دانلود کتاب The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock & Wild Game (به فارسی: کتاب کامل قصابی، دود کردن، پختن و سوسیسسازی: نحوه برداشت دام و بازی وحشی) نوشته شده توسط «Philip Hasheider»
اطلاعات کتاب کتاب کامل قصابی، دود کردن، پختن و سوسیسسازی: نحوه برداشت دام و بازی وحشی
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Voyageur Press
نویسنده: Philip Hasheider
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2010
تعداد صفحه: 256 / 257
حجم فایل: 131.49 مگابایت
کد کتاب: 0760337829 , 9780760337820
نوبت چاپ: First
توضیحات کتاب کتاب کامل قصابی، دود کردن، پختن و سوسیسسازی: نحوه برداشت دام و بازی وحشی
در اینجا کتاب راهنمای عملی ایده آل برای کشاورزان، دامداران و شکارچیان خودکفا با دستورالعمل های گام به گام در مورد قصابی گوشت گاو، آهو، گوشت خوک، بره، مرغ و بز آمده است. توصیه های آزمایش شده در مورد نحوه درمان گوشت با دود کردن یا نمک زدن به شما کمک می کند تا محصول خود را حفظ کنید. بخش آخر نحوه درست کردن سوسیس را توضیح می دهد. دستور العمل های متعدد دهان آبیاری گنجانده شده است.
دانلود کتاب «کتاب کامل قصابی، دود کردن، پختن و سوسیسسازی: نحوه برداشت دام و بازی وحشی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.