آشپزی

کتاب آشپز: تکنیک ها و نکاتی از سرآشپزهای چیره دست جهان

The Cook's Book: Techniques and Tips from the World's Master Chefs

دانلود کتاب The Cook’s Book: Techniques and Tips from the World’s Master Chefs (به فارسی: کتاب آشپز: تکنیک ها و نکاتی از سرآشپزهای چیره دست جهان) نوشته شده توسط «DK – Jill Norman»


اطلاعات کتاب کتاب آشپز: تکنیک ها و نکاتی از سرآشپزهای چیره دست جهان

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: DK Publishing

نویسنده: DK – Jill Norman

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 650

حجم فایل: 26.90 مگابایت

کد کتاب: 0756613027 , 9780756613020

توضیحات کتاب کتاب آشپز: تکنیک ها و نکاتی از سرآشپزهای چیره دست جهان

پر از عکاسی رنگی دلپذیر و تکنیک‌های گام به گام واضح برگرفته از سرآشپزهای برتر جهان، این یک مرجع یک مرحله‌ای برای همه آشپزهای خانه است – از کسانی که می‌خواهند اعتماد بیشتری در آشپزخانه به دست آورند و مهارت‌های خود را تقویت کنند – برای هر کسی. که مشتاق یادگیری روش های اساسی از صفر است.


Bursting with luscious color photography and clear step-by-step techniques drawn from the world’s top chefs, this is a one-stop reference for all home cooks-from those who want to gain more confidence in the kitchen and hone their skills- to anyone who is eager to learn basic methods from scratch.

دانلود کتاب «کتاب آشپز: تکنیک ها و نکاتی از سرآشپزهای چیره دست جهان»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید