دانلود کتاب The Complete Book of Jerky: How to Process, Prepare, and Dry Beef, Venison, Turkey, Fish, and More (به فارسی: کتاب کامل جرکی: نحوه پردازش، تهیه و خشک کردن گوشت گاو، گوشت گوزن، بوقلمون، ماهی و غیره) نوشته شده توسط «Philip Hasheider»
اطلاعات کتاب کتاب کامل جرکی: نحوه پردازش، تهیه و خشک کردن گوشت گاو، گوشت گوزن، بوقلمون، ماهی و غیره
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Voyageur Press
نویسنده: Philip Hasheider
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2015
تعداد صفحه: 147
حجم فایل: 15.34 مگابایت
کد کتاب: 0760349142 , 9780760349144
نوبت چاپ: Original retail
دانلود کتاب «کتاب کامل جرکی: نحوه پردازش، تهیه و خشک کردن گوشت گاو، گوشت گوزن، بوقلمون، ماهی و غیره»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.