کتاب The Encyclopedia of Spices and Herbs (به فارسی: دایره المعارف ادویه ها و گیاهان) نوشته شده توسط «Padma Lakshmi»


اطلاعات کتاب دایره المعارف ادویه ها و گیاهان

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Ecco

نویسنده: Padma Lakshmi

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2016

حجم فایل: 23.08 مگابایت

کد کتاب: 0062375237 , 9780062375230

توضیحات کتاب دایره المعارف ادویه ها و گیاهان

از میزبان برنده جایزه امی سرآشپز برتر، مجموعه ای A-to-Z از ادویه ها، گیاهان، نمک، فلفل، و ترکیبات، با عکاسی زیبا و انبوهی از توضیحات، تاریخ، و توصیه های آشپزی.

نویسنده برنده جایزه کتاب آشپزی و مجری تلویزیونی پادما لاکشمی، با الهام از زندگی خود در سفر به سراسر جهان، ادویه ها و گیاهان جهان را در یک راهنمای الفبایی پر جنب و جوش و جامع گرد هم می آورد. این کتاب مرجع قطعی آشپزی با عکس های رنگی غنی نشان داده شده است که جوهر طیف متنوعی از ادویه ها و طعم های معتبر آنها را به تصویر می کشد. دایره المعارف ادویه ها و گیاهان شامل توضیحات کامل، تاریخچه، و پیشنهادات آشپزی برای مواد اولیه از گیاهان پایه گرفته تا عجیب ترین دانه ها و فلفل قرمز، و همچنین اطلاعاتی در مورد برشته کردن ادویه جات ترشی جات، درست کردن چای، و دم کردن روغن ها و سرکه های مختلف است. و هیچ بازار دیگری نشان دهنده عشق پادما به ادویه ها و غذاهای جهانی نیست مگر جایی که او دوران کودکی خود را گذرانده است – در راهروهای فروشگاه غذای لذیذ نمادین Kalustyan’s، در شهر نیویورک.

دایره‌المعارف ادویه‌ها و گیاهان برای فصل تعطیلات عالی و برای هر علاقه‌مند به آشپزی یا آشپزخانه‌ی مجهز ضروری است، یک منبع ارزشمند و همچنین یک تور خیره‌کننده و ماجراجویانه از شگفت‌انگیزترین و باشکوه‌ترین طعم‌های روی زمین است.


From the Emmy-nominated host of the award-winning Top Chef, an A-to-Z compendium of spices, herbs, salts, peppers, and blends, with beautiful photography and a wealth of explanation, history, and cooking advice.

Award-winning cookbook author and television host Padma Lakshmi, inspired by her life of traveling across the globe, brings together the world’s spices and herbs in a vibrant, comprehensive alphabetical guide. This definitive culinary reference book is illustrated with rich color photographs that capture the essence of a diverse range of spices and their authentic flavors. The Encyclopedia of Spices and Herbs includes complete descriptions, histories, and cooking suggestions for ingredients from basic herbs to the most exotic seeds and chilies, as well as information on toasting spices, making teas, and infusing various oils and vinegars. And no other market epitomizes Padma’s love for spices and global cuisine than where she spent her childhood—lingering in the aisles of the iconic gourmet food store Kalustyan’s, in New York City.

Perfect for the holiday season and essential to any well-stocked kitchen or cooking enthusiast, The Encyclopedia of Spices and Herbs is an invaluable resource as well as a stunning and adventurous tour of some of the most wondrous and majestic flavors on earth.

دانلود کتاب «دایره المعارف ادویه ها و گیاهان»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید