آشپزی

کتاب کامل قصابی، دود کردن، پختن و سوسیس‌سازی: نحوه برداشت دام و بازی وحشی

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock & Wild Game

دانلود کتاب The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock & Wild Game (به فارسی: کتاب کامل قصابی، دود کردن، پختن و سوسیس‌سازی: نحوه برداشت دام و بازی وحشی) نوشته شده توسط «Philip Hasheider»


اطلاعات کتاب کتاب کامل قصابی، دود کردن، پختن و سوسیس‌سازی: نحوه برداشت دام و بازی وحشی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Voyageur Press

نویسنده: Philip Hasheider

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 256 / 257

حجم فایل: 131.49 مگابایت

کد کتاب: 0760337829 , 9780760337820

نوبت چاپ: First

توضیحات کتاب کتاب کامل قصابی، دود کردن، پختن و سوسیس‌سازی: نحوه برداشت دام و بازی وحشی

در اینجا کتاب راهنمای عملی ایده آل برای کشاورزان، دامداران و شکارچیان خودکفا با دستورالعمل های گام به گام در مورد قصابی گوشت گاو، آهو، گوشت خوک، بره، مرغ و بز آمده است. توصیه های آزمایش شده در مورد نحوه درمان گوشت با دود کردن یا نمک زدن به شما کمک می کند تا محصول خود را حفظ کنید. بخش آخر نحوه درست کردن سوسیس را توضیح می دهد. دستور العمل های متعدد دهان آبیاری گنجانده شده است.


Here’s the ideal hands-on guidebook for self-sufficient farmers, ranchers, and hunters with step-by-step instructions on butchering beef, venison, pork, lamb, poultry, and goats. Time-tested advice on how to cure the meat by smoking or salting helps you preserve your harvest. A final section explains how to make sausages. Numerous mouth-watering recipes are included.

دانلود کتاب «کتاب کامل قصابی، دود کردن، پختن و سوسیس‌سازی: نحوه برداشت دام و بازی وحشی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید