آشپزی

کتاب کامل جرکی: نحوه پردازش، تهیه و خشک کردن گوشت گاو، گوشت گوزن، بوقلمون، ماهی و غیره

The Complete Book of Jerky: How to Process, Prepare, and Dry Beef, Venison, Turkey, Fish, and More

دانلود کتاب The Complete Book of Jerky: How to Process, Prepare, and Dry Beef, Venison, Turkey, Fish, and More (به فارسی: کتاب کامل جرکی: نحوه پردازش، تهیه و خشک کردن گوشت گاو، گوشت گوزن، بوقلمون، ماهی و غیره) نوشته شده توسط «Philip Hasheider»


اطلاعات کتاب کتاب کامل جرکی: نحوه پردازش، تهیه و خشک کردن گوشت گاو، گوشت گوزن، بوقلمون، ماهی و غیره

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Voyageur Press

نویسنده: Philip Hasheider

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2015

تعداد صفحه: 147

حجم فایل: 40.75 مگابایت

کد کتاب: 0760349142 , 9780760349144

توضیحات کتاب کتاب کامل جرکی: نحوه پردازش، تهیه و خشک کردن گوشت گاو، گوشت گوزن، بوقلمون، ماهی و غیره

دندان‌های خود را در بهترین خوراکی‌های خانگی فرو ببرید!

پر پروتئین، کم‌چربی و خوش‌مزه – جای تعجب نیست که jerky برای دهه‌ها میان‌وعده محبوبی بوده است. . در حالی که به راحتی در فروشگاه‌ها می‌توان آن را پیدا کرد، اما چند جنبه منفی دارد: گران است، اغلب سرشار از سدیم است، و طعم‌های آن محدود است. هنگامی که شما برای خود تندرو درست می کنید، شکارچیان می توانند از بازی خود استفاده کنند، ماهیگیران می توانند از صید تازه خود استفاده کنند، و مصرف کنندگان آگاه می توانند از گوشت محلی استفاده کنند. البته، گزینه های طعم بسیار فراتر از فلفل سیاه ترک خورده است! از کلاسیک‌هایی مانند ماهی آزاد دودی و گوشت گاو تریاکی گرفته تا گزینه‌های خلاقانه‌تر مانند بوقلمون تند، توفوی مرزه، و سویا و گوشت گوزن قهوه‌ای، انتخاب با شماست!

نویسنده فیلیپ هشیدر، متخصص قصابی، قدم خواهد زد. شما را از طریق قصابی اولیه برای تکه های بزرگتر گوشت، نحوه تبدیل ماهیچه های مختلف (و ماهی) به تند و تیز و روش های مختلف برای تهیه ژله با استفاده از دستگاه خشک کن غذا یا سیگاری. ترشی‌شده، طعم‌دار، یا ساده و ساده، یاد بگیرید که چگونه دمنوشی را که می‌خواهید درست کنید!


Sink your teeth into the ultimate homemade treat!

High in protein, low in fat, and tasty–it’s no surprise that jerky has been a popular snack for decades. While commercially made jerky is easy to find in stores, it has a few downsides: it’s expensive, often high in sodium, and the flavors are limited. When you make your own jerky, hunters can make use of their own game, fishers can use their fresh catch, and conscious consumers can use locally sourced meat. Of course, the flavor options go far beyond cracked black pepper as well! From classics such as smoked salmon and teriyaki beef to more creative options such as spicy turkey, savory tofu, and soy and brown sugar venison, the choice is yours!

Author Philip Hasheider, a butchery expert, will walk you through basic butchery for larger cuts of meat, how different muscles (and fish) translate into jerky, and a variety of ways to prepare jerky using a food dehydrator or a smoker. Marinated, flavored, or plain and simple, learn how to make the jerky you crave!

دانلود کتاب «کتاب کامل جرکی: نحوه پردازش، تهیه و خشک کردن گوشت گاو، گوشت گوزن، بوقلمون، ماهی و غیره»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید