دانلود کتاب The Cook’s Book: Techniques and Tips from the World’s Master Chefs (به فارسی: کتاب آشپز: تکنیک ها و نکاتی از سرآشپزهای چیره دست جهان) نوشته شده توسط «DK – Jill Norman»
اطلاعات کتاب کتاب آشپز: تکنیک ها و نکاتی از سرآشپزهای چیره دست جهان
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: DK Publishing
نویسنده: DK – Jill Norman
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 650
حجم فایل: 26.90 مگابایت
کد کتاب: 0756613027 , 9780756613020
توضیحات کتاب کتاب آشپز: تکنیک ها و نکاتی از سرآشپزهای چیره دست جهان
پر از عکاسی رنگی دلپذیر و تکنیکهای گام به گام واضح برگرفته از سرآشپزهای برتر جهان، این یک مرجع یک مرحلهای برای همه آشپزهای خانه است – از کسانی که میخواهند اعتماد بیشتری در آشپزخانه به دست آورند و مهارتهای خود را تقویت کنند – برای هر کسی. که مشتاق یادگیری روش های اساسی از صفر است.
دانلود کتاب «کتاب آشپز: تکنیک ها و نکاتی از سرآشپزهای چیره دست جهان»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.