اقتصاد ریاضی

اقتصاد شکلات

The economics of chocolate

دانلود کتاب The economics of chocolate (به فارسی: اقتصاد شکلات) نوشته شده توسط «Squicciarini – Mara P. – Swinnen – Johan F. M»


اطلاعات کتاب اقتصاد شکلات

موضوع اصلی: تجارت و اقتصاد – اقتصاد ریاضی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Oxford University Press

نویسنده: Squicciarini – Mara P. – Swinnen – Johan F. M

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2016

تعداد صفحه: 496 / 505

حجم فایل: 2.88 مگابایت

کد کتاب: 0198726449 , 9780198726449

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب اقتصاد شکلات

این کتاب که توسط متخصصان جهانی نوشته شده است، تحلیلی جامع و موضوعی در مورد اقتصاد شکلات ارائه می دهد. در حالی که رویکرد اصلی تحلیل اقتصادی است، کمک های مهمی از سایر رشته ها، از جمله روانشناسی، تاریخ، دولت، تغذیه و جغرافیا وجود دارد. فصل‌ها حول چندین موضوع سازماندهی شده‌اند، از جمله تاریخچه کاکائو و شکلات – از نوشیدنی‌های کاکائویی در امپراتوری مایا تا فروش رو به رشد شکلات‌های بلژیکی در چین. چگونه دولت ها از کاکائو و شکلات به عنوان منبع درآمد مالیاتی استفاده کرده اند و شکلات را تنظیم کرده اند (و طبق قانون آن را تعریف کرده اند) تا از سلامت مصرف کنندگان در برابر تقلب و صنایع در برابر رقابت محافظت کنند. چگونه تولیدکنندگان فقیر کاکائو در کشورهای در حال توسعه از طریق تجارت و شرکت های چند ملیتی با مصرف کنندگان ثروتمند در کشورهای صنعتی مرتبط هستند. و چگونه افزایش مصرف در بازارهای نوظهور (چین، هند و آفریقا) باعث رونق عمده در تقاضا و قیمت‌های جهانی و کمبود بالقوه شکلات در جهان می‌شود.


This book, written by global experts, provides a comprehensive and topical analysis on the economics of chocolate. While the main approach is economic analysis, there are important contributions from other disciplines, including psychology, history, government, nutrition, and geography. The chapters are organized around several themes, including the history of cocoa and chocolate — from cocoa drinks in the Maya empire to the growing sales of Belgian chocolates in China; how governments have used cocoa and chocolate as a source of tax revenue and have regulated chocolate (and defined it by law) to protect consumers’ health from fraud and industries from competition; how the poor cocoa producers in developing countries are linked through trade and multinational companies with rich consumers in industrialized countries; and how the rise of consumption in emerging markets (China, India, and Africa) is causing a major boom in global demand and prices, and a potential shortage of the world’s chocolate.

دانلود کتاب «اقتصاد شکلات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید