دانلود کتاب The Complete Guide to Foodservice in Cultural Institutions: Your Keys to Success in Restaurants, Catering, and Special Events (به فارسی: راهنمای کامل خدمات غذایی در مؤسسات فرهنگی: کلیدهای موفقیت شما در رستوران ها، پذیرایی و رویدادهای ویژه) نوشته شده توسط «Arthur M. Manask – Mitchell Schechter»
اطلاعات کتاب راهنمای کامل خدمات غذایی در مؤسسات فرهنگی: کلیدهای موفقیت شما در رستوران ها، پذیرایی و رویدادهای ویژه
موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Arthur M. Manask – Mitchell Schechter
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 251
حجم فایل: 13.29 مگابایت
کد کتاب: 0471396885 , 9780471396888
نوبت چاپ: 1st
توضیحات کتاب راهنمای کامل خدمات غذایی در مؤسسات فرهنگی: کلیدهای موفقیت شما در رستوران ها، پذیرایی و رویدادهای ویژه
سرو غذا در موزهها، آکواریومها، باغوحشها و سایر مؤسسات فرهنگی برای بسیاری از این سازمانها به یک سرمایهگذاری سودآور مهم تبدیل شده است، اما همیشه برای رسیدگی به آن به خوبی مجهز نیستند. این کتاب منحصربهفرد ابزارهای مورد نیاز برای ایجاد رستورانهای جدید، راهاندازی رستورانهای موجود، توسعه و رشد عملیات پذیرایی و رویدادهای ویژه و بهبود سودآوری را در اختیار مدیران و مدیران مؤسسات فرهنگی قرار میدهد.
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)